Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει γείωση η πρίζα, Αν ακουμπήσεις το χέρι σου στο κουτί καθώς ακουμπούν τα πόδια σου στο πάτωμα χωρίς να φοράς κάποιο υπόδημα νιώθεις ενα τρέμουλο - τσίμπημα στο χέρι; Αν ναι τότε η πρίζα σου δεν έχει γείωση. Επίσης μπορεί να χάλασε το φίλτρο στο τροφοδοτικό σου με αποτέλεσμα αυτό να βγάζει θόρυβο ή αν έχεις κάποια άλλη συσκευή στο χώρο (αν έβαλες πρόσφατα κάποια όπως π.χ. αερόθερμο κτλ) η οποία δεν διαθέτει φίλτρο και βγάζει θόρυβο.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια διαβασα το ποστ αν κ  ειναι παλιο κ πιστευω καποιος να το δει.κ εμενα κανει αναδιαστηματα ενα τρεμουλο στην οθονη ενα τακ δλδ.δλδ μπορει να το κανει τωρα ενα τακ τρεμοπαιγματος κ μετα απο καμποση ωρα παλι.αυτο το κανει οταν σερφαρω οχι οταν βλεπω ταινιες κτλπ.τι να ειναι δεν εχω καταλαβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2019 στις 3:33 ΜΜ, gregpec2 είπε

Χρησιμοποιείς chrome για το σερφάρισμα;

εχω ακριβός το ιδιο πρόβλημα εδω κ 2βδομαδες!

Το κάνει μονο στο crome! και οταν ειναι το laptop στ μπριζα!!

Δε βρίσκω λύση πουθενά!

Επεξ/σία από kouts3131
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Οι chrome-ίτες για δείτε μήπως είναι αυτό. (τις 2 πρώτες απαντήσεις).

Φίλε μου απ ότι φαίνεται αυτό ήταν...Ευχαριστώ πολύ!!!Να σαι καλά!!

they noticed it had to do with their changing desktop backgrounds affecting chrome. Do you have your desktop background set to change over time? Windows will automatically try to pick an "accent color" to match your desktop pictures, that's most likely what's causing the issue. Easy fix, go to settings -> personalization -> colors, and uncheck the box that says "automatically pick an accent color..." This fix worked for me.

Επεξ/σία από kouts3131

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...