Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δούμε αν είναι από hardware η φταίνε τα win, μπούταρε με ένα live cd Linux και δες αν στο κάνει.

trickyyyyyyy! Μπορώ αντ' αυτού να κάτσω κανα 10λεπτο στο bios! :)

Δημοσ.

Λοιπόν, για την γείωση που ρωτάς, μπορείς να βάλεις 2 κομμάτια μονωτική ταινία στα σιδεράκια, δεξιά και αριστερά από τις τρύπες της πρίζας. Καν'το μόνο για δοκιμή δεν το συνιστώ για μόνιμη λύση, αν και εγώ δυστυχώς, έτσι δουλεύω τα τελευταία 2 χρόνια.

Επίσης, το πρόβλημά στο βγάζει άσχετα με την ανάλυση της οθόνης..?

Δημοσ.

Απο χθες περιμένω να ξαναρχίσει να τρεμοπαίζει για να δοκιμάσω αυτό με το BIOS... Όσο για τη μόνωση, δε νομίζω να κάνω τέτοια αλχημεία..!! Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλες τις αναλύσεις.

Δημοσ.

Απο χθες περιμένω να ξαναρχίσει να τρεμοπαίζει για να δοκιμάσω αυτό με το BIOS... Όσο για τη μόνωση, δε νομίζω να κάνω τέτοια αλχημεία..!! Το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλες τις αναλύσεις.

Αν φοβάσαι να το κάνεις, μπορείς να προμηθευτείς ειδικό ανταπτορα που απομονώνει την γείωση.

Θα βρεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρικό εξοπλισμό, αλλά, γνώμη μου, τζάμπα λεφτά, στην ουσία το ίδιο πράγμα με την μονωτική κάνει και είναι και τα δύο εξίσου επικίνδυνα (και δυστυχώς υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να φταίει η γείωση)..

Longshot:

Δοκίμασε να βάλεις την πρίζα ανάστροφα πολωμένη (ανάποδα) απ ότι είναι τώρα.

Δεν έχει νόημα να μιλάμε για πόλωση σε εναλλασσόμενο ρεύμα, απλά στο λέω έτσι για να το καταλάβεις

Επίσης, για να σιγουρευτείς 100% για την γείωση, δοκίμασε την οθόνη σε άλλον υπολογιστή και σε άλλο σπίτι..!

Δημοσ.

Λοιπόν, συγγνώμη για την καθυστέρηση..!

Τώρα σιγουρεύτηκα ότι δε φταίει κάτι στο λειτουργικό, αφού η οθόνη τρεμοπαίζει και στο BIOS.

Πλέον κατά 99% είναι θέμα hardware. Αναμείνατε για εξελίξεις! :)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

κ εμενα μου τρεμει σε μια samsung 22' και διαπιστωσα πως το προβλημα ειναι στη συνδεση.

οταν βαζω VGA τρεμει(αλλα οχι συνεχεια..κανει καποια νερα για καποια δευτερολεπτα κ μετα παλι κανονικα),οταν βαζω DVI ειναι τελεια η εικονα..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω το ιδιο προβλημα με την οθονη.Το ειχα πριν απο καιρο παλι αλλα (μαλλον) χαλασε η καρτα γραφικων και το χρησιμοποιουσα με την onboard και δεν τρεμοπαιζε. Σημερα αγορασα μια gigabyte r9 270x 4gb και μου κανει παλια τα ιδια. 

Τι λετε να ειναι?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αλλάξτε την ανάλυσης από το menu της οθόνης όχι απ'το το pc. μιας και δεν εχει δωσει κανεις τη λυση εδω μεχρι τωρα και μπορει καποιος αλλος άμοιρος σαν και μενα να ψαχνεται και να πετυχει τη συζητηση σας, εμενα ετσι εφτιαξε. αποφασισα να παιξω με το μενου της οθόνης και εγινε η δουλεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα σε lg 34um65-p 34'' ips και εγω το ψαχνω αλλαξα ολοκρηρο το pc και το εκανε παλι μαλλον ειναι τροφοδοσια η απλα θα μου δωσει στα χερια το πανελ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...