Προς το περιεχόμενο

AMD Phenom II X2 555

+~CyBeR~+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στο φορουμ.θα ηθελα να μου πρωτεινεται μητρικες που να ξεκλειδωνουν τους αλλους 2 πηρυνες απο τον AMD Phenom II X2 555 θελω ομως να εισται 100% σιγουρι στης προτασης σας

ευχαριστω για σας... :rolleyes:

Δημοσ.

ενταξει οχι 100% αλλα 70 οσο για τον 955 δεν ξερω κατα ποσο καλυτερος ειναι αμα μπορει καποιος ας ανεβασει καμια εικονα που να το αποδηκνιει :mrgreen:

Δημοσ.

υπάρχει ολοκληρο thread για το θέμα ξεκλειδωμα!

δεν είναι θέμα μητρικής....άμα η μητρική έχει την επιλογή στο bios είναι οκ,δεν υπάρχει καλή κ καλύτερη!

είναι θέμα επεξεργαστή καθαρά...συγκεκριμένα είναι θέμα batch number για αρχή,πότε κατασκευάστηκε δηλαδή κ μετά θέμα τύχης οι εξτρα 2 cores να είναι λειτουργικοί!

τι εικόνα θες?αν βάλεις έναν 555 κ εναν 955 να κάνουν κάτι που χρησιμοποιεί 2 cores είναι ίδιοι,αν χρησιμοποιεί 4 cores υπερέχει ο 955...αν ξεκλειδώνει όμως ο 555,πάλι είναι ίδιοι!

Δημοσ.

κοιτα το pc ειναι μονο για games και λιγο internet αλλα θελω να μοινη για κανα 2χρονακια και οταν λεω games δεν μιλαω για counter θελω να παιζω πχ. ενα crysis,crysis 2

Δημοσ.

Εγω παντως ειχα παρει τον Χ2 και με M/B Giagabyte MA790FXT-UD5P καταφερα και τον ξεκλειδωσα και εδω και ενα χρονο τωρα δουλευει απροβληματιστα.Βεβαια στη αρχη για να το ξεκλειδωσω ειχα φαει ενα κολλημα αλλα τελικα ολα καλα.Αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι καλα θελει M/B με SB 750 και πανω για να μπορεσεις να το ξεκλειδωσεις.Τωρα αν βεβαια εσυ αποφασιζεις αν αξιζει να παρεις αυτον η να δωσεις 40 με 50 ευρω παραπανω και να παρεις τον Χ4!

Δημοσ.
Αν δεν κανω λαθος και θυμαμαι καλα θελει M/B με SB 750 και πανω για να μπορεσεις να το ξεκλειδωσεις.

θελει ΜΒ με SB710- 750-850.αυτα τα 3 SB μπορουν να ξεκλειδωσουν επεξεργαστες. απο εκει και περα ομως ειναι καθαρα θεμα τυχης! απλα ο 555, στατιστικα, εχει μεγαλες πιθανοτητες ξεκλειδωματος.

ομως μετα τις πτωσεις τιμων του 955, δε νομιζω να αξιζει να ρισκαρεις τη μικρη διαφορα των χρηματων, εστω και για ~30%~ πιθανοτητα να μεινεις με 2 πυρηνες!!

Δημοσ.

Άμα βρείς μεταχειρισμένο 555 που ξεκλειδώνει σίγουρα πάρτον.Αλλιώς δώσε λίγα παραπάνω και πάρε έναν 955 μεταχειρισμένο.Με τις πτώσεις τιμών που φάγανε βρίσκεις άνετα έναν 955 με 90€.

Οι μητρικές όπως σου είπαν και πιο πάνω πρέπει να έχουν SB710,SB750 ή SB850 για να ξεκλειδώνουν.Από εκεί και πέρα είναι θέμα επεξεργαστή και τύχης.

Δημοσ.

Άμα βρείς μεταχειρισμένο 555 που ξεκλειδώνει σίγουρα πάρτον.Αλλιώς δώσε λίγα παραπάνω και πάρε έναν 955 μεταχειρισμένο.Με τις πτώσεις τιμών που φάγανε βρίσκεις άνετα έναν 955 με 90€.

Οι μητρικές όπως σου είπαν και πιο πάνω πρέπει να έχουν SB710,SB750 ή SB850 για να ξεκλειδώνουν.Από εκεί και πέρα είναι θέμα επεξεργαστή και τύχης.

Ναι αλλα το θεμα ειναι σε τι τιμη θα τον βρει τον 555 που να ξεκλειδωνει σιγουρα σε 4πυρηνο?σε τιμη διπυρηνου η σχεδον τετραπυρηνου μιας και αυτο θα ειναι?

αφου ολοι ξερουμε οτι η AMD πουλουσε και κανονικους τετραπυρηνους σαν διπυρηνους.αλλα παλι μπορει πχ να δουλευει σαν κανονικος τεσσαρης αλλα να μην ανεβαινει και τοσο πολυ.

Γενικα ειναι να εχεις την τυχη με το μερος σου.Εαν αισθανεσαι τυχερος παρε εναν 555 και ποτε δεν ξερεις(αν και πιθανοτατα θα ξεκλειδωσει).

Εαν παλι δεν ξεκλειδωσει,πουλα τον με λιγη χασουρα και προχωρα σε κανονικο τετραπυρηνο.θα εχεις χασει λιγα αλλα θα εισαι οκ μετα.Αλλα εαν ξεκλειδωσει??????

Για την ερωτηση σου,επαιζαν στις αρχες ρολο οι μητρικες για να τους ξεκλειδωσουν αλλα αυτο ειχε να κανει με το bios που φορουσαν(εστρωνε με update).Αργοτερα οταν εστρωσαν τα πραγματα με τα bios,ολες που μπορουσαν να τους ξεκλειδωσουν,εαν ξεκλειδωνε ο επεξεργαστης,τον ξεκλειδωναν.

Εγω παντως τον ξεκλειδωσα με αυτη M4A87TD EVOκαι ηταν ακριβως αυτος ο επεξεργαστης phenom II -X-2 555με ακριβως τον ιδιο χρονο παραδοσης που εχει και τωρα.αυτο στο λεω γιατι μπορει να τυχει να πεσεις στην ιδια παρτιδα που ηταν και ο δικος μου εαν αποφασισεις να τον παραγγειλεις απο εκει.επισης ρωτα τους κιολας για το εαν ειναι ο black edition μιας και στο site δεν ειναι ο black edition και εγω οταν το καταλαβα και ειχα παει να ακυρωσω την παραγγελια,μου ειχε ερθει ο black στην ιδια τιμη.

Οπως και να εχει να παρεις τον black μιας και θεωρητικα ειναι καλυτερα chipακια οποτε θεωρητικα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να ξεκλειδωσει.

Καλη επιτυχια.....

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω ολους θα παρω των 555 και θα παιξω με την τυχη μου ποιος ξερει μπορει και να ξεκλειδωσει αμα ομως δεν θα των πουλυσω και θα παρω τον 955

Δημοσ.

μια τελευταια ερωτηση πανω στο θεμα γινεται πχ. ενας AMD ATHLON τρηπυρινος να ξεκλειδωσει σε τετραπυρινο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...