papajo_r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο που λες οτι υπαρχει "σχεδον" τυχη στις γεννητριες τυχαιοων αριθμων ειναι σωστο. Αλλά αυτο ουδεμια συνεπεια εχει σε αυτο που λεει ο παρσιφαλ. Παραμενει σωστο. Εξηγω παρακατω το γιατι. 15 πουλακια καθονταν. Δεν υπαρχει καμια μαθηματικη σχεση που να λεει οτι η πιθανοτητα σου (σε αυτο το συστημα πουανεφερες) να κερδισεις αυξανεται με τον καιρο. Ισα ισα υπαρχει μαθηματικη αποδειξη(που λογω ωρας δεν θα την δωσω-αυριο ομως καλλιστα μπορω) οτι σε βαθος χρονου αν συνεχισεις και παιζεις καποια στιγμη θα χασεις ολο το κεφαλαιο με πιθανοτητα 100%. Θα μου πεις και γιατι να συνεχισω να παιζω? Γιατι και παλι μαθηματικα αποδεικνυεται οτι η πιθανοτητα του να χασεις σε καθε συγκεκριμενο πονταρισμα ειναι μεγαλυτερη απο του να κερδισεις, οποτε πρεπει να συνεχισεις να παιζεις ωστε να καλυψεις τα χαμενα. Απο οτι καταλαβα βασιζεις στο παραπανω σκεπτικο το ολο συστημα σου. Το οποιο γεγονος ομως που λες για τον τροπο λειτουργιας των γεννητριων αριθμων των διαφορων σαιτ κλπ, ειναι παντως λαθος! Εσυ υποθετεις σιωπηλα ή μη, οτι η καθε γεννητρια τυχαιοων αριθμων λαμβανει υποψιν της τα προηγουμενα στατιστικα. Για να προσπαθησει δηλαδη να εχει καθε αριθμος ιση κατανομη και συχνοτητα με ολους τους αλλους σε βαθος χρονου. ΤΟΤΕ, αν γινοταν αυτο(που δεν γινεται), ΙΣΩΣ(θελει υπολογισμους και βαριεμαι να τους κανω) να δουλευε το συστημα σου αν και αμφιβαλλω. ►Αλλά το θεμα ειναι οτι οι γεννητριες τυχαιων αριθμων ΔΕΝ λαμβανουν υποψιν τους τα στατιστικα των προηγουμενων αποτελεσματων και καθε γεγονος που πρεπει να προβλεψουν του συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο, με αποτελεσμα να αποδεικνυεται οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενα συστημα που μπορει να βγαλει καποιος ωστε να υπαρξει αρνητικη για το συστημα(δηλαδη σιγουρο κερδος για αυτον) γκανιοτα. Και μαλιστα με την εισαγωγη του μηδενος σαν πιθανη τιμη της μπιλιας, το καζινο εξασφαλιζει και θετικη για αυτο γκανιοτα(σιγουρο χασιμο για τον παιχτη με ο,τι συστημα και να βγαλει). Οποτε δεν χρειαζεται καν να διαβασει κανείς το συστημα σου για να καταλαβει αν λειτουργει ή οχι. ΔΕΝ λειτουργει. και εγώ είμαι το ίδιο νυσταγμένος με εσένα "γιαφτο" δεν θα σου απαντήσω αναλυτικά σήμερα αλλα επιφυλάσσομαι για αύριο... απλά να σχολιάσω ότι δεν είπα ποτε ότι το σύστημα θα αποφέρει σίγουρη niki.. ισα ισα το αντίθετο. και ποτε δεν είπα ότι οι γεννήτριες προαποφασίζουν το poses φορες θα εμφανιστεί ένας αριθμός. απλά η γεννήτρια έχει μια ριζα έναν αριθμό δηλαδή που μετά από συγκεκριμένες πράξεις βγάζει τα αποτελέσματα (τους αριθμούς που θα πέσει η μπίλια) και εκεί είναι που περιορίζεται η γεννήτρια και δεν μιλάμε καθαρά για τύχη οποτε αν αναλύσουμε τον αλγόριθμο από τον κώδικα (η απλά αναλύσουμε μερικές χιλιάδες αποτελέσματα) μπορούμε να βγάλουμε κατά προσέγγιση το ποσοστό εμφάνισης κόκκινου μαύρου και 0 και την συχνότητα που εμφανίζονται συνεχόμενα. Τέλος πρώτα δοκιμάζουμε και μετά λέμε σίγουρα δεν δουλεύει Εγώ για παράδειγμα κέρδισα ένα μικρό ποσο έτσι.. + 200 εικονικά euro Τώρα για τον φίλο μου τον Dark που είναι και πτυχιούχος να του πω ότι ο συλλογισμός του για μένα είναι βλακώδης γιατί πολύ απλά δεν έχει βάση. Το να έχω δόλο πάει να πει ότι κάνω κάτι κακό για προσωπικό μου όφελος... 1 έχει βάση αυτό που ανέφερα, 2 είτε το κάνετε είτε δεν το κάνετε εγώ ούτε κερδίζω ούτε χάνω βάση των παραπάνω αποδεικνύεται ότι σκέφτεσαι "χαρδαβελικα"... για να μην εμβαθύνω παραπάνω δεν θέλω να σε στεναχωρήσω γιατί μοιάζεις καλο παιδί και τώρα απλά μου πας κόντρα για πλακα
AnOldFriend Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 να και μια ερώτηση που προήλθε από σκέψη και όχι από εξυπνάδα... Στην online ρουλέτα είναι λιγότερο πιθανό να βγει το ίδιο χρώμα γιατί το ίδιο το σύστημα περιορίζεται σε έναν αλγόριθμο για να βγάλει τα αποτελέσματα... δεν είναι τυχαίοι αριθμοί... είναι μια γεννήτρια που έχει μια ριζα ένα πηγαίο αριθμό συνήθως και κάνει "καπιεις" πράξεις για να βγάλει "σχεδόν τυχαία" "αποτελεσμετα".... αλλα είναι προδιαγεγραμμένο το ποσοστό τον αποτελεσμάτων επειδή είναι προδιαγεγραμμένες οι πράξεις που ακολουθεί ο αλγόριθμος για να τα βγάλει.. Αντε παλι με αυτο το παραμυθι. Ειπαμε ΔΕΝ κοιτανε τα προηγουμενα στατιστικα για να βγαλουν τον καθε αριθμο. Αν το εκαναν τοτε τα αποτελεσματα τους θα ηταν εκμεταλλευσιμα. Ομως δεν ειναι χαζοι αυτοι. Ξερουν. Οποτε....
dark_banishing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 να του πω ότι ο συλλογισμός του για μένα είναι βλακώδης γιατί πολύ απλά δεν έχει βάση. Το να έχω δόλο πάει να πει ότι κάνω κάτι κακό για προσωπικό μου όφελος... 1 έχει βάση αυτό που ανέφερα, 2 είτε το κάνετε είτε δεν το κάνετε εγώ ούτε κερδίζω ούτε χάνω Εννοείται ότι έχεις δόλο εξάλλου έχεις με bold κιόλας την προτροπή να παίξουμε σε ηλεκτρονικό καζίνο από το πρώτο σου ποστ. Και μάλιστα μας λες και σε ποια να παίξουμε έμμεσα λέγοντας μας ποια όρια να προτιμήσουμε. Και τέλος μας λες και να σου στείλουμε και PM για να μας βοηθήσεις να χάσουμε τα λεφτά μας. Σου εξηγήσαμε άπειρες φορές γιατί αυτά που λες είναι λάθος. Τώρα το γύρισες και μας το παίζεις και χακεράς που θα αναλύσεις τους αλγόριθμους (φυσικός δεν μας είχες πει στην αρχή ???) Αν θέλω να χάσω τα λεφτά μου ξέρω πολλούς τρόπους. Το να βλέπω μια ηλεκτρονική ρουλέτα να μου τα τρώει δεν είναι ο καλύτερος που μπορώ να σκεφτώ.
bardos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ομως δεν ειναι χαζοι αυτοι. Ξερουν. Οποτε.... χωρις αυτο που θα πω να εχει σχεση με το συγκεκριμενο τοπικ, αν υποθετεις σε καθε τι οργανωμενο οτι "αυτοι ξερουν" εισαι χαμενος απο χερι. τα πιο βλακωδη λαθη μπορει να γινουν και απο τους "καλυτερους". σε οποιοδηποτε τομεα
Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείται ότι έχεις δόλο εξάλλου έχεις με bold κιόλας την προτροπή να παίξουμε σε ηλεκτρονικό καζίνο από το πρώτο σου ποστ. Και μάλιστα μας λες και σε ποια να παίξουμε έμμεσα λέγοντας μας ποια όρια να προτιμήσουμε. Και τέλος μας λες και να σου στείλουμε και PM για να μας βοηθήσεις να χάσουμε τα λεφτά μας. Σου εξηγήσαμε άπειρες φορές γιατί αυτά που λες είναι λάθος. Τώρα το γύρισες και μας το παίζεις και χακεράς που θα αναλύσεις τους αλγόριθμους (φυσικός δεν μας είχες πει στην αρχή ???) Αν θέλω να χάσω τα λεφτά μου ξέρω πολλούς τρόπους. Το να βλέπω μια ηλεκτρονική ρουλέτα να μου τα τρώει δεν είναι ο καλύτερος που μπορώ να σκεφτώ. Φιλε νομιζω οτι εχεις αδικο εδω. Δε πιστευω οτι υπαρχει κανενας δολος. Απλα ηθελε να μοιραστει καποιες ιδεες του για την ρουλετα, που ισως μας βοηθησουν να βγαλουμε καποια χρηματα. και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαιοι αριθμοι? ξερεις τον αλγοριθμο? αν υποθεσουμε οτι τα ονλινε καζινο θελουν να ειναι σωστα με τους πελατες τους τοτε αυτοματα συνεπαγεται οτι οι αριθμοι ειναι τυχαιοι(πχ με μια πραξη των ψηφιων της ωρας και αναγωγη τους στο συνολο 0,1,2,... ολων των αριθμων της ρουλετας) αν υποθεσουμε οτι τα ονλινε καζινο δεν θελουν να ειναι σωστα με τους πελατες τους τοτε δε μας πολυσυμφερει να παιξουμε απεναντι σε ενα στημενο αλγοριθμο. ποια η γνωμη σου? Πως μπορουμε να καταλαβουμε αν κατι ειναι στημενο ή οχι; Διαβασα στο roulette secrets, οτι σε μερικα ηλεκτρονικα καζινο σε ορισμενα sites, εχει βρεθει ενα exploit. Αν λενε τυχει 8 συνεχομενες φορες ενα χρωμα, την επομενη φορα θα ειναι 100% αντιθετο χρωμα ή 0. Καλη φαση, μπορει να το δοκιμασω. Επισης διαβασα για κατι αλλα exploits με το low/high/0 που βγαινεις σχεδον παντα κερδισμενος. Αλλα και αυτο σε ηλεκτρονικα καζινο. Τωρα σε πραγματικη ρουλετα, δε ξερω αν υπαρχει τροπος να νικησεις το συστημα.. Εκει οντως υπαρχει και η τυχη και αλλοι παραγοντες, εκτος αν ειναι και αυτα ηλεκτρονικα..
dark_banishing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε νομιζω οτι εχεις αδικο εδω. Δε πιστευω οτι υπαρχει κανενας δολος. Απλα ηθελε να μοιραστει καποιες ιδεες του για την ρουλετα, που ισως μας βοηθησουν να βγαλουμε καποια χρηματα. Απλά διάβασε το πρώτο του ποστ. Είναι στάνταρ η μέθοδος που χρησιμοποιεί. "Υπάρχουν κάποια καζίνο με 1 euro ελάχιστο ποντάρισμα και 5000 euro μέγιστο! αυτά είναι ιδανικά" "Τέλος να πάντε σε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ καζίνο" "Δοκιμάστε το έστω με ψεύτικα χρήματα" "στείλτε μου PM" Τους έχω μάθει απ' έξω... Άμα δεις υπάρχουν πολλά τέτοια site που προσπαθούν με διάφορες μεθόδους να σε οδηγήσουν να παίξεις σε ηλεκτρονικά καζίνο και να χάσεις τα λεφτά σου. Ο συγκεκριμένος την μια το παίζει φυσικός, την άλλη χακεράς. Τα ποστ του δεν έχουν καμιά λογική. Μπλέκει μέσα κβαντομηχανική και αλγορίθμους ενώ δεν έχει ιδέα ούτε από βασικές πιθανότητες. Μείνετε μακρυά από τα ηλεκτρονικά καζίνο και από όσους θέλουν να σας φάνε τα λεφτά.
kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 για να κερδιζει καποιος απο αυτο θα πρεπει ή να ειναι κατι περισσοτερο απο υπαλληλος σε μια τετοια επιχειρηση ή να επαιρνε προμηθεια δινοντας reference link οπως κανουν τα περισσοτερα σιτε+βιντεο(δεινοντας καποιο bonus code) Διαβασα στο roulette secrets, οτι σε μερικα ηλεκτρονικα καζινο σε ορισμενα sites, εχει βρεθει ενα exploit. Αν λενε τυχει 8 συνεχομενες φορες ενα χρωμα, την επομενη φορα θα ειναι 100% αντιθετο χρωμα ή 0. Καλη φαση, μπορει να το δοκιμασω. Επισης διαβασα για κατι αλλα exploits με το low/high/0 που βγαινεις σχεδον παντα κερδισμενος. Αλλα και αυτο σε ηλεκτρονικα καζινο. Τωρα σε πραγματικη ρουλετα, δε ξερω αν υπαρχει τροπος να νικησεις το συστημα.. Εκει οντως υπαρχει και η τυχη και αλλοι παραγοντες, εκτος αν ειναι και αυτα ηλεκτρονικα.. μιλαει για 4 συγκεκριμενα σιτε.(αλλα λες οι ιδιοκτητες των καζινο να μην ξερουν τι γραφει για αυτους το συγκεκριμενο σιτε ωστε να αλλαζαν το σκριπτ?) τα αλλα με το low high 0 δεν τα ειδα εκει μεσα..
tsifotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε papajo να πω και γω κατι ΣΥΝΤΟΜΑ ριχνω κορονα γραμματα, εχει βγει 23 φορες κορονα. ξερεις ποια ειναι η πιθανοτητα να ξαναβγει κορονα; 50-50 μεχρι να το ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ αυτο καποιος καλυτερα να αφησει τα τυχερα παιχνιδια, παρα μονο σαν διασκεδαση. πχ οπως στα μπουζουκια (εχω 200 ευρω για καψιμο ΜΟΛΙΣ (οχι αν) τελειωσουνε φευγω. Επισης... 5 ευρω 10 ευρω 20 40 80 160 320 640 1280 2560 5120 10240 20480 40960 τουτεστιν αν ξεκινοντας με πενταευρακι χασεςι για 13 φορες - που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ πεταξες στα σκουπιδια σχεδον 80χιλιαρικα Παιζεις 80 χιλιαρικα στοιχημα ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ οτι δεν θα σου ερθει 13 φορες λαθος επιλογη στο κορονα γραμματα (χωρις καν να υπολογιζω την φυρα του 0 και 00 )
dark_banishing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 για να κερδιζει καποιος απο αυτο θα πρεπει ή να ειναι κατι περισσοτερο απο υπαλληλος σε μια τετοια επιχειρηση ή να επαιρνε προμηθεια δινοντας reference link οπως κανουν τα περισσοτερα σιτε+βιντεο(δεινοντας καποιο bonus code) Αν έβαζε εδώ το reference link θα τον καταλάβαιναν με την μια.. Για αυτό λέει στείλτε pm.... Όλα αυτά πυραμίδες, σίγουρα στοιχήματα, σίγουρα καζίνο κλπ λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, και αποτυγχάνουν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: Αφού είναι τόσο σίγουρο ότι κερδίζεις, γιατί δεν το κάνεις να γίνεις πλούσιος και έρχεσαι και μας το λες εμάς ???
katz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πασιγνωστο το συγκεκριμενο "κολπο" Λεγεται martingale και θα ηταν το καλυτερο αν δεν υπηρχε max bet στα καζινο... Κι αυτο γιατι τωρα στην 6η-7η φορα που θα πρεπει να πονταρεις θα εχεις ξεπερασει το max bet οποτε δεν θα μπορεις να βγαλεις πισω τα λεφτα σου. Τι τα περασατε τα καζινο..χαζα? ΥΓ.Παντως θεωρω τα καζινο πολυ αποδοτικοτερα σε σχεση με κατι οπαπ κλπ που εχουν τρομερη γκανιοτα
DrLo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν για να μην σας φανεί απάτη δεν θα σας που ούτε που να πάτε να πάτε να παίξετε ούτε φυσικά θα σας χρεώσω κάτι για να σας πω το κόλπο! .... μπλα μπλα.... ... μπλα.. ... Απλά θα σας πω πως πρέπει να παίξετε... Η στείλτε μου PM Ohhh ... honey !!! Δεν είναι γκρικλισ
Mika Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 στις πιθανότητες. άπαξ και βγει ένα χρώμα είναι λιγότερο πιθανό να ξαναβγεί το ίδιο! είμαι φυσικός και έχω μια εξοικείωση με το συγκεκριμένο θέμα. δεν μπορω να σκεφτω ικανο facepalm για να καλυψω το παραπανω.
Ntinaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 δεν μπορω να σκεφτω ικανο facepalm για να καλυψω το παραπανω. βρηκα
gamanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω καλύτερο. Σχετικά με τον τζόγο, μια είναι η στατιστική αλήθεια που σε βγάζει 100% κερδισμένο. Κερδίζει πάντα αυτός που δεν παιζει. Τώρα, αν παρόλα αυτά θες να παίξεις, υπάρχει και άλλη μία στατιστική αλήθεια που επιβεβαιώνεται 100%. Παίξε το μισό από αυτό που είχες αποφασίσει να παίξεις. Στο τέλος της ημέρας θα χάσεις μόνο το μισό σου κεφάλαιο για τζόγο.
skiabox Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Στην ύφεση αυξάνει ο τζόγος και η πορνεία. Πάντως κυκλοφορούν ακόμα και ολόκληρα ebooks με στρατηγικές για συγκεκριμένα online καζίνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.