Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη avi 2 ipod αρχεια? handbrake converter?

aredhel_vlsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορει, ολο και καποιος θα εχει αντιμεντωπισει αυτο το προβλημα. Θελω λοιπον να περασω ταινιες στο ipod. Ειναι αρχεια που παιζουν σε vlc player. Γνωριζει καποιος το handbrake προγραμμα για το conversion και τι γινεται με τους υποτιτλους, πως θα τους αναγνωρισει? Ή οποιο γνωριζετε καλα τελοσπαντων, το handbrake το βρηκα κατα τυχη. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω τωρα μαζι μου το ipod, θα τα περασω σε μια φιλη και θελω να παιζουν. Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη! Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Δοκίμασε με το format factory.

Έχει επιλογή για μετατροπή σε ipod και αν οι υπότιτλοι είναι μαζί με το avi και έχουν το ίδιο όνομα θα στους περάσει αυτόματα.

Δημοσ.

Δοκίμασε με το format factory.

Έχει επιλογή για μετατροπή σε ipod και αν οι υπότιτλοι είναι μαζί με το avi και έχουν το ίδιο όνομα θα στους περάσει αυτόματα.

+1 στο format factory. ( http://www.pcfreetime.com/ )

Δωρεάν, λειτουργικό και αποτελεσματικό.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΤΙ: Κατά την εγκατάσταση θα σου προτείνει να εγκαταστήσει κάποια toolbar και να αλλάξει την home page σου. Εκεί ΒΓΑΛΕ και τα 3 τικς και μετά πάτα το κουμπί NEXT. Είπαμε ... οι toolbars είναι άχρηστες και κατάσκοποι.

Αφού φορτώσει το πρόγραμμα διάλεξε απο αριστερα «Όλα σε κινητό τηλέφωνο» μετά «Apple iphone & ipod» και μετά διάλεξε την ανάλυση που θες. Πάτα ΟΚ. Μετά προσθέτεις τα αρχεία που θες να μετατρέψεις όπως και διάφορες ρυθμίσεις (π.χ. τους υπότιτλους) και πατάς πάλι ΟΚ. Τέλος πατάς Εναρξη και περιμένεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αχα! οκ παιδια, ευχαριστω! Βασικα πριν δω τις απαντησεις δοκιμασα το WIN avi all in one και μετετρεψα καποια αρχεια. Επιλεγοντας "ipod" μου τα μετετρεψε σε mp4 αρχεια. Αλλα παλι δεν παιζουν στο nano ipod. Παιζει να κανα βλακεια? Θα δοκιμασω κι αυτο που λετε μπας και τα καταφερω.. εκτος αν πρεπει να τα περασω με καποιο προγραμματακι που εχει το ipod. Βασικα δεν ειναι δικο μου και δεν μπορω να το δοκιμασω γι αυτο ρωταω απο δω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το ipod παίζει και H264 σε mpeg4 container. Μπορείς να δοκιμάσεις να τα μετατρέψεις σ'αυτό το format.

Δημοσ.

Πρέπει να τα περάσεις με το itunes για να στα δει ή με κάποιο itunes replacement. Δεν θα δουλέψει αν τα στείλεις στην μνήμη του μέσω explorer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...