Προς το περιεχόμενο

Ταξια , ταξιτζηδες και ασυδοσια .....

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και κινδυνεύοντας να καρφωθώ (anonymous is anonymous):

Θείος με ταξί έχει προτεραιότητα.Παλικάρι "στα τέτοια του" βγαίνει απο στόπ.Θείος - παλικάρι σημειώσατε 2.Παλικάρι κατάλαβε οτι ήτο αυνάνας.Παλικάρι ζητάει συγνώμη.Θείος ωρύεται,ταξί όσκαρ κώλος.Παλικάρι ξαναζητάει συγνώμη,παλικάρι αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη.Θείος νομίζει οτι έπεσε σε μαλάκα,θείος νομίζει πουλήσει ανδριλίκι,θείος θίγει αξιοπρέπεια μαμάς παλικαριού.Παλικάρι μαυρίζει μάτι θείου.Παλικάρι τρώει μήνυση για ξυλοδαρμό.

...ταρίφας μαθαίνει the hard way ότι ο τσαμπουκάς έχει και συνέπειες (ένας γάτος δικηγόρος τον ξελασπώνει εύκολα τον μικρό αν υπήρχαν μάρτυρες). Ουγκ.

Και για όσους λένε ότι οι ταρίφες είναι παρεξηγημένοι, και ότι λίγοι είναι τα πραγματικά @@, αναρωτιέμαι πως τα έχω καταφέρει ως τώρα και έχω πετύχει αποκλειστικά όλους τους μ@λ@κες (ως επιβάτης, αλλά και ως οδηγός στο δρόμο), και σχεδόν ποτέ έναν νορμάλ.

Oh wait.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου εχουν τυχει ηρεμοι ανθρωποι που δεν με ενοχλουν . Μου εχει τυχει και τυπος να το παιζει μαμιας ολη την ωρα και εγω να τον γραφω , επειδη δεν αντιδραω αρχιζει να μου τη λεει και αρχιζει να λεει οτι πουτ@νες ειναι οτι καλυτερο και θαθελε ολες οι γυναικες να κανουν αυτη τη δουλεια λεγοντας την μου παραλληλα και εγω στη συνεχεια τον ρωταω αν θα γουσταρε ναναι η γυναικα ή η κορη του εκει μου αρχιζει τις μλκς αλλα τουν τη λεω και τελος τα κανει ολα κωλοτουμπα (οι αλλοι ειχανε μεινει π καθονταν πισω αν και εγω παραξενευτηκα που δεν μας κατεβασε).Εχουν τυχει απειρες περιπτωσεις απλα αυτη ειναι απο τις τελευταιες που θυμαμαι.Παντως πιστευω πως αν ανοιξει το επαγγελμα θα πρεπει τουλαχιστον σε αυτους που εχουν βγαλει αδεια τα ταλευταια χρονια να δωθουν καποια χρηματα.(ελπιζω να μην ηταν πολυ offensive το post μου)

Δημοσ.

Νταξ, πλέον σπάνια χρησιμοποιώ ταξί, αλλά πριν μερικά χρόνια ήταν σύνηθες. Έχω πετύχει τα πάντα. Από καλούς επαγγελματίες μέχρι τους μεγαλύτερους λεχρίτες.

Θυμάμαι έναν τύπο πριν μερικά χρόνια, με παίρνει κούρσα από το μοναστηράκι με την κοπέλα μου. Του λέω θα αφήσουμε την κοπέλα σπίτι της και μετά θα συνεχίσουμε στο δικό μου. Του δίνω οδηγίες και φτάνουμε, αφήνουμε την κοπέλα. Πάμε τώρα εκεί του λέω και αρχίζω να του δίνω οδηγίες. Και τότε γυρίζει και μου λέει το κορυφαίο: "Τι είμαι ρε εγώ να σας πηγαίνω σπίτια σας;"... Άκουσον άκουσον! Άρχισε και τα καντήλια, "που έμπλεξα, την τρέλα μου" κτλ. Αν δε θες του λέω κατεβαίνω, αλλά αν δε με πας εκεί που θέλω μην περιμένεις λεφτά...

Δημοσ.

περα του οτι ειναι κλεφτες και απατεωνες,ειναι και νοητικα καθυστερημενοι.

σας φαινεται φυσιολογικο να προσπαθει να κλέψει ο ταξιτζης 3 ατομα 22 χρονων?εγω ηξερα οτι μονο σε γριες και γκομενες το επιχειρουσαν...

Δημοσ.

δεν σε αναγκαζει κανεις, απλα ρωτανε πραγματα να πιασουν κουβεντα.

όρεξη έχει τώρα ο ταρίφας για κουβέντα, εγω πάντως που δούλευα οδηγός οταν ήμουν φοιτητής δεν είχα καμία όρεξη για κουβέντα με τον οποιονδήποτε. Ξέρεις τι ειναι σε 12ωρη βάρδια να παίρνεις 30 κούρσες; γιαγιάδες να σου μιλούν για πολιτικά, παππούδες που ζαλίζονται, μεθυσμένους, μεθυσμένες, φωνακλάδες, πρεζάκια, βρωμιάρηδες. Μου είχε τύχει ένας τζογαδόρος ψιλο τύφλα, μερα μεσημέρι, να ανοίγει το παράθυρο μόνος του και να κάνει καμάκι χοντρό σε γυναίκα στο φανάρι.

Ναί, αρκετοί ταρίφες είναι αστα να πάνε... δεν λεω. άλλα έχει γίνει ψωμοτύρι.έλεος

Δημοσ.

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι είτε μπεις σε ταξί Mercedes, καθαρό, με GPS, με οδηγό ευγενέστατο και εξυπηρετικό, είτε μπεις σε σαράβαλο, με οδηγό λεχρίτη, απατεώνα, που δεν ανάβει τον κλιματισμό και βρωμάει τσιγαρίλα, είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τα ίδια λεφτά. Γιατί δεν κάνουν εταιρείες-συνεταιρισμούς (όπως είναι τα ραδιοταξί, αλλά με διακριτικά, όπως διαφορετικό χρώμα), για να ξέρεις πού μπλέκεις; Παρατηρώ ότι τα μπλε ταξί δεν μ'αρέσουν; Ωραία, θα χρησιμοποιώ τα κόκκινα και θα τα πληρώνω και πιο ακριβά αμα λάχει.

Τέλος πάντων, έχω πετύχει και εξαιρετικούς επαγγελματίες κατά καιρούς. Αυτό που με τρελαίνει, εκτός από το τσιγάρο, είναι οι οδηγοί που όταν σε δουν να βάζεις ζώνη σου πετάνε ατάκες του στυλ "μη φοβάσαι ρε φίλε, είμαι 20 χρόνια οδηγός". Έλεος! Ή το ακόμα καλύτερο: "ρε παλικάρι, 16 ώρες οδηγώ, μη με φοβάσαι". Τώρα με έφτιαξες μεγάλε! Κι εγώ είμαι 3 μέρες άυπνος σε εφημερία, έλα να σε χειρουργήσω. Τα παίρνω στο κρανίο με τη βλακεία τους, πραγματικά!

Δημοσ.

Τέλος πάντων, έχω πετύχει και εξαιρετικούς επαγγελματίες κατά καιρούς. Αυτό που με τρελαίνει, εκτός από το τσιγάρο, είναι οι οδηγοί που όταν σε δουν να βάζεις ζώνη σου πετάνε ατάκες του στυλ "μη φοβάσαι ρε φίλε, είμαι 20 χρόνια οδηγός". Έλεος! Ή το ακόμα καλύτερο: "ρε παλικάρι, 16 ώρες οδηγώ, μη με φοβάσαι". Τώρα με έφτιαξες μεγάλε! Κι εγώ είμαι 3 μέρες άυπνος σε εφημερία, έλα να σε χειρουργήσω. Τα παίρνω στο κρανίο με τη βλακεία τους, πραγματικά!

Λες και είναι οι αλάνθαστοι , οδηγούν μόνοι τους στους δρόμους , δεν κυκλοφορεί κανένας άλλος στο δρόμο , φοβερό επιχείρημα ... Η άλλη ατάκα που μου λένε γνωστοί μου οδηγοί είναι " φοβάσαι μη φας πρόστιμο καλέ και φοράς ζώνη ; " .

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου λένε όλοι (όχι οι ταξιτζάουες) να βάλω ζώνη; ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

Για την κουβέντα δεν έχω πρόβλημα, μόνο με έναν τύπο σπάστηκα που μου μίλαγε για το ποδόσφαιρο. Γαύρος αυτός, Παναθηναϊκός εγώ.

Μου τα 'χε κάνει τσουρέκια, του 'λεγα 2 μαλακίες, ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗ ΠΑΡΛΑ. Στο τέλος του λέω "βρήκες άνθρωπο τώρα να ανοίξεις κουβέντα, έχω να ασχοληθώ με το Παναθηναϊκό από τον αγώνα με τον Αγιαξ το '96".

Τέλοσπα, είχα ΠΑΠΠΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ. =ρ

Δημοσ.

Έχω πετύχει κορυφαίο 40άρη ταρίφα σε Mercedes του κουτιού, κουστουμαρισμένο, σκαρπίνι, αρώματα τα πάντα...Μπαίνω-κάθομαι-λέω προορισμό...Με κοιτάει και με φωνή γνήσιου μπουζουκόβιου μου πατάει το "Φιλαράκο σε πειράζει να βάλω μούζικα?"..Λέω "Όχι ελεύθερα" περιμένοντας στην καλύτερη να ακούσω Άνζτελα...ανοίγει το ντουλαπάκι που ακουμπάει ο αγκώνας και βγάζει ένα σιντί από αυθεντική θήκη δυναμώνει τα ηχεία στην μέση περίπου και ακούγεται η εισαγωγή του......Battle Hymn από Manowar... :shock: :shock: :shock: :shock: ..

Δημοσ.

Επι της τσιμισκή κινουνται στο λεωφορειόδρομο οπως προβλεπεται και μολις βρουν κανα αστικο μπροστα τους χωνονται κατευθειαν αριστερα.Δηλαδή δε φτάνει που σα μαλάκες εμεις κολλάμε στη κινηση, εχω και τον λαρτζ τον ταρίφα απο πάνω να πουλάει τρελίτσα και να μην περιμένει ενα λεπτο το αστικο...

Εκει λοιπον τους κλεινω ολους για σπάσιμο...

με αυτον τον τροπο(καθυστερωντας τον) λες να χανει λεφτα ο οδηγος ή ο πελατης?

Παντως πιστευω πως αν ανοιξει το επαγγελμα θα πρεπει τουλαχιστον σε αυτους που εχουν βγαλει αδεια τα ταλευταια χρονια να δωθουν καποια χρηματα.(ελπιζω να μην ηταν πολυ offensive το post μου)

δηλ.οσοι ρισκαραν ενω ξεραν οτι παιζει να ανοιξουν τα επαγγελματα θα τους δωσουμε και λεφτα πισω?δηλ.αυτοι ειναι πιο εξυπνοι απο τους απλους εργαζομενους?

ειχα ψαξει και γω το σκηνικο τοσο για φορτηγα ειτε ταξι ειναι κερδοφορα και ας κλαιγονται οσο θελουν/θελαν...οι αδειες ξεχρεωνονται σε λιγοτερα απο 10 χρονια σιγουρα!

Δημοσ.

ανοιξτε το επαγγελμα και οσοι χρεωθηκαν 100 χιλιαρικα για την αδεια ας παρουν τα παπαρια μας, εξαλλου δεν ειμαστε εμεις οι χρεωμενοι τι μας νοιαζει ε? :lol:

Επειδη καποιοι χρεωθηκαν για την αδεια δεν σημαινει οτι θα πρεπει να παιζουν με το αισθημα

και την λαχταρα του καθενος να επιστρεψει στο σπιτι του η να παει εγκαιρως στην δουλεια του.

Αλλωστε ενα ρισκο ειναι ολα...

Κατι που σημερα εχει 100 χιλιαρικα πριν ενα ετος ειχε 220 και του χρονου θα εχει 10 η 20

Μηπως ειναι ο καιρος να ερθει καμια εταιρια ταξι και στην ελλαδα ?

περα του οτι ειναι κλεφτες και απατεωνες,ειναι και νοητικα καθυστερημενοι.

σας φαινεται φυσιολογικο να προσπαθει να κλέψει ο ταξιτζης 3 ατομα 22 χρονων?εγω ηξερα οτι μονο σε γριες και γκομενες το επιχειρουσαν...

Που να πετυχεις καποιον με μερσεντες που εχει μονιμως διπλη ταριφα μερα μεσημερι

και κολλημενα χαρτακια στο ρολοι εκει που γραφει την ταριφα..... :-D

Τον ειχα πετυχει και δυο φορες μαλιστα με την πρωτη να φτανει σε αγριο τσακωμο μαζι του

την δευτερη με εβγαλε απο το ταξι με την βοηθεια των συνεπιβατων που δεχτηκαν να τους κλεβει !!!!!

Καπου εχω φτιαξει και τοπικ εδω με δαυτον.....

Κανε αναζητηση στο τοπικ ΕΛΛΑΣ ΤΡΕΛΑΣ (νομιζω ετσι το εγραψα...)

Έχω πετύχει κορυφαίο 40άρη ταρίφα σε Mercedes του κουτιού, κουστουμαρισμένο, σκαρπίνι, αρώματα τα πάντα...Μπαίνω-κάθομαι-λέω προορισμό...Με κοιτάει και με φωνή γνήσιου μπουζουκόβιου μου πατάει το "Φιλαράκο σε πειράζει να βάλω μούζικα?"..Λέω "Όχι ελεύθερα" περιμένοντας στην καλύτερη να ακούσω Άνζτελα...ανοίγει το ντουλαπάκι που ακουμπάει ο αγκώνας και βγάζει ένα σιντί από αυθεντική θήκη δυναμώνει τα ηχεία στην μέση περίπου και ακούγεται η εισαγωγή του......Battle Hymn από Manowar... :shock: :shock: :shock: :shock: ..

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

εκει που περιμενες να ακουσεις το λιγοτερο καζαντζιδη :P

Εμένα γιατί μου λένε όλοι (όχι οι ταξιτζάουες) να βάλω ζώνη; ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

Η πλακα ειναι οτι σου λενε με υφος να φορεσεις ζωνη ΧΩΡΙΣ να φορανε αυτοι !!!!!

Δημοσ.

με αυτον τον τροπο(καθυστερωντας τον) λες να χανει λεφτα ο οδηγος ή ο πελατης?

Για άδειο μιλάμε πάντα.

9/10 φορές και οι ιδιοι οι ταρίφες τις παπαριές τους τις κάνουν άδειοι.

Οσο για το πόσο κοστίζει η άδεια και αν χρεώθηκαν,ποσώς με ενδιαφέρει.

Μου θυμίζει τις άδειες των ΔΧ φορτηγών - οι αδειες ξεχρεώνονται ΠΟΛΥ πιο γρήγορα φιλε kage. Ειδικά αν μιλάμε για ΔΧ βυτιοφόρο... (εχω και παράδειγμα σπαρταριστό)

Δημοσ.

Πολυ χαιρομαι οταν τους βλεπω να σχοιματιζουν ουρες στις πιατσες και να περιμενουν μπας και τσιμπισουν πελατη. :D Καλα να παθουν ετσι οπως τα καταφεραν με το να κλεβουν τον κοσμο,τωρα ας πεινασουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...