TwitterLover Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας! Φέτος τελειωνω την 3η Γυμνασίου και αποφάσισα πως θα ήθελα έναν νέο υπολογιστή. Πολλοί γνωστοί μου μου λένε να πάρω Mac και να σας πω την αλήθεια θέλω και Εγώ ο ίδιος! Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω σταθερό ή φορητό...
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εγω σου λεω macbook. Τι νοημα εχει ομως τι λεω εγω αν αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενας imac? Προφανως με το παραπανω εννοω πως εσυ εισαι αυτος που θα αποφασισει τι απο τα δυο σε βολευει περισσοτερο και βαση αυτου θα αποφασισεις. Αν θελεις να σε βοηθησουμε θα πρεπει να αναφερεις τη χρηση που θα εχει ο υπολογιστης και τις αναγκες σου απο αυτον.
dude1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εξαρτάται. έχει άλλο pc? αν ναι είναι λαπτοπ ή σταθερό? αν όχι τότε πάρε iΜac, εκτός αν θές να μεταφέρεις το PC σου για κάποιο σοβαρό λόγο, που δεν το πιστεύω. Καλύτερα χαρακτιριστικά, πιο μεγάλη οθόνη.
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εκτος κι αν η φορητοτητα ειναι απολυτη αναγκη ( και αποτι φαινεται δεν ειναι ) παρε iMac...
TwitterLover Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Όχι παιχνίδια δεν παίζω, τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ κυρίως για σερφαρισμα στο Ίντερνετ και μουσική, αυτή την στιγμή έχω λάπτοπ...
Red_Alert Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Αν δεν παιζεις παιχνιδια παρε mac... αν και εχουν αρχησει και υπαρχουν παιχνιδια για mac μεσω Steam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.