redemperor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ειχει ποτε κανεις απο εσας εμπειρια με το support της του Steam, εχω ticket εδω και πολλες μερες τωρα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση...στα forum μιλανε για αδιαφορια απο την πλευρα τους και εγω δεν θελα να πιστευω κατι τετοιο για μια εταιρια που εχω δωσει αρκετα χρηματα....
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εξήγησε μας για τι πρόβλημα πρόκειται.
redemperor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Σχετικα με την μεταφορα cd key σε αλλο account εβγαλα photos τα cd-key συμπληρωσα την φορμα αλλα τιποτα
bnvdarklord Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μια φορά που είχα καποιο πρόβλημα με μία αγορά μου απάντησαν σε μία μέρα πάντως. Δοκιμασε να ξαναρωτήσεις στο ίδιο ticket.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Είχα παρόμοιο θέμα με παιχνίδι που αγόρασα από ebay. Δυστυχώς δεν γίνεται μεταφορά του cd key. Είναι πολιτική της Steam.
redemperor7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Και τα 2 account ειναι δικα μου και τους εχω στειλει ολες της πληροφοριες αν και τα 2 accounts ειναι δικα σου μπορει να γινει οπως λενε αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομα και εχουν περασει 10 μερες
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ξαναστείλ'τους τότε. Αν και δε νομίζω να βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.