elzax Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ρε μάγκες εχω το sony vaio vgn-fz31e .Ωραία και καλά.Η ενσωματωμενη κάμερα motion eye δεν ανοίγει.Πατάω το συνουσιασμένο το camera capture και ανοίγει βγάζοντας σε μπλε φόντο no input.Παγκοσμίωε έψαξα αλλά όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν βρήκα.Κανένας χριστιανός που να το ξέρει υπαρχει???................... Μέσω τoυ bs.player pro κατάφερε και ανοιξε ωραία και καλά.Τώρα όμως πείρα τα κακαλά μου δεν ανοιγει με τπτ.παω επιλογες, διαχείρηση video και τυπο διαχέιρησης δεν έχει τι κανουμε?Επίσης γαμωdrivers για το συγκεκριμένο κολοsony με τα ηλίθια vista του που βρίσκω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης γαμωdrivers για το συγκεκριμένο κολοsony με τα ηλίθια vista του που βρίσκω? Στο site της sony ισως?
tarantules Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Απορεία: Έτσι κάνεις πάντα όταν δεν σου δουλεύει κάτι στο pc σου;
Gunix Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ρε μάγκες εχω το sony vaio vgn-fz31e .Ωραία και καλά.Η ενσωματωμενη κάμερα motion eye δεν ανοίγει.Πατάω το συνουσιασμένο το camera capture και ανοίγει βγάζοντας σε μπλε φόντο no input.Παγκοσμίωε έψαξα αλλά όλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα και λύση δεν βρήκα.Κανένας χριστιανός που να το ξέρει υπαρχει???................... Μέσω τoυ bs.player pro κατάφερε και ανοιξε ωραία και καλά.Τώρα όμως πείρα τα κακαλά μου δεν ανοιγει με τπτ.παω επιλογες, διαχείρηση video και τυπο διαχέιρησης δεν έχει τι κανουμε?Επίσης γαμωdrivers για το συγκεκριμένο κολοsony με τα ηλίθια vista του που βρίσκω? Καλησπέρα ezlax Μην αναφέρεις λέξεις όπως τις έχω τονίσει. Παρακαλώ σεβάσου τους κανόνες που υπάρχουν για το forum. Συμβουλή.
elzax Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εχετε απόλυτο δίκιο -όπως αναφέρατε παραπάνω -ο δαιμων βλέπετε,πάντως με όποιον και αν μιλησα ιστολογικώς κανενας δεν μπορούσε να μου πει οτι οι οδηγοί της ενσωματωμένης κάμερας για τον υπέροχο υπολογιστή sony vaio vgn-fz31e vista είναι δυσεύρετοιέως ανυπαρκτοι!Σε όποια εταιρία και αν τον πήγα ακόμα και στην sony όπου επρεπε να ταξιδεψει ο υπολογιστής Ολλανδία όπως είπαν!!!Και δεν παω εγω καλύτερα.Αν ξέρετε κάτι καλώς αν όχι τι θα προτεινατε καλύτερα Linux ή εφτάρια?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εχετε απόλυτο δίκιο -όπως αναφέρατε παραπάνω -ο δαιμων βλέπετε,πάντως με όποιον και αν μιλησα ιστολογικώς κανενας δεν μπορούσε να μου πει οτι οι οδηγοί της ενσωματωμένης κάμερας για τον υπέροχο υπολογιστή sony vaio vgn-fz31e vista είναι δυσεύρετοιέως ανυπαρκτοι!Σε όποια εταιρία και αν τον πήγα ακόμα και στην sony όπου επρεπε να ταξιδεψει ο υπολογιστής Ολλανδία όπως είπαν!!! Ολοι αυτοι δεν ηξεραν τιποτα?Ακομα και η ιδια η sony δεν σκεφτηκε να παει στο ιδιο της το site να βρει τους drivers? Περιεργα πραγματα... Προφανως το link που σου εδωσα δεν το πατησες καν ε?
Gunix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εχετε απόλυτο δίκιο -όπως αναφέρατε παραπάνω -ο δαιμων βλέπετε,πάντως με όποιον και αν μιλησα ιστολογικώς κανενας δεν μπορούσε να μου πει οτι οι οδηγοί της ενσωματωμένης κάμερας για τον υπέροχο υπολογιστή sony vaio vgn-fz31e vista είναι δυσεύρετοιέως ανυπαρκτοι!Σε όποια εταιρία και αν τον πήγα ακόμα και στην sony όπου επρεπε να ταξιδεψει ο υπολογιστής Ολλανδία όπως είπαν!!!Και δεν παω εγω καλύτερα.Αν ξέρετε κάτι καλώς αν όχι τι θα προτεινατε καλύτερα Linux ή εφτάρια? Linux!!!!!! Από διανομή θα σου πω ubuntu.
EyeofOne Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ρε φίλε τι παγκόσμιο πρόβλημα μας λες; Ορίστε το link απο την sony για τους drivers του φορητού σου για Vista.... Δεν μου πήρε πάνω απο 5 λεπτά να τους βρώ........................................................................................... Απο ότι είδα τώρα το ίδιο σου είχε απαντήσει και ο Gi0 πιο πριν... έλεος!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.