Προς το περιεχόμενο

Το πρώτο αθώο θύμα από την εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι ηθελες να στειλουν; Τους λοκομοντο να πουν κανα τραγουδακι να περασει η ωρα;

απο ποτε τα ματ ειναι ιδωτικος στρατος του μπομπολα?

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τι ηθελες να στειλουν; Τους λοκομοντο να πουν κανα τραγουδακι να περασει η ωρα;

lol είπα ότι δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα, οπότε και δεν ήξερα που ακριβώς περιοριζόταν η δράση των διαδηλωτών/κατοίκων της Κερατέας.

Κατά τ άλλα θέλω να πιστεύω ότι η βία δεν είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα. Οταν εκφράζεις την άποψη σου και αντί να σε ακούσουν, στέλνουν ΜΑΤ για να σου επιβάλλουν τη δική τους, επειδή και καλά το κράτος έχει το αλάθητο, τότε μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατεία;

Δημοσ.

lol είπα ότι δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα, οπότε και δεν ήξερα που ακριβώς περιοριζόταν η δράση των διαδηλωτών/κατοίκων της Κερατέας.

Κατά τ άλλα θέλω να πιστεύω ότι η βία δεν είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα. Οταν εκφράζεις την άποψη σου και αντί να σε ακούσουν, στέλνουν ΜΑΤ για να σου επιβάλλουν τη δική τους, επειδή και καλά το κράτος έχει το αλάθητο, τότε μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατεία;

Κοιτα κανεις δε στελνει απο το πρωτο λεπτο τα ΜΑΤ. Ειναι μια κατασταση που κλιμακωνεται συνεχως με βαση τις κινησεις εκατερωθεν. Αποφασιζει το κρατος να γινει ενα εργο καπου, οι κατοικοι αντιδρουν φραστικα, το κρατος δεν αλλαζει γνωμη για την τοποθεσια και αρχιζει να στελνει μηχανικους για μελετες σχεδια κλπ οπω επισης και μηχανηματα για να ξεκινησει η δουλεια, οι κατοικοι δεν τους αφηνουν να περασουν, το κρατος στελνει την αστυνομια ωστε να γινει η δουλεια, οι κατοικοι εξαγριωνονται και κλιμακωνουν την ενταση και τις ενεργειες τους, το κρατος στελνει τα ΜΑΤ.

Δημοσ.

Αν συνεχίσουν έτσι οι άθλιοι, σειρά έχει αυτό.

Δεν υπάρχει περίπτωση καμμία. Θα γίνει κάποια μεγάλη πορεία θα σκοτωθούν καμια 10ριά και την άλλη μέρα θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Αν δε κλείσουν την τηλεόραση και τα MMX δεν υπάρχει περίπτωση να αφυπνιστεί ο κόσμος (και μόνο που συμπεριλαμβάνω τη λέξη αφύπνιση μου φαίνεται αστείο)

Δημοσ.

Η προτροπή σε παράνομη συμπεριφορά με την παροχή οδηγιών για τραυματισμό συμπολιτών μας (είτε αυτοί είναι απλοί πολίτες είτε φέρουν την ιδιότητα του αστυνομικού οργάνου) δεν είναι ανεκτή εδώ.

Η παροχή πληροφοριών, ακόμα και για την κατασκευή βόμβας, δεν είναι αδίκημα απ'όσο γνωρίζω στην κοινωνία της πληροφορίας. Είναι απλά μεταδιδόμενη γνώση. Η χρήση που θα κάνει ο καθείς σε αυτή την γνώση, δεν είναι δική μου ευθύνη, και σίγουρα ούτε το φόρουμ. :shifty: :shifty:

Δεν υπάρχει περίπτωση καμμία. Θα γίνει κάποια μεγάλη πορεία θα σκοτωθούν καμια 10ριά και την άλλη μέρα θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Αν δε κλείσουν την τηλεόραση και τα MMX δεν υπάρχει περίπτωση να αφυπνιστεί ο κόσμος (και μόνο που συμπεριλαμβάνω τη λέξη αφύπνιση μου φαίνεται αστείο)

Ναι, Γιατί ο νέος Έλληνας είναι μαγκιά, κλανιά, φραπέ και fame story..

Δημοσ.

Η παροχή πληροφοριών, ακόμα και για την κατασκευή βόμβας, δεν είναι αδίκημα απ'όσο γνωρίζω στην κοινωνία της πληροφορίας. Είναι απλά μεταδιδόμενη γνώση.

Μπορει σε αυτο το φορουμ να μην αρεσει αυτη η μεταδιδομενη "γνωση".

επειδή και καλά το κράτος έχει το αλάθητο, τότε μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατεία;

Την κυβερνηση γιαυτο την ψηφησες εσυ,εγω και ολοι. Για να περνει αποφασεις για τη χωρα μας.

Οταν λοιπον περνει αποφασεις η κυβερνηση ΠΟΥ ΕΣΥ ψηφησες, μετα μην αναρωτιεσαι γιατι δε σε ρωταει. απλο ειναι.

Δημοσ.

Την κυβερνηση γιαυτο την ψηφησες εσυ,εγω και ολοι. Για να περνει αποφασεις για τη χωρα μας.

Οταν λοιπον περνει αποφασεις η κυβερνηση ΠΟΥ ΕΣΥ ψηφησες, μετα μην αναρωτιεσαι γιατι δε σε ρωταει. απλο ειναι.

Η κυβέρνηση (που ελπίζω να μην) ψήφισε, βγήκε στην πραγματικότητα με γύρω στο 30%, αν βάλεις μέσα και την αποχή, η οποία δεν καταμετράται.

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη γίνει ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Κι εγώ δε θα ήθελα στο χωριό μου να έχω ένα ΧΥΤΑ ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τα σκουπίδια μίας πόλης 5.000.000 ανθρώπων, αλλά εδώ μιλάμε για ένα Δήμο που έχει πληθυσμό 13.246 (σε εκατοστιαιο ποσοστό του πλυθυσμού της Αττικής 0.265%). Αντί λοιπόν να διαπραγματευτούν τα ανταποδοτικά οφέλη για το Δήμο, σηκώνουν την παντιέρα της επανάστασης. Ακόμα και η βλακεία πρέπει να έχει ένα όριο.

2. Το αρχικό ποστ είναι για τον ούτσο.

3. Το χω ξαναγράψει για την αστυνομία και με αντιγράφω: έτσι, ντου και ξύλο σε όλους. Τέρμα στο "επιχείρημα": εγώ είμαι νομοταγής πολίτης, καλά κάνει η αστυνομία που επιβάλει την τάξη στους αλήτες τους αναρχικούς. Η αλήθεια είναι στα γεγονότα της Κερατέας, η διαφορετική άποψη πρέπει να αποσιωπάται. Και η αστυνομία έχει την εμπειρία, την εκπαίδευση και την ηλιθιότητα να τα καταφέρνει καλά σε αυτό. Λουστείτε τα, ρε νομοταγείς.

Δημοσ.

Η παροχή πληροφοριών, ακόμα και για την κατασκευή βόμβας, δεν είναι αδίκημα απ'όσο γνωρίζω στην κοινωνία της πληροφορίας. Είναι απλά μεταδιδόμενη γνώση. Η χρήση που θα κάνει ο καθείς σε αυτή την γνώση, δεν είναι δική μου ευθύνη, και σίγουρα ούτε το φόρουμ. :shifty: :shifty:

Δεν είπε πως είναι αδίκημα. Είπε πως εδώ δεν επιτρέπετε. Όπως και τα πολιτικά θέματα. Δεν είναι αδίκημα. Απλά εδώ δεν επιτρέπονται.

Δημοσ.

3. Το χω ξαναγράψει για την αστυνομία και με αντιγράφω: έτσι, ντου και ξύλο σε όλους. Τέρμα στο "επιχείρημα": εγώ είμαι νομοταγής πολίτης, καλά κάνει η αστυνομία που επιβάλει την τάξη στους αλήτες τους αναρχικούς. Η αλήθεια είναι στα γεγονότα της Κερατέας, η διαφορετική άποψη πρέπει να αποσιωπάται. Και η αστυνομία έχει την εμπειρία, την εκπαίδευση και την ηλιθιότητα να τα καταφέρνει καλά σε αυτό. Λουστείτε τα, ρε νομοταγείς.

με την πρώτη ανάγνωση ήμουν έτοιμος να σε βρίσω. Χρειάστηκα 3-4 ακόμα για να καταλάβω.

Δημοσ.

με την πρώτη ανάγνωση ήμουν έτοιμος να σε βρίσω. Χρειάστηκα 3-4 ακόμα για να καταλάβω.

Θερμόαιμο και λογικό αγόρι.:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...