yiannis72 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ολοι ειμαστε κατα του εργου, αλλα εχουμε και καποιες υποχρεωσεις. Δε μπορει ο Αστυνομικος να πει δε θα δουλεψω. Θα χασει τη δουλεια του. Καλως ή κακως επελεξε αυτο το επαγγελμα και πρεπει να ακολουθει τις εντολες που παιρνει απο τους ανωτερους. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι όντως η ένταξη στα ΜΑΤ γίνεται εθελοντικά και πρέπει να είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που αγαπανε τόσο πολύ αυτό που κάνουν. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που έχει δει ΜΑΤατζή να σαπίζει στο ξύλο κάποιον και να συγκρατείται απο συναδέλφους του για να μην τον σακατέψει.
Critter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ολοι ειμαστε κατα του εργου, αλλα εχουμε και καποιες υποχρεωσεις. Δε μπορει ο Αστυνομικος να πει δε θα δουλεψω. Θα χασει τη δουλεια του. Καλως ή κακως επελεξε αυτο το επαγγελμα και πρεπει να ακολουθει τις εντολες που παιρνει απο τους ανωτερους. Ναι ρε συ, προφανως και ο αστυνομικός πρέπει να κάνει τη δουλεια του αφου αυτή επέλεξε, αλλα λογικο είναι σε αυτον να καθρεφτίζεται και ο εχθρός του πολίτη (που ειναι το αφεντικο των αστυνομικών). Προφανώς αν ήταν εκέι ο Χ υπουργός και όχι η αστυνομία, θα λιντσάρανε τον υπουργο. Απλα ο υπουργός πίνει το καφεδάκι του στο εξωτερικο (το λογαριασμό εμεις τον πληρώνουμε)και πληρώνει τους αστυνομικους για να αντιμετωπίσουν το μένος τους (αλήθεια αν και υποχρεωμένοι, δεν αισθάνονται μαλάκες σε αυτη την εικόνα?). Με λίγα λόγια η δυνατότητα να γίνεσαι αστυνομικός θα πρέπει να δίνεται σε πολίτες, που έχουν συμπληρωσει το 25ο έτος της ηλικίας του ωστε να μπορουν να αντιληφθούν οτι ο εργοδότης τους, τους βαφτίζει προστάτες του πολίτη αλλα με τις πολιτικές του τους μετατρέπει σε εχθρους του πολίτη. Στα 17 σου, που να το αντιληφθείς αυτο? Πιστευώ ακράδαντα οτι οι μισοί αστυνομικοι δεν θα ήταν στην αστυνομία αν μπαίνανε με το κριτηριο που είπα. Προσωπικά χαίρομαι που είδα συμμαθητή του αδελφού μου να παραιτείται επειδή δεν άντεχε να παίρνει εντολές που αντιβαίνανε την ανθρώπινη λογική. Δεν είχε βέβαια οικογένεια και το έκανε πριν 8 χρόνια.
lary7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Επαναλαμβάνω λοιπον σε ελληνική γλώσσα όπως και πρίν : Η αναγκαιότητα των χωματερων σαφέστατα και υπάρχει και σαφέστατα κάπου πρέπει να γίνουν και κάποιοι να προφανως να ζημιωθούν. ΟΜΩΣ όλοι εσεις που καταφέρεστε ενάντια στους πολίτες της κερατέας, σας ερωτω με τη σειρά μου τι θα κάνατε αν ερχόντουσαν απέναντι απο το σπίτι σας (και οχι 100χλμ μακρια) και φτιαχνανε μια χωματερή. Θα λέγατε "Ε!ενταξει μωρέ, δεν βαριέσαι, κάπου έπρεπε να γίνει?". Έλα τώρα βρε αδερφέ, μην ακούω χαζομάρες. Κανένας μας δεν θα το ελεγε. Κατα τα άλλα νομιζω οτι δεν ειναι ώρα να πιάσουμε τη συζήτηση σχετικά με τα κονδύλια που παίρνουν οι δημάρχοι (όπως στα λιόσια) για είδικά έργα προστασίας του πολίτη της περιοχής και τι τα κάνουν. Επίσης δεν μας είπες τη γνώμη σου αν όντως ισχύει αυτο με τη διετία. Όχι απλα να αντιδράμε για κάποιον που αντιδράει μονο και μόνο επειδη είμαστε συντηρητικοι. Το ίδιο ισχυει και για αυτους που αντιδρανε μονο για να αντιδράνε βέβαια. Όσο για τα αυθαίρετα στην κερατέα, εγω δεν μπορώ να αποδείξω αν είναι ή δεν είναι. Εσύ? Ή μήπως επειδη το λένε κάποια κανάλια που τυχαίνει να έχουν συγκεκριμένους μετόχους εσύ απλα το δέχεσαι? Κλείνω με τον ιδιο τρόπο : Μην κρίνετε εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς. Με μια προχειρη ερευνα 1)Η ανατολικη αττικη εχει τα μισα αυθαιρετα της ελλαδος, περιπου 200.000 (30.000 σε δασική ή αµφισβητούµενη δασική περιοχή).Αν δε δεις το google earth δεν εχει μεινει δενδρο για δενδρο στην γυρω περιοχη.Αρα μην τρελαθουμε οτι αλοιωνεται ο επιγειος παραδεισος.Googlare το και θα το δεις και εσυ. 2)Το διπλα στο σπιτια πως το εννοεις?Γιατι στον χαρτη ο ΧΥΤΑ απεχει 4+ χλμ απο τον τελευταιο σπιτι της πολης(οχι εκτος πολεως).Στην πολη μου, επαρχια με τεραστιες εκτασεις κενες απεχει 10χλμ απο το σπιτι μου.Αλλα εκει επειδη δεν εχουμε επιλογη να τα στειλουμε σε αλλο νομο, φροντισαν καποιοι και κατασκευασαν τον πρωτο ΧΥΤΑ στην ελλαδα.Οπου και να γινει στη αττικη διπλα στο σπιτι καποιου θα ειναι. Βλεπεις πολλες κενες εκτασεις στην ανατολοκη αττικη, με δεκαδες χλμ αποσταση απο τα σπιτια? 3)Αυτο με τα 2 χρονια αποκλειεται να ισχυει για ελλαδα. Δεν ανακαλυφθηκαν χθες οι ΧΥΤΑ, υπαρχουν εκατονταδες σε ολη την ελλαδα, ο δε της πολης μου επεκτεινεται και αλλο.Λες ολοι οι αλλοι νομοι να κοιμουνται και μονο οι κερατιωτες να ανακαλυψαν πως σε 2 χρονια θα ειναι αχρηστοι? Αλλα ακομα και να ισχυς, τα μερικα εκκατομυρια τονοι σκουπιδιων που θα παραγουν οι αθηναιοι αυτα τα 2 χρονια τι θα γινουν, θα θαφτουν στον εθνικο κηπο?
Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Σε τι αποσταση απο την τελευταια κατοικια προβλεπεται να γινει το εργο; Ξερει καποιος συγκεκριμενα; Απλα θελω να το συγκρινω με το δικο μας εδω στην εξορια μας 5 χιλιομετρα ειναι σιγουρα.
nipoa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οποιος εχει τηλεφωνο του chuck norris ας τον ειδοποιησει
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 5 χιλιομετρα ειναι σιγουρα. Χαλαρα πανω απο τα 4 που απεχει απο την Αρτα, και τα 3,5 που απεχει απο το Πετα το οποιο δεν εχει και φυσικο εμποδιο (λοφο) ενδιαμεσα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Η προτροπή σε παράνομη συμπεριφορά με την παροχή οδηγιών για τραυματισμό συμπολιτών μας (είτε αυτοί είναι απλοί πολίτες είτε φέρουν την ιδιότητα του αστυνομικού οργάνου) δεν είναι ανεκτή εδώ.
liopyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να έχω καμία όρεξη να δικαιολογήσω τον τρόπο που δρουν οι ΜΑΤ, το άρθρο του αρχικού ποστ είναι γλοιώδες. Σίχαμα.
V for Vagelis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Στελνει το κρατος τα ΜΑΤ νε δερνει το κοσμο; Αυτο που το εχεις δει; Απο μεμονωμενα περιστατικα; Αν σου πεταξουν μολοτοφ και πετρες, πρεπει να αμυνθεις και να πεταξεις και δακρυγονα αν χρειαστει.. Η αλήθεια είναι ότι στέλνοντας τα ΜΑΤ προκαλεί. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, για ποιο λόγο ήταν αναγκαία η παρουσία των ΜΑΤ στη Κερατέα;
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 αυτο που συμβαινει στην κερατεα (και οχι μονο) με τον φτωχο,τιμιο,κακομοιρη και παντα αθωο ελληνικο λαο,συνοψιζεται ως εξης: http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg&feature=related
Linus_21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 16 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 16 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ζήτω η Δημοκρατία.
Hamurabi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι στέλνοντας τα ΜΑΤ προκαλεί. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, για ποιο λόγο ήταν αναγκαία η παρουσία των ΜΑΤ στη Κερατέα; Η καθε υπηρεσια της αστυνομιας εχει τις δικες της αρμοδιοτητες. Οταν γινεται ληστεια στελνουνε τη ΔΙΑΣ. Οταν γινεται τρακαρισμα στελνουνε τη τροχαια. Οταν υπαρχει οργανωμενο πληθος στελνουνε τα ΜΑΤ.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι στέλνοντας τα ΜΑΤ προκαλεί. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, για ποιο λόγο ήταν αναγκαία η παρουσία των ΜΑΤ στη Κερατέα; Γιατί οι κάτοικοι της Κερατέας δεν άφηναν της μπουλντόζες να περάσουν και γενικότερα δεν άφηναν την υλοποίηση του ΧΥΤΑ. Δεν μαρεσουν οι γενικευσεις αλλα Ολ Καπς Αρ Μπασταρντς λεμε. Ειδικα αν μιλαμε για ΜΑΤ. Εγώ έχω το δικαίωμα να τον αποκαλέσω μπάσταρδο η θα φάω ban?
pournaras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι στέλνοντας τα ΜΑΤ προκαλεί. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, για ποιο λόγο ήταν αναγκαία η παρουσία των ΜΑΤ στη Κερατέα; Και τι ηθελες να στειλουν; Τους λοκομοντο να πουν κανα τραγουδακι να περασει η ωρα;
Sarandis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Η καθε υπηρεσια της αστυνομιας εχει τις δικες της αρμοδιοτητες. Οταν γινεται ληστεια στελνουνε τη ΔΙΑΣ. Οταν γινεται τρακαρισμα στελνουνε τη τροχαια. Οταν υπαρχει οργανωμενο πληθος στελνουνε τα ΜΑΤ. οταν περπαταω στο δρομο το βραδυ και με σταματανε ασφαλιτες, στελνουν με τη σειρα τους διας και περιπολικο τροχαιας super εξακριβωση στοιχειων, κανα ελικοπτερο λειπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.