antonl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 [...] Από τη στιγμή που πληρώνω και είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου μπορώ να εκφέρω άποψη για τα πάντα. [...] Την άποψή σου μπορείς να την εκφράζεις αλλά μέσα στις υποχρεώσεις σου σύμφωνα με τους νόμους της χώρας μας, είναι και το να ψηφίζεις. Συνεπώς δεν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Ναι καταλαβαίνω, δε συμφωνείς αλλά κι ακόμα και να συμμετείχες τι θ άλλαζε. Απλά λέω... Τέλος πάντων, μάλλον το κουράσαμε (και ξεφύγαμε) λίγο (απ) το θέμα.
apd453 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η ψήφος είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση. Το κράτος το γνωρίζει ότι δεν μπορεί να με υποχρεώσει να ψηφίσω γιατί θα φάει γιούχα και από τη Βόρεια Κορέα. Άλλωστε και να μπορούσε δεν θα το έκανε. Το θέμα είναι να μη τραβάμε τόσο με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα γιατί θα σου απορυθμίσω αρκετές υποχρεώσεις του κράτους απέναντι μου που κάνει τον Κινέζο.
antonl Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το συνεχίζω γιατί είναι σαφής η διαφορά απόψεων Btw και πίσω ontopic πάλι, έχει κανείς ιδέα τι παίζει με την Κερατέα; Μια γρήγορη ματιά που ριξα το πρωί σε κάποια sites δεν είδα κάτι...
pappous_soulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Η ψήφος είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση. Το κράτος το γνωρίζει ότι δεν μπορεί να με υποχρεώσει να ψηφίσω γιατί θα φάει γιούχα και από τη Βόρεια Κορέα. Άλλωστε και να μπορούσε δεν θα το έκανε. Το θέμα είναι να μη τραβάμε τόσο με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα γιατί θα σου απορυθμίσω αρκετές υποχρεώσεις του κράτους απέναντι μου που κάνει τον Κινέζο. Μπορεί και παραμπορεί. Το σύνταγμα ορίζει σαν υποχρεωτική την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ενώ προβλέπονται και ποινές για αυτούς που δεν πάνε στη κάλπη. Στο μόνο που είσαι σωστός είναι στο "δε θα το έκανε". Ωστόσο, έχω την αίσθηση πως σου διαφεύγει ο λόγος. Λες να μην θέλει το κράτος τα λεφτά που θα μάζευε αν έριχνε πρόστιμο σε όσους αρνούνται να ψηφίσουν στις εκλογές? Μπα. Είναι απλό. Σε θέλουν απών στην ημέρα της κάλπης. Και όσο κι αν δε θες να το χωνέψεις, η ψήφος σου είναι υποχρέωσή σου, όχι προς το απρόσωπο κράτος, αλλά προς τον εαυτό σου και τους ανθρώπους γύρω σου.
Tilemaxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Με την αποχή μόνο κακό δεν τους κάνετε αφού με αναγωγή, πάλι τα ίδια ποσοστά θα έχουν. Όποιος απέχει είναι το ίδιο συνυπέυθυνος με εκείνον που ψηφίζει τα δύο μεγάλα κόμματα.
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 http://www.newpost.gr/ellada/item/26097-%CE%A4%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B7-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-300-000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%91%CE%A4-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1 Τζάκρη: Πληρώσαμε 300.000 ευρώ για να δέρνουν τα ΜΑΤ τον κόσμο στην Κερατέα http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_2272.html Για τον μεγαλο-εργολάβο Γ. Μπόμπολα μπορεί κανείς να πει (και να γράψει) πολλά. Φαίνεται, όμως, όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που δημοσιοποιούμε, ότι στην περίπτωση της Κερατέας το έργο δεν είναι δικό του. Το έργο έχει ανατεθεί σε τρεις εταιρείες: στην J&P Αβαξ, μέσω... θυγατρικής, στην Έδραση Ψαλλίδας και στην εταιρεία Μεσόγειος, η οποία ανήκει σε τραπεζικά και εφοπλιστικά συμφέροντα του Σπ. Λάτση προς τους κατοικους κερατεας πως ξεκινησε η φημη για μπομπολα ?
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 http://forkeratea.blogspot.com/2011/02/blog-post_8912.html αναλυτικά το θέμα με την εμπλοκή του Μπομπολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.