Προς το περιεχόμενο

Το πρώτο αθώο θύμα από την εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ένα μικρό αγγελούδι που δεν πρόλαβε καν να δει το φως του Αττικού ήλιου έφυγε από κοντά μας μια ημέρα μετά την βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας.

Μια νεαρή μητέρα η οποία κυοφορούσε το τρίτο της παιδάκι υπέστη ισχυρό σοκ όταν αλλόφρονες αστυνομικοί των ΜΑΤ έφτασαν κάτω από το διαμέρισμά της και με πρωτοφανή αγριότητα άρχισαν να εκτοξεύουν χημικά προς κάθε κατεύθυνση χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Από τις φωνές και τους δυνατούς κρότους των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης τα δύο μικρά παιδάκια της οικογένειας τρομοκρατήθηκαν και ανήμπορα να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα και τα αέρια πιπεριού, έπεσαν σχεδόν λιπόθυμα στο πάτωμα.

Η νεαρή μητέρα τους όταν τα είδε να σωριάζονται μπροστά της υπέστη ισχυρό νευρικό κλονισμό με αποτέλεσμα να διαταραχθεί ανεπανόρθωτα η κύηση του εμβρύου και λίγες ώρες μετά απέβαλε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να κρατήσουν το έμβρυο στη ζωή.

Ένα αθώο αγγελούδι που έφυγε τόσο αναπάντεχα και άδικα από κοντά μας θύμα της βαρβαρότητας μιας πολιτείας που δεν υπολογίζει τίποτα μπροστά στην υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού εγκλήματος με σκοτεινούς χρηματοδότες και ανοιχτά γραμμάτια ξεπουλημένων πολιτικών.

Οι γονείς του εμβρύου προβληματίζονται πλέον πολύ σοβαρά να καταθέσουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που διέπραξαν αυτό το απεχθές έγκλημα. Όποια απόφαση κι αν πάρουν τελικά οι δύο χαροκαμένοι γονείς, να γνωρίζουν απλά ότι όλη η πόλη της Κερατέας και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Λαυρεωτικής θα είναι μαζί τους, συμπαραστάτες.

Κουράγιο φίλοι μας."

πηγή

Σχολιάστε ελευθερα κάτι που δεν ακούστηκε στα ΜΜΕ..

πάρτε και μια γεύση της κατάντιας μας.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaiCKKjN2NM

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις, μόνο ό,τι πάρει το μάτι μου εδώ κι εκεί αλλά μου χει δημιουργηθεί η απορία, τι σκ@τ@ γίνεται κει πέρα; Δηλ. εντάξει έχουν ξεφύγει γενικότερα τα πράματα αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε κάποιο μέρος στην Ελλάδα (και τα βλέπουμε στην τηλεόραση).

Δημοσ.

Πολυ λυπητερο το γεγονος δεν ξερω τι να πω μονο δυναμη και κουραγιο στους γονεις.

Εγω ειμαι μαζι σας εχω φιλους στην κερατεα και μιλαμε καθημερινα ξερω πολυ καλα τι περνατε, πολυ καλα κανετε και δεν το βαζετε κατω.

Αυτα τα αβουλα κατευθυνομενα σωΜΑΤα ποσο αναισθητοι ειναι δεν μπορω να καταλαβω, ουτε ενας ξερωγω να πεταξει κατω την ασπιδα να τελειωσουν ολα πολιτισμενα, λες και πολεμανε με ορκισμενους εχθρους ειναι τα ζωα, να κυνηγησουν ετσι τους πολιτικους που δινουν τις εντολες δεν μπορουν... αλλα τι να περιμενεις απο τα σκυλακια της κυβερνησης.

Δημοσ.

Δεν έχω παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις, μόνο ό,τι πάρει το μάτι μου εδώ κι εκεί αλλά μου χει δημιουργηθεί η απορία, τι σκ@τ@ γίνεται κει πέρα; Δηλ. εντάξει έχουν ξεφύγει γενικότερα τα πράματα αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν τέτοια φαινόμενα σε κάποιο μέρος στην Ελλάδα (και δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση).

Φιξντ

Δημοσ.

Φιξντ

Ναι, δεν είμαι βέβαιος για το τι παίζει στις ειδήσεις. Αποφεύγω να παρακολουθώ, σε κανα ράδιο αρβύλα πρέπει να το πήρε το μάτι μου.

Δημοσ.

Πολυ κριμα για το περιστατικο, ειναι παντα λυπηρο να χανεται μια ανθρωπινη ζωη.

Οσον αφορα τα ΜΑΤ. στα καλα καθουμενα, "τρελοι αστυνομικοι αρχιζουν να πετανε χειροβομβιδες και δακρυγονα";;;;

αυτοι πρεπει να ειναι θεομουρλοι,πρεπει να βλεπουν παρασθησεις.

Πως γινεται αυτοι οι ΜΑΤατζηδες καθε φορα να τα κανουν ολα στα καλα καθουμενα χωρις λογο δε καταλαβαινω;

Δημοσ.
Οι γονείς του εμβρύου προβληματίζονται πλέον πολύ σοβαρά να καταθέσουν μήνυση για ανθρωποκτονία κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που διέπραξαν αυτό το απεχθές έγκλημα
για ποιον λόγο προβληματίζονται; αν τα πράματα ειναι έτσι και δεν υπήρχαν άλλα προβλήματα κατα την κυηση που να μπορούσαν να προκαλέσουν την αποβολή τότε δεν βλέπω καποιον λόγο για να μην κανουν μήνυση...
Δημοσ.

ουτε ενας ξερωγω να πεταξει κατω την ασπιδα να τελειωσουν ολα πολιτισμεν να κυνηγησουν ετσι τους πολιτικους που δινουν τις εντολες δεν μπορουν...

Eσυ στο αφεντικο σου ετσι κανεις οταν διαφωνεις; τον βριζεις και τον γραφεις στα τετοια σου; και την επομενη μερα εχεις ακομα μισθο για την οικογενεια σου;

Δημοσ.

ποσο πιο γλοιωδες μπορει να ειναι ενα αρθρο?

να μαντεψω οτι οταν δεν ειναι κερατεα ο αρθρογραφος, ειναι απεξω απο ιατρια γυναικολογων και αποτρεπει σε γυναικες να κανουν εκτρωση?

Δημοσ.

για ποιον λόγο προβληματίζονται; αν τα πράματα ειναι έτσι και δεν υπήρχαν άλλα προβλήματα κατα την κυηση που να μπορούσαν να προκαλέσουν την αποβολή τότε δεν βλέπω καποιον λόγο για να μην κανουν μήνυση...

Με αυτη τη λογικη στο κεντρο που καθε μερα σχεδον παει το χημικο συνεφο και οι κροτου λαμψεις,οποιος μπαρμπας πεθαινει απο ανακοπη ή κατι τετοιο τα παιδια τους να κανανε μηνυσεις οτι την παθανε απο σοκ απο τα ματ.

Εξυπνη ιδεα για κονομα αλλα χλωμο να πιασει στο δικαστηριο.

Δημοσ.

ποσο πιο γλοιωδες μπορει να ειναι ενα αρθρο?

Όσο χρειάζεται για να προπαγανδίσει υπέρ ή κατά φυσικά.

Δημοσ.

να μαντεψω οτι οταν δεν ειναι κερατεα ο αρθρογραφος, ειναι απεξω απο ιατρια γυναικολογων και αποτρεπει σε γυναικες να κανουν εκτρωση?

ο τροπος που ειναι γραμμενο ειναι το προβλημα μου.

Δημοσ.

Και αν πρεπει να κανουν μηνυση για ανθρωποκτονια στα ΜΑΤ που κανανε στο δρομο τη δουλεια τους και δηθεν απο αυτο τρομαξε και απεβαλε η γυναικα, τοτε ο κατοικος της κερατεας που πυροβολησε με καραμπινα σε ευθεια βολη κατα των ΜΑΤ και του εισαγγελεα, δεν πρεπει να κρεμαστει αναποδα σε μια πλατεια;

Δημοσ.

Και αν πρεπει να κανουν μηνυση για ανθρωποκτονια στα ΜΑΤ που κανανε στο δρομο τη δουλεια τους και δηθεν απο αυτο τρομαξε και απεβαλε η γυναικα, τοτε ο κατοικος της κερατεας που πυροβολησε με καραμπινα σε ευθεια βολη κατα των ΜΑΤ και του εισαγγελεα, δεν πρεπει να κρεμαστει αναποδα σε μια πλατεια;

Αυτό λέγετε λαϊκός αγώνας.:ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...