Προς το περιεχόμενο

Αγορα Modem router

panagiotisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα στα multirama για να αγορασω ενα καινουργιο ασυρματο modem router γιατι το παλιο που εχω στο γραφειο μια αναβει και μια δεν αναβει (ισως να εφαγε και δυο-τρια πεσιματα απο την καθαριστρια και τα΄χει παιξει). Εκει μου ειπαν οτι για την γραμμη που εχω (24αρα αλλα κλειδωνει γυρω στα 16 λογω αποστασης) δεν μου κανουν τα μοντεμ που ειναι 54Mbps γιατι δεν θα μπορω να εχω την ταχυτητα για 24αρα γραμμη) Αληθευει αυτο, γιατι ειναι κατι που δεν το ειχα προσεξει μεχρι τωρα. Νομιζα οτι τα 54Mbps ειναι υπεραρκετα για τις 24αρες γραμμες.

Δωστε καμμια συμβουλη και κανα καλο μηχανημα μεχρι 80 ευρω περιπου.

Δημοσ.

χάχα ναι ότι νάναϊ σου είπαν...απλά αγνόησε τους...

εγώ έχω αυτό και δεν είχα ποτε πρόβλημα, δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα ,αλλα σε μένα παίζει μια χαρά.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615201

διαλέγεις και παίρνεις

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=DSL&filter-758=1

Δημοσ.

τι αλλο θα ακουσουμε.α.το 54 mbps αναφερεται στο ασυρματο οτι το ασυρματο μπορει να μεταφερει μεχρι 54 mbps.το 24 ειναι το τι πιανει η γραμμη σου.ακομα και 24 να πιανες ακριβως μια χαρα θα παιζε με το 54.δεν θα παιζε σωστα αν το σημα σου ηταν οριακα ή η ασυρματη καρτα ειναι για πεταμα ή εχει παλιους drivers.εκει μπορει να ειχες θεμα ας κλειδωνες και στα 5.εγω πχ κλειδωνω 13 και ειμαι με wireless και κατεβαζω σχεδον τερμα.

οποτε κοινως βλακειες σου λενε.απο εκει και περα για ρουτερ

αναλογως τα οικονιμικα σου τον δυσκολο αυτο καιρο

το πιο ακριβο 130+ vigor

λιγο πιο φτηνο zyxel

λιγο πιο φτηνο netgear και βγαινει και σε n που ειναι 300 Mbps/s στο ασυρματο.

και το πιο φτηνο απλο κανα thomson.αν και επειδη κλειδωνεις 16 mbit η γραμμη σου δεν εχει αναγκη οποτε το Thomson θα ηταν αμα ειχες χαλια γραμμη

Δημοσ.

sto internet ολα ειναι adsl2+ αρα μεχρι 24.στο wireless ολα υποστηριζουν 54mbps και μερικα ειναι και πρωτοκολλο n που ειναι στην draft μορφη του μεχρι 150 και στην κανονικη μεχρι 300.για να εκμεταλευτεις τα 300 θα πρεπει να εχεις και αντιστοιχες καρτες.το n εχει νοημα οχι για να παιζει πιο γρηγορα το ιντερνετ αφου και τα 54mbps ειναι αρκετα για να καλυψουν τα 16 που κλειδωνεις εσυ απο τα 24 αλλα ειναι χρησιμο το n αμα μεταφερεις πολλα αρχεια απο το ενα pc στο αλλο μεσω δικτυου.τωρα για μαρκα οσο αντεχει η τσεπη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά, ρε παιδιά, αυτοί οι τύποι στα μεγάλα καταστήματα πληροφορικής έχουν ξεφύγει τελείως. Επεσα τώρα πάνω σε αυτό που είπαν στο παλικάρι και θυμήθηκα τι μαργαριτάρια έχω ακούσει κι εγώ.

Και καλα ο panagiotisT ή εγώ, που έχουμε τη δυνατότητα να μπου΄με και σε ένα φόρουμ να ρωτήσουμε, τόσος κόσμος που τους εμπιστεύεται;;;;

Δημοσ.

δενειναι οτι φταιει ο υπαλληλος.οταν παιρνουν στα μεγαλα καταστηματα οποιον να ναι χωρις να εχει γνωση αλλα και το βασικο χωρις να του κανουν σεμιξναρια ε μετα και αυτος για να πουλησει θα πει οτιδηποτε στον κοσμο και επειδη πολλοι δεν ξερουν θα τον πιστεψουν.και ο υπαλληλος προκειμενου να βρει μια δουλεια οπως γιναμε ακομα και ιατρικη να εχει τελειωσει μπορει να τον δεις πωλητη για pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...