Προς το περιεχόμενο

Διάφορα προβλήματα κατά την εκκίνηση των Windows XP

George24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα scan με το προγραμμα που μου ειπες,μου εμφανιστηκαν 150 επικινδυνα στοιχεια,τα διεγραψα και μετα μπηκα σε safe mode και κανω ανασυγκροτηση στον δισκο C ως administrator,επισης διεγραψα αρκετα αρχεια απο τον C και πλεον εχω ελευθερο χωρο 61,6 GB και τωρα περιμενω τις χρησιμες συμβουλες σας...

edit:Σε safe mode μπαινω κανονικα στα παντα ,ενω στον λογαριασμο μου δεν μου παρεχεται η αδεια να κανω τετοιου ειδους ενεργειες...

Περίμενα ότι θα έβρισκε κανένα ιό αλλά όχι ολόκληρο στρατόπεδο. Υπό την προϋπόθεση ότι όλα όσα βρήκε, δεν είναι πχ απλά cookies και επειδή δεν μπορώ να ξέρω, πόσο καιρό είχανε κατασκηνώσει στο pc σου κατά συνέπεια και τι ζημιές έχουν προκαλέσει, βάρα του ένα φορμάτ να ξεμπερδέψεις.

Και την επόμενη φορά να προσέχεις τι κατεβάζεις και τι τρέχεις στο pc σου.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα γεγονός που παρατήρησα με το που έκανα το format...έβαλα Windows 7 και δεν χρειάστηκε να κατεβάσω drivers γιατί αναγνωρίστηκαν όλα,κάρτα γραφικών,μητρική κάρτα κ.τ.λ...πρέπει να ανησυχώ;;

Δημοσ.

Για κάρτα γραφικών τουλάχιστον κατέβασε και πέρνα τους ποιο καινούργιους από την σελίδα της κάρτας,δεν πρέπει να ανησυχείς για τίποτα απλά η driver είναι μόνο για να δουλέψει ή κάρτα,αν ασχολείσαι με gaming πέρνα καινούργιους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...