George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Sorry ποιά επιλογή πρέπει να επιλέξω απο αυτες που το Kasperky??
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Sorry ποιά επιλογή πρέπει να επιλέξω απο αυτες που το Kasperky?? Eπειδή δεν θυμάμαι ακριβώς πως τα λέει και για να μην κάνω restart χοντρικά σου λέω ότι κάπου λέει update το πατάς περιμένεις να κάνει και κάπου λέει scan μετά. Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να σου ανεβάσω εικόνες. ********************************************************* Αναλυτικά εδώ Λοιπόν μόλις κάνει boot πάτα enter Επέλεξε ελληνικά Μετά την πρώτη επιλογή Rescue disk. Λειτουργία γραφικών (περίμενε) Μόλις δεις ένα μεγάλο κείμενο πάτα το Α Στην καρτέλα ενημερώσεις πάτα Εναρξη ενημέρωσης (περίμενε) Μετά πας καρτέλα Σάρωση αντικειμένων, βάζεις τικ σε όλα και του λες να εκτελέσει τη σάρωση (έναρξη ελέγχου αντικειμένων).
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Έκανα αυτές τις κινήσεις ,εντόπισε το πρόγραμμα έναν ιό ,τον διέγραψα αλλά συνεχίζει το ίδιο βιολί...να δοκιμάσω format;;
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Έκανα αυτές τις κινήσεις ,εντόπισε το πρόγραμμα έναν ιό ,τον διέγραψα αλλά συνεχίζει το ίδιο βιολί...να δοκιμάσω format;; Όνομα ιού;
TheELF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Έκανα αυτές τις κινήσεις ,εντόπισε το πρόγραμμα έναν ιό ,τον διέγραψα αλλά συνεχίζει το ίδιο βιολί...να δοκιμάσω format;; Πρώτον μπες στο Ο υπολογιστής μου και πες μας αν όντως ο c:\ έχει χώρο ή αν είναι γεμάτος.
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στον C και το όνομα του ιού είναι trojan κάτι...
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά έχεις ή όχι ελεύθερο χώρο στο δίσκο; Αρχικά είπες έχεις και τώρα ότι δεν έχεις;
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ό Χ Ι δεν έχω χώρο στον δίσκο...Π Ο Τ Ε δεν είπα οτι μου έδειχνε ότι έχω χώρο...
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μάγκες καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου...Εχω Win XP,με το που το άνοιξα σήμερα δεν έμπαινε στην επιφ.εργασίας...το έκανα επανεκκίνηση και μετά μπόρεσα να μπω αλλά έχουν χαθεί σχεδόν όλα μου τα εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας,έπειτα, ενώ έχω πολύ χώρο στον δίσκο,μου έβγαλε ένα μήνυμα για ελάχιστο χώρο στον δίσκο στην μονάδα C...Τι πρέπει να φταίει, αν μπορεί κάποιος να μου δώσει καμιά ιδέα λύσης;;!! Εσύ το είπες και εγώ προχώρησα. Λοιπόν το malwarebytes θα το κατεβάσεις σε άλλο δίσκο, πχ στο D αν έχεις και θα το κάνεις εγκατάσταση στο D. Θα το κάνεις update θα το τρέξεις να φύγει εντελώς η ιδέα κατάλοιπου από τον ιό και μετά δες τι θα κάνεις με το C σου να τον ξελασκάρεις.
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω προσβαση στο Internet και ακομα και αν μεταφερω το συγκεκριμενο αρχειο για τρεξιμο στον D δεν θα μου το ανοιξει λεγοντας μου οτι "ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΗ ΣΥΣΚΕΥΉ,ΔΙΑΔΡΟΜΉ Ή ΑΡΧΕΊΟ.Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο"...
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω προσβαση στο Internet και ακομα και αν μεταφερω το συγκεκριμενο αρχειο για τρεξιμο στον D δεν θα μου το ανοιξει λεγοντας μου οτι "ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΗ ΣΥΣΚΕΥΉ,ΔΙΑΔΡΟΜΉ Ή ΑΡΧΕΊΟ.Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο"... O λογαριασμός σου έχει δικαιώματα admin; Με δεξί κλικ και εκτέλεση ως admin/διαχειριστής δε σε αφήνει; edit: Γιατί δεν έχεις internet; Δεν είχες πάντα ή το έπιασε ξαφνικά; Το bootable antivirus το έτρεξες χωρίς update τότε.
TheELF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχεις windowsXP και την τελευταία φορά που τον δούλεψες κανονικά «όργωνε» τον σκληρό σημαίνει ότι «έφαγε» κόλλημα το DrWatson συμβαίνει καμιά φορά,κολλάει όταν γράφει το .log και δεν σταματάει ποτέ να γράφει. Κατέβασε το Everything το .zip χρειάζεται μόνο αποσυμπίεση και ψάξε με αυτό για αυτό το αρχείο drwtsn32.log, σβήσ'το και πες μας και πόσο μεγάλο ήταν. O λογαριασμός σου έχει δικαιώματα admin; Με δεξί κλικ και εκτέλεση ως admin/διαχειριστής δε σε αφήνει; edit: Γιατί δεν έχεις internet; Δεν είχες πάντα ή το έπιασε ξαφνικά; Το bootable antivirus το έτρεξες χωρίς update τότε. Μάλλον δεν έχει internet επειδή με 0MB στον C δεν μπορείς να ανοίξεις τίποτα,πού να μπεις και σε σελίδα.
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά συγγνωμη για το τρεξιμο,τα νεα δεδομενα ειναι τα εξης...7,23 gb στον σκληρο,σε safe mode και ως admin μπαινω net απο τον μεγαλο (σταθερο)...Να κατεβασω αυτο το προγραμμα που μου προτεινες;;
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά συγγνωμη για το τρεξιμο,τα νεα δεδομενα ειναι τα εξης...7,23 gb στον σκληρο,σε safe mode και ως admin μπαινω net απο τον μεγαλο (σταθερο)...Να κατεβασω αυτο το προγραμμα που μου προτεινες;; Αν η ερώτηση για το πρόγραμμα απευθύνεται σε μένα τότε ναι. Αν απευθύνεσαι στον theELF, τότε πες τι win έχεις.
George24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εκανα scan με το προγραμμα που μου ειπες,μου εμφανιστηκαν 150 επικινδυνα στοιχεια,τα διεγραψα και μετα μπηκα σε safe mode και κανω ανασυγκροτηση στον δισκο C ως administrator,επισης διεγραψα αρκετα αρχεια απο τον C και πλεον εχω ελευθερο χωρο 61,6 GB και τωρα περιμενω τις χρησιμες συμβουλες σας... edit:Σε safe mode μπαινω κανονικα στα παντα ,ενω στον λογαριασμο μου δεν μου παρεχεται η αδεια να κανω τετοιου ειδους ενεργειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.