George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μάγκες καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου...Εχω Win XP,με το που το άνοιξα σήμερα δεν έμπαινε στην επιφ.εργασίας...το έκανα επανεκκίνηση και μετά μπόρεσα να μπω αλλά έχουν χαθεί σχεδόν όλα μου τα εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας,έπειτα, ενώ έχω πολύ χώρο στον δίσκο,μου έβγαλε ένα μήνυμα για ελάχιστο χώρο στον δίσκο στην μονάδα C...Τι πρέπει να φταίει, αν μπορεί κάποιος να μου δώσει καμιά ιδέα λύσης;;!!
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα μάγκα. Λεπόν για πε μου. Μετά το restart βλέπεις εικονίδια ή εξαφανιζόλ εντελώς; Πέρασες κανένα προγραμματάκι στο pcaki και μετά αρχίσανε τα όργανα; Ποιο antivirus έχεις; Κάνε και τον τίτλο σου με ελληνικά αλλιώς θα εξαφανιστεί και το θέμα σου
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ...Λοιπόν δεν μου έχουν διαγραφεί όλα,αλλά έχουν παραμείνει μόνο κάτι παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει...ναι είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα πριν και χρησιμοποιώ το Avast...
nrkmaiden Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως τα windows τον βαζουν σε safe mode??
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ...Λοιπόν δεν μου έχουν διαγραφεί όλα,αλλά έχουν παραμείνει μόνο κάτι παιχνίδια που είχα εγκαταστήσει...ναι είχα εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα πριν και χρησιμοποιώ το Avast... To πρόγραμμα μεταξύ μας τώρα, ήτανε επίσημο ή μπα;
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μπαααα Γιατί το περίμενα;;; Λεπόν μπες σε safe mode. Βάρα εδώ malwarebytes, κάνε του ένα ωραιότατο update και μετά δώσε του full scan. Θα πάρει περίπου 1 ώρα και πριν αφαιρέσεις κάτι ανέβασε ένα screenshot να δω και εγώ απο περιέργεια.
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά μου εμφάνισε μετά ένα μήνυμα που αναφερόταν σε ανυπαρξία χώρου στον δίσκο C ,μετά μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε για εκκαθάριση δίσκου και μέσα στο πλαίσιο έγραφε ότι πρόκειται να κωδικοποιηθούν αρχεία που δεν χρησιμοποιούνται... Εντάξει...
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά μου εμφάνισε μετά ένα μήνυμα που αναφερόταν σε ανυπαρξία χώρου στον δίσκο C ,μετά μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε για εκκαθάριση δίσκου και μέσα στο πλαίσιο έγραφε ότι πρόκειται να κωδικοποιηθούν αρχεία που δεν χρησιμοποιούνται... Βασικά μην κάνεις ότι λέει και κάνε αυτό που σου λέω. Αν δεν δούμε φως θα σκεφτούμε κάτι άλλο.
TheELF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά πρώτα από όλα μπες στο Ο υπολογιστής μου και πες μας αν όντος έχει εξαφανιστεί ο χώρος στον C:\
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δεν γίνεται απολύτως τίποτα,τώρα μετέφερα αυτό το αρχείο που μου είπες μέσω usb και δεν το ανοίγει και εμφανίζει το εξής μήνυμα , "ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΗ ΣΥΣΚΕΥΉ,ΔΙΑΔΡΟΜΉ Ή ΑΡΧΕΊΟ.Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο"...
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δεν γίνεται απολύτως τίποτα,τώρα μετέφερα αυτό το αρχείο που μου είπες μέσω usb και δεν το ανοίγει και εμφανίζει το εξής μήνυμα , "ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΗ ΣΥΣΚΕΥΉ,ΔΙΑΔΡΟΜΉ Ή ΑΡΧΕΊΟ.Ίσως να μην έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης στο αρχείο"... Ποιο αρχείο βρε; Θα κατεβάσεις το malwarebytes (download free version) από το site και θα το τρέξεις απλά. Τι ακριβώς έκανες;
George24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν τώρα σου μιλάω από το laptop ο σταθερός μου έχει το πρόβλημα,επειδή όμως ΔΕΝ με αφήνει να μπω στο Internet το κατέβασα και το μετέφερα με usb στον σταθερό για να το τρέξω,αλλά ΔΕΝ έγινε τίποτα και μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα...
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν τώρα σου μιλάω από το laptop ο σταθερός μου έχει το πρόβλημα,επειδή όμως ΔΕΝ με αφήνει να μπω στο Internet το κατέβασα και το μετέφερα με usb στον σταθερό για να το τρέξω,αλλά ΔΕΝ έγινε τίποτα και μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα... Δεν έχει γενικώς internet ο σταθερός ή όταν μπήκες σε safe mode; Όταν πατήσεις το F8 έχει δύο επιλογές για safe mode, μία με δίκτυο και μία χωρίς. Αν επιμένει και δεν το ανοίγει πήγαινε εδώ http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/ Περίμενε να κατέβει το iso (Κάνε το από το laptop) κάψε το iso και πήγαινε στο bios του σταθερού και όρισε 1st boot device το cd και θα ξεκινήσει από εκεί. Κάνε του update και δώσε scan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.