wake_me_up Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ενας χρονος περασε απ την στιγμη που αγορασα το iMac 21.5-inch display. Ενω χρονια εργαζομαι με macs, ποτε δεν εμφανισαν προβληματα. Απ την ωρα που αγορασα το δικο μου ομως, χαλασε το display, μετα το dvd-writer, τα οποια δεν θα εφτιαχνα ποτε, αν δεν ειχα εγγυηση, επειδη εχουν πανακριβο σερβις. τι αλλο μενει να μου χαλασει? ξερει κανεις? δεν καπνιζω, οπως με ρωτησαν οι τεχνικοι, επειδη εχει την θυρα του dvd-writer, και ισως εισερχεται καπνος... αλλα τοσα χρονια δεν παρουσιασαν τιποτε στην δουλεια, του σπιτιου βρηκε να χαλασει?
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εισαι περιπτωση ... το ιδιο μοντελο εχω 1.5 χρονο δεν εχει παθει τιποτα...
wake_me_up Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εισαι περιπτωση ... το ιδιο μοντελο εχω 1.5 χρονο δεν εχει παθει τιποτα... εχεις αγορασει την επεκταση εγγυησης; λες να το κανω ή ειναι χαμενα λεφτα;
georgeadams Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ειδικά για την περίπτωση σου, που φαίνεται πως έπεσες σε προβληματικό κομμάτι, όχι δε νομίζω να είναι χαμένα λεφτά. Αν σου πάθει κάτι στους 13 μήνες?
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 εχεις αγορασει την επεκταση εγγυησης; οχι αν και θα επρεπε... λες να το κανω ή ειναι χαμενα λεφτα; βεβαια!! το ρωτας?
TwitterLover Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα μια φίλη μου το χει 2 Χρόνια και δεν έχει πάθει Τίποτα... :/
lagoudakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 αν εχεις σκοπο να το κρατησεις γνωμη μου ειναι να παρεις επεκταση για να εισαι ησυχος
JohnXarxas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 οχι αν και θα επρεπε... βεβαια!! το ρωτας? Τι βέβαια? Βέβαια είναι χαμένα λεφτα ή βέβαια να πάρεις ΛΟΛ εγώ πάντως θα είχα ταρακουνηθεί και θα αγόραζα επέκταση αλήθεια πόσο κάνει?
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 βεβαια να παρει!! 189 ευρω wake_me_up εχει κλεισει χρονο?? γιατι μονο μεχρι τοτε μπορεις να παρεις την επεκταση!!
wake_me_up Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 βεβαια να παρει!! 189 ευρω wake_me_up εχει κλεισει χρονο?? γιατι μονο μεχρι τοτε μπορεις να παρεις την επεκταση!! μεχρι μια μερα πριν κλεισει χρονο μπορεις να την αγορασεις, αλλιως κλαις...αν παθει κατι! εχω ακομη χρονο εγω..θα το παιξω κορωνα-γραμματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.