Προς το περιεχόμενο

Νέο Κινητό - Νέα εταιρία

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως απ τα 150 στα 650 €.. σαν πολυ ανεβηκες :)

Αμα δε βιαζεσαι παντως, αν περιμένεις 2-3 μήνες θα έρθουν και τα android lg optimus x2 και galaxy s2. Δυπιρινα λογικά κοντά στην τιμη του iPhone 4. Απο hardware ειναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με το iPhone.

Απο software.. να μην ξανασυζητησουμε πόιο os ειναι πόιο φιλικό, εύκολο, παντως εχει βελτιωθεί πολυ, και μοιάζει με του iPhone πλέον. Δεν ειναι και τόσο δύσκολο. Θέμα συνήθειας ειναι. Αρκεί να σε καλύπτουν οι εφαρμογές του android. Αυτο θα πρέπει κανείς να εξετάσει. (Δε μιλάω καν για τις free που προσωπικα σχεδόν δεν τις υπολογιζω καθόλου. Και ξέρω τι λέω. ). Παντως εγω σήμερα αν έδινα τόσα λεφτά θα έπαιρνα το galaxy2.

Θα το πάρω με νέα σύνδεση Vodafone. Θα δώσω γύρω στα 400-500 και ανάλογα το πρόγραμμα.

Πόσα MB χρειάζομαι το μήνα περίπου? 300 είναι αρκετά?

Το έχω άχτι το iPhone. Το γουστάρω πάρα μα πάρα πολύ.

Αμέσως δεν θα του κάνω. Τον πρώτο καιρό θέλω να δω πως είναι μαμά. Μετά βλέπουμε.

Πολλά γράμματα ρε γαμώτη το Adroid.

Και αν με παρακολουθείς, είμαι χρήστης που δεν γουστάρω ρυθμίσεις.

Θέλω μία φορά να σετάρω κάτι σωστά προσεκτικά και με ακρίβεια κάνοντας ρυθμίσεις και μετά να μην πειράζω τίποτα.

Με ψωφάνε τα πολλά πολλά.

Θέλω με δύο κινήσεις να διαβάζω mail.

Με 250 mb, προσωπικα σπάνια καταναλωνω τα μισά. Ενοειται ότι σπιτι, καφετέριες μπαίνω απο wifi.

Ειναι γνωστο ότι ειμαι iphoneακιας , αλλα σε τέτοια θέματα το android δεν εχει θέμα σήμερα, αν θελουμε να γράφουμε την αλήθεια. Μια φορά τα ρυθμίζεις όλα και δεν ξανά ασχολησαι. Πρακτικα τα μενου δεν έχουν δυσκολία. Δεν τα χρησιμοποιείς και κάθε μέρα..

Μιλαω πάντα για ακριβές android συσκευές με 2.2 ή 2.3

Το μόνο στο οποίο πραγματικά ειναι ακόμα πίσω ειναι οι εφαρμογές. Αλλα εξελισσεται γρήγορα.

Απο εκει και περα το iPhone 4 ειναι μια άψογη συσκευη. Απλά εχει καιρο που βγήκε, εχει παλαιωσει και ειναι αρκετά ακριβο σε σχέση με αυτα που έρχονται σύντομα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω δει και το Galaxy. Είναι πολύ καλό πράγματι.

Τα MB με ανησυχούν.

Είναι αρκετά τα 100ΜΒ? Μήπως χρειάζομαι 350ΜΒ? Μήπως παραπάνω?

Θέλω να είμαι fb σχεδόν συνέχεια Online και να διαβάζω το Forum του Insomnia ας πούμε.

Δημοσ.

Έχω δει και το Galaxy. Είναι πολύ καλό πράγματι.

Τα MB με ανησυχούν.

Είναι αρκετά τα 100ΜΒ? Μήπως χρειάζομαι 350ΜΒ? Μήπως παραπάνω?

Θέλω να είμαι fb σχεδόν συνέχεια Online και να διαβάζω το Forum του Insomnia ας πούμε.

Δε νομιζω να σου χρειαστούν πάνω απο 100mb. Με 150-200 θα ήταν καλυτερα. Τα 350 υπερβολικά μου φαίνονται παντως, μιας και δεν έχω καταφέρει να καψω πάνω απο 150. Και μιλάω για εποχή που ήμουν στο νοσοκομείο και ειμουν με το κινητο στα χέρια (και στο νετ) όλη μέρα..

Edit. Ειδες το galaxy 1 Ριξε μια ματιά στο νετ ή utube για το galaxy2.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο oldnew.

Επίσης με τα κατάλληλα widgets στις homescreens ενός Android , γλιτώνεις κάθε κλικ, μιας και ο,τι πληροφορία θες την έχεις μπροστά στα μάτια σου.

Καιρός

facebook feeds

Εορτολόγιο

Ημερολόγιο

Emails

RSS feeds

etc.

Χωρίς καν να χρειαστείς να βρείς στο app grid την εφαρμογή για να την εκτελέσεις.

Με τις homescreens και τα κατάλληλα widgets, το Android όσον αφορά το simplicity δεν παίζεται.

Απλά έχει λίγο πιο πολύπλοκο μενού ρυθμίσεων σε σχέση με κάποιον που έχει μάθει σε λογική iOS.

αλλά θεμα συνήθειας ειναι.

Όσον αφορά τον όγκο δεδομένων, 300ΜΒ είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Σίγουρα το Android είναι κάτι καλό όπως και το Galaxy που συχνά κοντράρεται με το iPhone. Δεν είναι τρελοί όλοι αυτοί που το προτιμούν. Το έχω δει και από κοντά το Galaxy S, είναι πολύ καλό.

Απλά το iPhone έχει θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο επειδή είναι Apple, όπως και τα Computer της Apple.

Έχουν μία φιλοσοφία που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ άνετα μαζί τους τα Apple προϊόντα.

Σήμερα το απόγευμα θα κάνω αίτηση στη Vodafone και λογικά μέσα στην εβδομάδα θα το έχω.

Θα πάω στο Unlimited 45 (γύρω στα 50Ευρώ δηλαδή) για 18μήνες και η συσκευή θα έρθει λίγο λιγότερο από 400Ευρώ.

350MB θα έχω για Internet και ευελπιστώ να είμαι εντάξει. Video από Youtube δεν με ενδιαφέρει να βλέπω...

Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι βλέπω μόνο touch συσκυές να είναι στην συζήτηση. Εγώ γενικάνέχω πρόβλημα με τα touch, (πήρα πριν 2 βδομάδες το Ν900 και το έδωσα), απο τα touch όμως το iPhone αξίζει αρκετά.

Τώρα για να μιλήσω και για αυτά που με βολεύουν εμένα, αυτά με το QWERTY δηλαδή, το Ε71 που έχω είναι πολύ γερό με πολύ καλή αυτονομία και καλό internet. Το E72 που είναι ο διάδοχός του είναι ακόμη πιο γρήγορο και στα ίδια επίπεδα στυβαρότητας και αυτονομίας. Σε πιο social το Ε5 με 256mb ram(λίγα, αλλά αρκετά για multitasking με 75 εφαρμογές)και αυτονομία 3 μέρες και στα 215-250€ μου φαίνεται πρσωπικά απο τις καλύτερες λύσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...