nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Στην περίπτωση μας, μαμά εταιρία είναι η ίδια η ΖΤΕ. GPS δέκτη έχει κανονικότατα. Προγράμματα πλοήγησης (και όχι μόνο), αν δεν θες να πλερώσεις, υπάρχει τρόπος να τα βρεις πανεύκολα. Αν έχει κινητό με GPS και δίνει επιπλέον 200€ για αυτόνομο GPS, δεν είναι βλαξ; Για την ιστορία, Huawei και ZTE είναι κινέζικοι κολοσσοί.
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Huawei είναι ο Router που έχω στο άλλο σπίτι μου. Οπότε μέσω Google Maps, παίζει το GPS? Edit: Το huawei ideo u81 λέει τίποτα?
oldnew Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το gps παίζει οπως σε όλα τα κινητά. Εχει κανονικο gps δεκτή. Απλά πρέπει να του εγκαταστησεις χάρτες. Μεσω ενός απο τα αρκετά προγράμματα που κυκλοφορούν. Ητε τι αγοράζεις, ητε ψάχνεις να το βρεις με αλους τρόπους...
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το GPS συνεργάζεται με οποιοδήποτε εφαρμογή το χρησιμοποιεί, άρα και με την εφαρμογή Google Maps. Από Huawei, μόνο το U8800 Ideos X5 είναι στην κατηγορία του Blade, και είναι καλύτερο στα specs.
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Για το Wildfire, τι έχετε να πείτε? Καλύτερο από το ZTE? Με χαλάει η μικρή και χαμηλής ανάλυσης οθόνη στο Wildfire.
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπάρχει Wildfire. His name is Blade, ZTE Blade...
Heatspreader Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Hahahaha... Προς τα εκεί τείνω και εγώ... Το έχεις δει εσύ το Blade... To έχεις? Όχι την ταινία
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Σαφώς.. Το έχει συνάδελφος και έχω ασχοληθεί αρκετά. Και η ταινία δεν είναι κακή πάντως...
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξε να δεις. Η ταινία τα έσπαγε, αλλά δεν ήταν ποιοτική. Με το κινητό ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο... Η οθόνη βλέπεται ή είναι σαν κινέζικος κλώνος του iPhone με pixels?
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κινέζικος κλώνος του μηλοφωνου θα γίνει το δικό μου Galaxy S, τώρα που του φόρεσα καθρέπτη για την οθόνη και παρήγγειλα λευκό πίσω πλαστικό κάλυμμα μπαταρίας. Η οθόνη πάντως του Blade είναι κανονική LCD οθόνη, ποιοτικότατη και με εξαιρετικό (multi-) touch.
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ε, καλά. Multitouch δύο σημείων έχει. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια.
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πήγα σήμερα και είδα πως είναι το Adroid. Είδα μερικά HTC εκ των οποίων και το Wildfire. Πραγματικά μου φάνηκε πολύ δύσκολο να το χειριστώ. Παντού γράμματα, παντού menu. Ωστόσο οι οθόνες, έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Η απόκριση είναι πάρα πολύ καλή! Είχα το πρώτο iPhone 2G. Η σύγκριση που κάνω είναι με βάση αυτό. Μάλλον θα πάω σε iPhone 4G. Ξέρω, Epic Fail το Topic, αλλά ξέρω ότι θα πάρω κάτι που δεν θα με αφήσει ευχαριστημένο αν πάω σε Android. Θέλω να πάρω Laptop για παράδειγμα, αλλά θέλω MBP 13", αν πάρω άλλο Laptop δεν θα με αφήσει ευχαριστημένο. Θα δώσω τα λεφτά με μισή καρδιά.
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Είσαι απίστευτος. Από τα 150€ ανεβήκαμε στα 650€. Αν το αποφάσισες για το 4αρι, καλως. Απλά στα χρήματα αυτά υπάρχει το Galaxy S(Android),HTC HD7(Windows Phone 7), που τα WP7 έχουν εξαιρετικά απλοποιημένο γραφικό περιβάλλον. Θεωρώ δεδομένο πως το πρώτο πράγμα που θα κάνεις με το που πάρεις το 4αρι, είναι να του κάνεις jailbrake, αλλιώς φρόντισε να ενημερωθείς για τους περιορισμούς που θα έχεις σε βασικά πράγματα. Και αυτό που σύγκρινες, είναι το γραφικό περιβάλλον που εφαρμόσει η HTC στα τηλεφωνά της. Η Samsung έχει άλλο GUI, η Motorola έχει δικό της κ.ο.τ.κ. .
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θα το πάρω με νέα σύνδεση Vodafone. Θα δώσω γύρω στα 400-500 και ανάλογα το πρόγραμμα. Πόσα MB χρειάζομαι το μήνα περίπου? 300 είναι αρκετά? Το έχω άχτι το iPhone. Το γουστάρω πάρα μα πάρα πολύ. Αμέσως δεν θα του κάνω. Τον πρώτο καιρό θέλω να δω πως είναι μαμά. Μετά βλέπουμε. Πολλά γράμματα ρε γαμώτη το Adroid. Και αν με παρακολουθείς, είμαι χρήστης που δεν γουστάρω ρυθμίσεις. Θέλω μία φορά να σετάρω κάτι σωστά προσεκτικά και με ακρίβεια κάνοντας ρυθμίσεις και μετά να μην πειράζω τίποτα. Με ψωφάνε τα πολλά πολλά. Θέλω με δύο κινήσεις να διαβάζω mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.