Προς το περιεχόμενο

Νέο Κινητό - Νέα εταιρία

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην περίπτωση μας, μαμά εταιρία είναι η ίδια η ΖΤΕ.

GPS δέκτη έχει κανονικότατα.

Προγράμματα πλοήγησης (και όχι μόνο), αν δεν θες να πλερώσεις, υπάρχει τρόπος να τα βρεις πανεύκολα.

Αν έχει κινητό με GPS και δίνει επιπλέον 200€ για αυτόνομο GPS, δεν είναι βλαξ;

Για την ιστορία, Huawei και ZTE είναι κινέζικοι κολοσσοί.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το gps παίζει οπως σε όλα τα κινητά.

Εχει κανονικο gps δεκτή. Απλά πρέπει να του εγκαταστησεις χάρτες.

Μεσω ενός απο τα αρκετά προγράμματα που κυκλοφορούν. Ητε τι αγοράζεις, ητε ψάχνεις να το βρεις με αλους τρόπους...

Δημοσ.

Το GPS συνεργάζεται με οποιοδήποτε εφαρμογή το χρησιμοποιεί, άρα και με την εφαρμογή Google Maps.

Από Huawei, μόνο το U8800 Ideos X5 είναι στην κατηγορία του Blade, και είναι καλύτερο στα specs.

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις. Η ταινία τα έσπαγε, αλλά δεν ήταν ποιοτική.

Με το κινητό ελπίζω να μην συμβαίνει το ίδιο...

Η οθόνη βλέπεται ή είναι σαν κινέζικος κλώνος του iPhone με pixels?

Δημοσ.

Κινέζικος κλώνος του μηλοφωνου θα γίνει το δικό μου Galaxy S, τώρα που του φόρεσα καθρέπτη για την οθόνη και παρήγγειλα λευκό πίσω πλαστικό κάλυμμα μπαταρίας.

Η οθόνη πάντως του Blade είναι κανονική LCD οθόνη, ποιοτικότατη και με εξαιρετικό (multi-) touch.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα και είδα πως είναι το Adroid. Είδα μερικά HTC εκ των οποίων και το Wildfire.

Πραγματικά μου φάνηκε πολύ δύσκολο να το χειριστώ. Παντού γράμματα, παντού menu.

Ωστόσο οι οθόνες, έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Η απόκριση είναι πάρα πολύ καλή!

Είχα το πρώτο iPhone 2G. Η σύγκριση που κάνω είναι με βάση αυτό.

Μάλλον θα πάω σε iPhone 4G. :rolleyes:

Ξέρω, Epic Fail το Topic, αλλά ξέρω ότι θα πάρω κάτι που δεν θα με αφήσει ευχαριστημένο αν πάω σε Android.

Θέλω να πάρω Laptop για παράδειγμα, αλλά θέλω MBP 13", αν πάρω άλλο Laptop δεν θα με αφήσει ευχαριστημένο. Θα δώσω τα λεφτά με μισή καρδιά.

Δημοσ.

Είσαι απίστευτος.

Από τα 150€ ανεβήκαμε στα 650€.

Αν το αποφάσισες για το 4αρι, καλως.

Απλά στα χρήματα αυτά υπάρχει το Galaxy S(Android),HTC HD7(Windows Phone 7),

που τα WP7 έχουν εξαιρετικά απλοποιημένο γραφικό περιβάλλον.

Θεωρώ δεδομένο πως το πρώτο πράγμα που θα κάνεις με το που πάρεις το 4αρι, είναι να του κάνεις jailbrake, αλλιώς φρόντισε να ενημερωθείς για τους περιορισμούς που θα έχεις σε βασικά πράγματα.

Και αυτό που σύγκρινες, είναι το γραφικό περιβάλλον που εφαρμόσει η HTC στα τηλεφωνά της.

Η Samsung έχει άλλο GUI,

η Motorola έχει δικό της κ.ο.τ.κ. .

Δημοσ.

Θα το πάρω με νέα σύνδεση Vodafone. Θα δώσω γύρω στα 400-500 και ανάλογα το πρόγραμμα.

Πόσα MB χρειάζομαι το μήνα περίπου? 300 είναι αρκετά?

Το έχω άχτι το iPhone. Το γουστάρω πάρα μα πάρα πολύ.

Αμέσως δεν θα του κάνω. Τον πρώτο καιρό θέλω να δω πως είναι μαμά. Μετά βλέπουμε.

Πολλά γράμματα ρε γαμώτη το Adroid.

Και αν με παρακολουθείς, είμαι χρήστης που δεν γουστάρω ρυθμίσεις.

Θέλω μία φορά να σετάρω κάτι σωστά προσεκτικά και με ακρίβεια κάνοντας ρυθμίσεις και μετά να μην πειράζω τίποτα.

Με ψωφάνε τα πολλά πολλά.

Θέλω με δύο κινήσεις να διαβάζω mail.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...