johnyb98 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα. Θέλω να ρυθμίσω στον thunderbird το mail που έχω στην mail.com. Βάζω username & password, τοποθετεί incoming & outgoing servers (+ports) αλλά στον outgoing δυσκολεύεται λίγο. Τέλος πάντων, μετά από λίγο βάζει και τον outgoing και κάνω create account. Κάνει password verify και πριν πει ότι και το password είναι ok με βγάζει σε ένα παράθυρο που βγάζει μία προειδοποίηση σχετικά με ένα security. Κάτι λέει ότι πρόκειται για μία σελίδα που ίσως να μην είναι αυθεντική και οδηγήσει σε theft. Δεν κατάλαβα. Στην αρχή δε δημιούργησα το λογαριασμό. Ξαναδοκίμασα, με έβγαλε στο ίδιο παράθυρο προειδοποίησης και εκεί τον δημιούργησα. Τα mail κατέβηκαν στον thunderbird. Αλλά κάτι δε μου πήγαινε καλά με το προειδοποιητικό μήνυμα. Διέγραψα τον λογαριασμό και τον ξαναδημιούργησα για να με βγάλει και πάλι στο προειδοποιητικό παράθυρο του security. Σκέφτηκα να το ανεβάσω σε εικόνα, αλλά τώρα δε μου το εμφανίζει. Δημιουργεί το λογαριασμό κατευθείαν. Κράτησε στη μνήμη την επιλογή σχετικά με το να προχωρήσει στη δημιουργία του λογαριασμού, παρά την προειδοποίηση. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:Ξέρει κανείς τί μήνυμα είναι αυτό περί security;Υπάρχει περίπτωση από κάπου να αναιρέσω την επιλογή που έχει κρατήσει στη μνήμη (default) και να το ανεβάσω το μήνυμα σε εικόνα για να το δούμε όλοι και να μου πείτε περί τίνος πρόκειται; Υ.Γ. Δοκίμασα να στείλω mail μέσα από thunderbird και δε στέλνει. Άρα, ο outgoing server, παρότι δηλώνεται με το port του, δε δουλεύει. Απ' ότι είδα στο site ίσως πρέπει να κάνω premium το account, οπότε και συνδρομή. Υπάρχει κάποιο κόλπο για μη premium? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.