MAFIA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο http://cgi.ebay.co.uk/7-Inch-Google-Android-Wi-Fi-Touch-Screen-Tablet-Pc-/110646579400?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19c30cd0c8 Βλεπω οτι ειναι 3g . Το χρειαζομαι μονο για σερφαρισμα στο ιντερνετ να βλεπω τα μειλ μου και γενικα σερφαρισμα. Αξιζει να το αγορασω για τη δουλεια που το θελω ; επισης αν βαλω usb bluetooth tongle θα δουλεψει ; ευχαριστω.
filip123go Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Για αυτά που το θέλεις είναι καλό... Το μόνο που με προβληματίζει είναι η πολύ μικρή μνήμη που έχει (μόλις 256)... Εγώ στην θέση σου δεν θα το επέλεγα... Θα έδινα κάτι παραπάνω και έπαιρνα κάτι με περισσότερη μνήμη (512 τουλάχιστον)... Περίμενε όμως να σου πει και κανένας άλλος την άποψη του... Για το bluetooth που ρωτάς δεν ξέρω να σου πω...
MAFIA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το bluetooth με καιει, γιατι συνδεω το κινητο με το ταμπλετ και εχω ιντερνετ παντου
filip123go Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το bluetooth με καιει, γιατι συνδεω το κινητο με το ταμπλετ και εχω ιντερνετ παντου Μπορεί τι κινητό σου να λειτουργήσει σαν ασύρματο μοντεμ....? Ποιο μοντέλο έχεις...?
MAFIA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Σαμσουνγκ ομνια ΙΙ Κανεις να μου πει αν παιζει το tongle bluetooth ? λιγο ακριβοτερο αλλα και καλυτερο ειδα και αυτο http://cgi.ebay.co.uk/7-Inch-Google-Android-2-1-Tablet-PC-WiFi-Camera-HDMI-/130470308598?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e60a2eaf6
filip123go Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Και αυτό 256mb ram έχει... Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αξιοποιήσει το hdmi που έχει πάνω...!
MAFIA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα παρηγγειλα αυτο http://www.chinavasion.com/large-capacity-pmps/pc063gen/ μολις το εχω στα χερια μου θα ενημερωσω
tarantules Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το φτηνό να ξέρεις είναι σχεδόν πάντα ακριβό... Όταν θα δεις οτι δεν σε βολεύει είτε επειδή είναι αργό λόγω μικρής μνήμης, είτε δεν έχει καλό σήμα το wifi είτε η μπαταρία του δεν κρατάει είτε,είτε,είτε, τότε θα αναγκαστείς να πάρεις ένα πιο ακριβό και αξιόπιστο μοντέλο οπότε στο σύνολο θα σου βγει πιο ακριβά απότι να έπαιρνες από την αρχή μόνο ένα tablet...
Skylined Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 resistive οθόνη που σημαίνει ότι θα χρειαστείς στυλό για να τη δουλεύεις ή λίγη πίεση με το δάχτυλο και φυσικά δεν υποστηρίζει multi-touch. Πολύ αργός επεξεργαστής, εννοείται ότι ξεχνάς το flash στις ιστοσελίδες - αλλά κάτι τέτοιο δεν ενοχλεί τους αγοραστές του ipad (εγώ πάλι έχω άλλη γνώμη) Όταν το πάρεις ψάξε να βρεις το πιο πρόσφατο firmware update ή customizations από κοινότητες χρηστών, πολύ συχνά βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης και ειδκά όταν πρόκειται για τέτοιες φθηνές λύσεις. Browser: Opera - θα δουλέψει καλύτερα στη συσκευή σου απ' τον stock του android 1.6 ένα τέτοιο εργαλείο δεν κάνει για πολλά παραπάνω από σερφάρισμα και διάβασμα ebooks και αφού το θέλεις μόνο για την πρώτη δουλειά εύχομαι να σε ικανοποιήσει η αγορά.
MAFIA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ο μονος λογος που το χρειαζομαι ειναι για να ελεγχω το μειλ μου και 2-3 συγκεκριμενες σελιδες και φυσικα να το εχω παντα στη τσεπη μου.... (για οτιδηποτε αλλο εχω το νετμπουκ) σημερα ειδα οτι πηρε τρακινγκ ναμπερ... εν αναμονη
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ο μονος λογος που το χρειαζομαι ειναι για να ελεγχω το μειλ μου και 2-3 συγκεκριμενες σελιδες και φυσικα να το εχω παντα στη τσεπη μου.... (για οτιδηποτε αλλο εχω το νετμπουκ) σημερα ειδα οτι πηρε τρακινγκ ναμπερ... εν αναμονη Μήπως τότε θα σου ήταν πολύ πιο χρήσιμο ένα smartphone;
MAFIA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 εχω σμαρτφον αλλα οπως και να το κανεις με αυτου του ειδους τις οθονες δεν με καλυπτει, γι'αυτο πηγα στο 7αρι. θα γραψω μολις το εχω στα χερια μου εντυπωσεις.
MAFIA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Σημερα το πηρα στα χερια μου... με 2 λογια : η οθονη ειναι καπως δυσκολη ως προς το scrolling . χωρις ομως να δημιουργει ιδιαιτερα προβληματα. το wifi του ικανοποιητικο χωρις αποσυνδεσεις για οσο το δουλεψα. Γενικα αν καποιος το θελει για να ελεγχει τα mail του, να μιλαει με τους φιλους του να παιζει κανα bet και τετοια τοτε ειναι αψογη επιλογη value for money.
MAFIA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Θελω να βοηθησει καποιος πως μπορω να αναβαθμησω το android 1.6 σε πιο καινουργια εκδοση ... ξερει κανεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.