traganeus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Χρησιμοποιεί κανείς το htcsense? Του δουλεύει κανονικά? ΕΓώ το ενεργοποίησα πριν 2 μέρες και 2 φορές που τσέκαρα απο το ιντερνετ με βγάζει στην μ΄ση ενός ωκεανού. Μήπως εχω κάνει κατι λάθος? Έχω το desire hd. Πρέπει να περιμένω για να μου βγάλει την θέση μου? Να είμαι έξω για να μπορεί να "δει" το gps τον δορυφόρο???
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 σίγουρα δεν είσαι καπετάνιος σε υποβρύχιο; (σόρρυ... δεν άντεξα)
tailas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 σίγουρα δεν είσαι καπετάνιος σε υποβρύχιο; (σόρρυ... δεν άντεξα) Έγραψες... Θέλω να το πάρω το HTC Desire...λέει είναι καλό?
traganeus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Έγραψες... Θέλω να το πάρω το HTC Desire...λέει είναι καλό? To desire το σκέτο δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλα το HD απλά σπέρνει. Δίπλα δίπλα με iphone 4 το κάνει να φαίνεται nokia 3210. Εκτός απο τις άπειρες εφαρμογές, flash, ράδιο gps bluetooth κλπ. Έχει και υπεργαμάτη οθόνη. Είναι άλλη φάση το κινητό! Ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
manost Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Χρησιμοποιεί κανείς το htcsense? Του δουλεύει κανονικά? ΕΓώ το ενεργοποίησα πριν 2 μέρες και 2 φορές που τσέκαρα απο το ιντερνετ με βγάζει στην μ΄ση ενός ωκεανού. Μήπως εχω κάνει κατι λάθος? Έχω το desire hd. Πρέπει να περιμένω για να μου βγάλει την θέση μου? Να είμαι έξω για να μπορεί να "δει" το gps τον δορυφόρο??? Το htcsense.com λειτουργεί, αλλά όποτε θέλει Υπάρχουν και ανακοινώσεις από την HTC, οι οποίες λένς ότι κάνουν διάφορες αλλαγές για τα προβλήματα που υπάρχουν. Εμένα, στις πςρισσότερες των περισπ΄τωσεων με βγάζει κάπου στ' ανοιχτά της Λιβύης. Μετά από πολύ παίδεμα βρίσκει την τοποθεσία μου με ακρίβεια κάποιων δεκάδων μέτρων.
oldnew Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 To desire το σκέτο δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλα το HD απλά σπέρνει. Δίπλα δίπλα με iphone 4 το κάνει να φαίνεται nokia 3210. Εκτός απο τις άπειρες εφαρμογές, flash, ράδιο gps bluetooth κλπ. Έχει και υπεργαμάτη οθόνη. Είναι άλλη φάση το κινητό! Ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Μια χαρα ειναι το hd, αλλα στα υπόλοιπα κόψε κάτι γιατί αισθάνομαι λες και γράφεις για άλλο κινητο.. Οσο για την υπεργαματη οθόνη, ειναι ενας βασικός λόγος που δεν το πήρα. Ακόμα και το απλο Desire εχει καλύτερη και ας ειναι μικρότερη. Αληθεια αμα χαρακτηρίσουμε υπεργαματη την οθόνη του hd, τότε τις οθόνες του iPhone 4 και desire που εντελώς αντικειμενικά ειναι σε άλλο επίπεδο ποιότητας πως πρέπει να τις χαρακτηρίσουμε ;
tailas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξα στο youtube κάτι τύπους που κάναν κάτι test και κόντραρε στα ίσα το HTC το iphone σε πολλούς τομείς!!! Δηλαδή γιατί να δώσω 200 ευρώ παραπάνω?για να λέω οτι εχω iphone?
oldnew Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Σε ανάγκασε κανείς να πάρεις iPhone? καθένας παιρνει ότι γουστάρει. Τι το αναφέρεις;
traganeus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κοίταξα στο youtube κάτι τύπους που κάναν κάτι test και κόντραρε στα ίσα το HTC το iphone σε πολλούς τομείς!!! Δηλαδή γιατί να δώσω 200 ευρώ παραπάνω?για να λέω οτι εχω iphone? Για να κάνεις λίγο πιο πλούσιο τον Jobs και να πληρώνεις εφαρμογές που στα android είναι τσάμπα!
oldnew Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Για να κάνεις λίγο πιο πλούσιο τον Jobs και να πληρώνεις εφαρμογές που στα android είναι τσάμπα! Καλα.. Αν στο android βρίσκεις τσάμπα τις εφαρμογές που πληρώνεις στο iOS τότε.. καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Το κακο ειναι ότι στο android δε βρίσκεις ουτε επί πληρωμή τις ίδιες εφαρμογές (που πολλές φορές ειναι τσάμπα στο iOS).
gastonegr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα εχω και το 4 αρι και desire hd το καθενα εχει και κατι διαφορετικο το iphone αν το κανεις jailbreak σπλα δεν υπαρχει με τις δυνατοτητες που διαθετει κανεις τα παντα. Και οσο για οθονες αφηστε το iphone ειναι πολυ καλυτερο και ως προς την οθονη του αλλα και στην καμερα επισης. Τα υπερ του μικρο και πολυ πιο βολικο στο πιασιμο του αλλα και στην μεταφορα του . Οι δυνατοτητες του σε συνσιασμο με το λειτουργικο του ειναι αψογες το μονο κατα που εχει για μενα και για αλλους πιστευω ειναι το οτι δεν διαθετει υποστυριξη flash player μεγαλο μειονεκτημα. Αλλα το καλυτερο απολλα ειναι το οτι δεν χανεις τα λεφτα σου η μεταπωληση αυτου του κινητου ειναι το κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.