FISHERMAN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ και 3+ χρόνια αν δεν κάνω λάθος έχω το zyxel..το είχα ψάξει τότε πολύ και τα "έσκασα" και με το παραπάνω για να το πάρω. Παράπονο κανένα και πάντα με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά του ονόματος. Πρίν κανά 2μηνο ξαφνικά μου άρχισε τα χαζά. Όταν το λάπτοπ μέσω ασύρματου δικτύου πήγαινε να κάνει αναβάθμισεις π.χ από microsoft τερμάτιζε η σύνδεση και μου έρχινε ολο το νετ. Δεν είχα πειράξει τπτ και πάντα έκανε αναβαθμίσεις ή κατέβαζα από site και ftp χωρίς όριο και δεν έπεφτε. Αναγκάστηκα να το συνδέω που και που με ethernet για να κάνω αναβθμίσεις και απλά το ξέχασα. Πρίν καμιά βδομάδα συμπτωσιακά μας αλλάξανε στη γειτονιά καφάο περάσαν οπτικές ίνες και από τότε μου κάνει και κολπά με τον δορυφορικό δέκτη vu duo. Ο δέκτης κολάει συνέχεια..δεν κατεβάζει αναβθμίσεις..λίστες καναλιών..κ.α και κολάει ολόκληρος όταν τον βάζω να συνδεθεί και να κατεβάσει πρόσθετα. Επίσης εχω και πρόβλημα να συνδεθώ με τον δέκτη μέσω ftp. Μια μπαίνει..μια κολάει και γενικά μου σπάει τα νεύρα. Με αλλαγή firmware και βάζοντας το τελευταίο διαθέσιμο το μόνο που άλλαξε είναι οτι δεν πέφτει η σύνδεση όταν το λάπτοπ τεντώνει την σύνδεση. Δοκιμάζοντας ενα baudtek της "πλάκας" ολα πάνε ρολόι..ο δέκτης δεν καταλαβαίνει τίποτα και όλα όπως παλιά. Έχω κάνει reset..και οτι άλλο γιατροσόφι από ρυθμίσεις. Σήμερα σκέφτομαι να πάρω με τη σειρά και να δοκιμάσω ενα ενα ολα τα firmware πηγαίνοντας προς τα πίσω..δοκιμάσα σε όλες τις πόρτες..δοκίμασα άλλα καλώδια...απλά το zyxel έπαψε να συμπαθεί τον vu duo. Επίσης δίνει αυξημένο ecm time για όσους γνωρίζουν..με το bautek μηδενικά σχεδόν ecm time...και ολα πάνε σφαίρα. Μετά λέω να πάω σε WIRELESS ROUTER DRAYTEK VG2710Ne-A αν και τα οικονομικά δεν είναι καλά...το zyxel όμως τι να το κάνω..δουλεύει 99,9% άψογα σε όλα τα άλλα... Εχω σύνδεση οτε 12mbps. Ουφ τα είπα...είχα να ποστάρω κάτι χρόνια και ήθελα να πω τον πόνο μου...κάθε γνώμη-συμβοουλή δεκτή!!!
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 αν τα οικονομικα σου αντεχουν γιατι οχι.αλλιως και zyxel μπορεις να βρεις παλι με λιγοτερα λεφτα. το ρουτερ το σεταρεις με pppoe/llc? β.του σκασες κανα δυο reset defaults μηπως ερθει στα ισα του?κλεισε και το firewall του.παντως απο πολλους εχω ακουσει και εχω δει zyxel που μετα απο κανα δυο χρονακια κανουν κουφα. προχτες πετυχα δυο που ενω επαιζαν πολλους μηνες μια χαρα ξαφνικα αποφασισαν να τραβανε reboot Καθε τρια λεπτα.επισης χαρακτηριστικα γραμμης?ειναι και τα νεα τα λευκα zyxel που ειναι και N αμα θες παλι zyxel αλλα πανω κατω στην τιμη που κανει το vigor ειναι. http://www.skroutz.gr/s/313340/Zyxel-P-660HN-F-Series.html
FISHERMAN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Χθές ήταν γεμάτη μέρα και δεν ασχολήθηκα να πειραματιστώ με τα firmware...πάντως αν αποφασίσω να αλλάξω θα πάω στο vigor από το you. Έκανα και reset και πολλές αλχημείες αλλά..κουφά προβλήματα το zyxel.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 κανε δοκιμες και βλεπεις αν θα αλλαξει κατι.σε ενα δικο μου zyxel που εκανε reboot οταν το εβαλα σε g.dmt σταματησε να κανει.τωρα τι σχεση εχει το πρωτοκολλο που κλειδωνει με το να κανει restart ολο το ρουτερ ο θεος και η ψυχη του
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου αν αλλάξεις τελικα Router πίεσε λίγο τα οικονομικά σου και πάρε το Draytek δεν θα το μετανιώσεις και θα ξεχάσεις τι σημαίνει αποσυνδέσεις,στην δικιά μου περίπτωση ισχύει τουλάχιστον. Υ.Γ Και εγώ το zyxel ειχα και μετα απο 2 χρόνια μια μέρα έκλεισε και δεν ξανα άναψε
GIANNIS400 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου αν αλλάξεις τελικα Router πίεσε λίγο τα οικονομικά σου και πάρε το Draytek δεν θα το μετανιώσεις και θα ξεχάσεις τι σημαίνει αποσυνδέσεις,στην δικιά μου περίπτωση ισχύει τουλάχιστον. Υ.Γ Και εγώ το zyxel ειχα και μετα απο 2 χρόνια μια μέρα έκλεισε και δεν ξανα άναψε Ποιο draytek?
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 vigor 2710 http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=vigor+2710 οτι αντεχει η τσεπη σου αναλογα τα feautures.
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το 2710n είχα πάρει στην αρχή και τώρα πρόσφατα πήρα το 2820n.
Nebek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εμπειρίες από το 2710n ???? Γιατί το άλλαξες.... το σκέφτομαι και εγώ το συγκεκριμένο μιας και μου ψόφησε το linksyw που είχα.... Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά από το 2710ne?
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 παρα πολλα λεφτα το 2820 και για εναν νορμαλ χρηστη θα παει χαμενο.μην πω οτι και το2710 θα παει χαμενο.εν τουτοις για το 2710 η τιμη ειναι νορμαλ οποτε ας το αγορασει ο φιλος μας επισης καποιες διαφορες και μία θύρα 1000 Mbps για την σύνδεσή του στο τοπικό σας δίκτυο, καθώς και μία 2η θύρα WAN 10/ 1 00 Mbps για παροχή δυνατοτήτων load-balancing, fail-over και Bandwidth on Demand. Διαθέτει επίσης 1 θύρα USB για σύνδεση εκτυπωτή, f lash drive ή 3G Internet. Μπορεί να υποστηρίξει έως 32 VPN συνδέσεις.
SPANK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πάρε το 2710ν φίλε μου και πάλι αν μπορείς να σφίξεις τα οικονομικά σου αλλιώς μπορείς να κοιτάξεις σε πιο φθηνές λύσεις να κάνεις την δουλεία σου. Προσωπικά οσο καιρό ειχα το 2710n (σε γραμμή forthnet) ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος, οσον αναφορά την σταθερότητα του.Αποσυνδέσεις ειχα ελάχιστες,διλαδί σε ενα διάστημα 1 μήνα 1 2 αποσυνδέσεις. Επίσης συνχρόνιζα υψηλότερα σε σχέση με το zyxel και το usrobotics που ειχα πιο πρίν ,(βέβαια αυτο δεν το ιδιο για τον καθένα, εχει να κάνει με διάφορους παράγοντες οπως ξέρεις).Όσον αναφορά τις λειτουργίες του για port forward κτλπ μπορεί να σε ξενίσει λίγο στην αρχή σε σχέση με το zyxel αλλα θα το συνηθίσεις γρήγορα.
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από poulinos, 18 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από poulinos, 18 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μπααα.... ειναι ακριβα αυτα παιδια. 160 ευρω που να τα βρεις τωρα? Πρεπει να δουλευεις μια ζωη.... δοσεις, πλειστηριασμους ακινητων, φυλακη τα παιδια σου....... παρε τομσον φιλε σε 6 ατοκες δοσεις
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 και συνεχιζουμε το θεμα μετα απο τα χαζα ποστ απο καποιον που ειναι large και τα 200+ ευρω του φαινονται λιγα οταν οι μισοι μεσα στο forum ζητανε να αγορασουν ρουτερ με 50. οσο για τον φιλο μας αν δεν εχει θεμα να δωσει τοσα λεφτα οκ.απλα ισως να μην του χρειαστουν ποτε ολα αυτα τα εξτρα feautures για Home use.
Nebek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλά ρε παιδιά... μην τσακωθείτε κιόλας... μια ερώτηση έκανα... Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τη βοήθεια... θα τα ζυγίσω τα πράγματα και θα δω... αν και μάλλον με βλέπω προς 2710n... γιατί θα το κρατήσω μέχρι να ψοφήσει και αυτό... γενικά δεν είμαι από αυτούς που αλλάζουν συχνά ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους...
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 δες τι σε καλυπτει.αν σε καλυπτει το απλο εισαι οκ.βεβαια εφοσον δεν αλλαζεις συνεχεια ρουτερ καιτο ακριβο να επαιρνες δεν θα πηγαινε χαμενο αμα ειναι να το κρατησεις αρκετο καιρο.πρεπει να εχει και 2 χρονια εγγυηση .απλα το βασικο ειναι.εχει να σου προσφερει κατι παραπανω το καλυτερο σε σενα για να πεις οκ οτι δινεις αυτα τα 50-100 ευρω παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.