headbanger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα μια καθοδήγηση στο πως θα μπορέσω να κάνω παρουσίαση σε τάξη με την χρήση προγράμματος (VNC) ώστε να μπορούν να παρακολουθούν το δικό μου desktop 20 pc και όχι 1 που έχω καταφέρει ως τώρα. υπάρχει κάποιος τρόπος;
Maitre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το teamviewer το κάνει αυτό που ζητάς - διαλέγεις παρουσίαση και συνδέεις έπειτα κάθε PC με το δικό σου.
headbanger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ναι , αλλά δεν θέλω οι μαθητές να έχουν πρόσβαση σε αυτό. να μπορούν πχ να κλείσουν την εφαρμογή. να μην εξαρτάται δλδ από τα clients, το πρόγραμμα απλά να τρέχει στο παρασκήνιο και να επιλέγω εγώ πότε θα έχω τον έλενχο
Maitre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Για αυτό που ζητάς δεν ξέρω αν γίνετε, με το teamviewer πάντως ένας που παρακολουθεί την παρουσίαση μπορεί να κλείσει το πρόγραμμα (θα το δεις όμως στο δικό σου Η/Υ) - τώρα αν το κάνει minimize το παράθυρο της παρουσίασης αυτό είναι άλλο θέμα . Μόνο αν διαλέξεις απομακρυσμένο έλεγχο μπορείς να απενεργοποιήσεις το πληκτρολόγιο στον άλλο Η/Υ αλλά θα είναι μόνο για το συγκεκριμένο Η/Υ και συν της άλλης δεν κάνει για παρουσίαση γιατί θα βλέπεις την οθόνη του άλλου Η/Υ. edit : Τώρα που το κοίταξα λίγο αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδέεσαι με απομακρυσμένο έλεγχο σε κάθε ένα Η/Υ να του απενεργοποιείς το πληκτρολόγιο, να ξεκινάς την παρουσίαση και να συνδέεις πλέον μέσω του δικού σου υπολογιστή κάθε έναν. Πάντως είναι αρκετός μπελάς και δεν ξέρω τι θα γίνετε με 20 παράθυρα ανοιχτά να τρέχουν το teamviewer σε ένα PC.
warlock9_0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 και με το vlc μπορείς να κάνεις streaming το desktop σου αλλά πάντα μπορούν να σε κλείσουνε edit δεν φαίνεται το ποντίκι πάντως με το vlc τώρα που το βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.