tailas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Για ποιό λόγο αγώρασα iphone: -To αγώρασα γιατί το έχει και ο φίλος μου. -Το αγώρασα γιατί το έχουν όλοι οι διάσημη. -Το αγώρασα γιατι μου είπαν πώς έχει wi-fi και internet αλλά το έχω με κάρτα και δεν έχει ιντερνετ! -Το αγώρασα και τώρα για να βάλω μια φώτο η ένα τραγούδι το περνάω απο το pc μου γιατί έχω κλειστά bluetooth. -Το έχω μήνες τώρα και δεν μπορώ να μπώ στο internet γιατί απλά δεν ξέρω ότι το safari είναι ο browser εκεί και ψάχνω τον explorer. -Το αγώρασα γιατί έχει το δαγκώμενο μιλαράκι πίσω και είναι πολύ χαρειτομένο! Κάποια απο τα στηχεία που συναντάω απο φίλους και φίλες μου που έδωσαν 500-700 ευρώ έτσι απλά! Γράψτε και εσείς τι μπορεί να συναντάτε καθημερινά με τα smart phone!
UpToDate_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τω αγωρασα γιατυ σπαταλάο χρήματα μώνο εκεί που πραγματικά χρειάζαιται.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Seriously? Τι νοημα εχει αυτο το thread περα απο το να προκαλεσει? Και οχι δεν εχω iphone
nikoskon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πώς δεν έχει;! Αγοράζω iPhone 4 γιατί είναι φτιαγμένο από γυαλί αεροπορικού τύπου που δεν έχει κανένα άλλο κινητό τηλέφωνο στο κόσμο! Αν δεν κλειδωθεί πιστέ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εγο το αγορασα γιατη θελο να ελπιζο οτι εχει ωρθογραφικώ έλεγχω. Δεν ξερο αν εχει ομος. Θα μου πη κανίς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.