superboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Είμαι ένας έφηβος μου με προσελκύει όλο και περισσότερο ο προγραμματισμός.Είμαι στα 14 μου και θέλω να ξεκινήσω.Τι μου προτείνετε;Με πια γλώσσα;
Dexterpap Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Θα σου πρότεινα να ξεκινίσεις με την ψευδογλώσσα επειδή ειναι εύκολη και όταν πας τρίτη λυκείου και αν επιλέξεις τεχνολογική κατεύθηνση θα τη βρείς μπροστά σου. Πιστεύω θα σε βοηθήσει αρκετά για να μπεις στο νόημα. Υπάρχουν και υποδείξεις που θα βρείς σχετικο υλικό για την ψευδογλώσσα στο insomnia, δες το link http://www.insomnia.gr/topic/53332-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1/
superboy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ψευδογλώσσα;Τον Προγραμματισμό που μαθαίνουν στην Γ'Λυκείου στην Τεχνολογική κατεύθυνση αυτός είναι; Any other suggestion? Ευχαριστώ Dexter!
_tasos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά το insomnia είναι γεμάτο με threads που συζητάνε το ίδιο θέμα. Μπορείς να ψάξεις και να διαβάσεις μερικά. Οι περισσότερες απορίες σου θα σου λυθούν. Για τις υπόλοιπες, κάνε post...
javavall Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παράλληλα, εφόσον σε ελκύει ο προγραμματισμός, ρίξε μια ματιά σ'αυτό το site. Έχει γρίφους και διάφορα παιχνίδια, εύκολα και δύσκολα. Μαθαίνεις πολλά πράγματα στην προσπάθειά σου να τα λύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.