Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το αρχείο hosts. Πιο συγκεκριμένα όταν αντιστοιχούμε μια IP με ενα domain, π.χ. 192.168.2.6 www.eshop.gr αυτό σημαίνει ότι μονο το www.eshop.gr αντιστοιχίζεται και όχι πχ το www.eshop.gr/Laptops η www.eshop.gr/index.html κλπ? Ευχαριστώ
isay Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όταν στο hosts γράφεις 192.168.2.6 www.eshop.gr τότε για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφει πίσω απο το www.eshop.gr ο υπολογιστής σου θα κοιτά στη διεύθυνση 192.168.2.6. Το οτιδήποτε που έγραψα αφορά φάκελο (π.χ. www.eshop.gr/folder/ ) ή αρχείο (π.χ. www.eshop.gr/selida.htm ) Κάτι ακόμα. Στο hosts να γράφεις ΚΑΙ με www αλλά και χωρίς (βλ παρακάτω) 192.168.2.6 www.eshop.gr 192.168.2.6 eshop.gr
Blazz0r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ναι τελικά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δώσω www.eshop.gr/file.html θα μου το ανοίξει? γιατί δοκιμάζω κάτι παρόμοιο αυτό τον καιρό και όταν πάω να ανοίξω link πέρα απο το www.eshop.gr δεν μπορει να συνδεθεί. ψάχνω δηλαδή να δω αν κάνω κάτι λάθος εγώ η αν η λογική του hosts είναι έτσι Edit: Νομίζω κατάλαβα, πρέπει στο 192.168.2.6 να έχω ξαναχτίσει όλο το site. Ολα τα directories, files καθώς και τα link μεταξύ τους εντός του server. Σωστά η λέω χαζομάρες?
leonidas_fs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα φίλε.. Στον υπολογιστή με ip (πχ) 192.168.1.7 εχεις το site www.eshop.gr το οποίο έχει 1 φάκελο που λέγεται proionta ο οποίος μέσα εχει την laptop.html στο Ηost θα γράψεις : 192.168.1.7 (tab) www.eshop.gr και τελείωσε αυτο είναι.. Τώρα αν εσυ θέλεις να ανοίξεις κατευθείαν απο το url την laptop.html θα γράψεις πάνω στο address bar www.eshop.gr/proionta/laptop.html αλλα και μόνο το www.eshop.gr πρέπει να δουλεύει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.