Assassin007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος στην παρεα σας και ηρθα εδω με αφορμη ενα προβλημα που εχω στο PC μου που δεν το εχω ξαναντιμετοπισει... Σαν κλασσικος Gamer καθως έπαιζα ενα καινουργιο παιχνιδι ξαφνηκα ο Η/Υ σταματησε να λειτουργει και μαυρισε η οθονη,λεγοντας -No Signal- Σκέφτηκα πως θα ηταν ενα απλο Crash και εκανα Restart.Λειτουργουσε κανονικα μεχρι που μετα απο ενα τεταρτο καθως ειμουν Facebook εκανε ξανα τα ιδια...εκανα παλι restart αλλα αυτη την φορα δεν λειτουργουσε απο την αρχη η οθονη.Πιστευοντας πως καηκε δοκιμασα να την βαλω στο Η/Υ του αδερφου μου και έπαιζε τελεια ενω η δικια του στο δικο μου οχι...Αλλαξα καλώδια παλι τα ιδια...ελενξα τα βύσματα μου φανηκαν μια χαρα αλλα παλι τα ιδια...Παντως ο Η/Υ δουλευει κανονικα,δηλαδη ακουω τον ηχο των Windows κατα την εκκίνηση η το Skype οταν μπαινω Online. Μπορειτε να βοηθησετε? Ευχαριστω εκ των προτέρων! Hard Drive: 500GB OS: Windows Vista Home Premium/SP2 GPU: Nvidia 9500 GT CPU: Intel Pentium Dial-Core Inside RAM: 4GB Οθονη: ViewSonic VA1916w LCD Display
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλώς όρισες καταρχήν! Τον ήχο των win ok τον ακούς στο skype κάνεις log in με black screen ή η οθόνη έχει εικόνα για λίγο; Από θερμοκρασίες πως ήσουν; H μητρική σου έχει κάρτα γραφικών; Αν ναι δοκίμασε να τον ανοίξεις με την onboard και αποσύνδεσε την nvidia που έχεις τώρα.
LouCi4er Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Ειμαι νεος στην παρεα σας και ηρθα εδω με αφορμη ενα προβλημα που εχω στο PC μου που δεν το εχω ξαναντιμετοπισει... Σαν κλασσικος Gamer καθως έπαιζα ενα καινουργιο παιχνιδι ξαφνηκα ο Η/Υ σταματησε να λειτουργει και μαυρισε η οθονη,λεγοντας -No Signal- Σκέφτηκα πως θα ηταν ενα απλο Crash και εκανα Restart.Λειτουργουσε κανονικα μεχρι που μετα απο ενα τεταρτο καθως ειμουν Facebook εκανε ξανα τα ιδια...εκανα παλι restart αλλα αυτη την φορα δεν λειτουργουσε απο την αρχη η οθονη.Πιστευοντας πως καηκε δοκιμασα να την βαλω στο Η/Υ του αδερφου μου και έπαιζε τελεια ενω η δικια του στο δικο μου οχι...Αλλαξα καλώδια παλι τα ιδια...ελενξα τα βύσματα μου φανηκαν μια χαρα αλλα παλι τα ιδια...Παντως ο Η/Υ δουλευει κανονικα,δηλαδη ακουω τον ηχο των Windows κατα την εκκίνηση η το Skype οταν μπαινω Online. Μπορειτε να βοηθησετε? Ευχαριστω εκ των προτέρων! Hard Drive: 500GB OS: Windows Vista Home Premium/SP2 GPU: Nvidia 9500 GT CPU: Intel Pentium Dial-Core Inside RAM: 4GB Οθονη: ViewSonic VA1916w LCD Display Την ωρα που πανε να φορτωσουν τα win,πατα f8 να μπεις σε safe mode και κοιτα αν βλεπεις εικονα.Αν δεν βλεπεις εικονα δοκιμασε με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων της μητρικης σου.Αν δεν εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικων,δοκιμασε με καμια αλλη.Μαλλον στην 9500 βρισκεται το προβλημα. Edit:Με προλαβε ο απο πανω. ^ ^ ^
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Edit:Με προλαβε ο απο πανω. ^ ^ ^ Θα σου έλεγα για το ο
Assassin007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν...στο Skype μπαίνει με auto-log in-Θερμοκρασία 40-42C και όχι..η μητρική μου δεν έχει κάρτα!!
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν...στο Skype μπαίνει με auto-log in-Θερμοκρασία 40-42C και όχι..η μητρική μου δεν έχει κάρτα!! offtopic: Για πε μου πως ρυθμίζεις το autologin στο skype με ενδιαφέρει Ο υπολογιστής του αδερφού σου έχει κάρτα γραφικών;
Assassin007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Την ωρα που πανε να φορτωσουν τα win,πατα f8 να μπεις σε safe mode και κοιτα αν βλεπεις εικονα.Αν δεν βλεπεις εικονα δοκιμασε με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων της μητρικης σου.Αν δεν εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικων,δοκιμασε με καμια αλλη.Μαλλον στην 9500 βρισκεται το προβλημα. Edit:Με προλαβε ο απο πανω. ^ ^ ^ Το πάτησα το Φ8...αλλά δεν κάνει τίποτα!! Πάλι μαύρη οθόνη. Αν και νομίζω ότι όταν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών δεν ξεκινάνε καν τα Windows...ισχύει;;; offtopic: Για πε μου πως ρυθμίζεις το autologin στο skype με ενδιαφέρει Ο υπολογιστής του αδερφού σου έχει κάρτα γραφικών; όχι...είναι μαζί με την μητρική...
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 όχι...είναι μαζί με την μητρική... Η μητρική σου έχει άλλη υποδοχή για να βάλεις την nvidia; Αν ναι δοκίμασε. Αν συνεχίζει πάρε την κάρτα και πήγαινέ την μία βόλτα από το pc του αδερφού σου και δες συμπεριφορά.
Assassin007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η μητρική σου έχει άλλη υποδοχή για να βάλεις την nvidia; Αν ναι δοκίμασε. Αν συνεχίζει πάρε την κάρτα και πήγαινέ την μία βόλτα από το pc του αδερφού σου και δες συμπεριφορά. Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια θα τα δοκιμασω και θα σας πω! Ciao Bella..
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια θα τα δοκιμασω και θα σας πω! Ciao Bella.. Δοκίμασε και πες μας λοιπόν! salut mon beau
LouCi4er Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το πάτησα το Φ8...αλλά δεν κάνει τίποτα!! Πάλι μαύρη οθόνη. Αν και νομίζω ότι όταν έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών δεν ξεκινάνε καν τα Windows...ισχύει;;; Με οσα εχω δει,ισχυει δεν υπαρχει.Απλα σε ενα προβλημα αλλου παιδιου ποτε εδειχνε,ποτε εχανε σημα ενω σε safe mode εμπαινε κανονικα,γι' αυτο ειπα να δοκιμασεις.Εσενα αφου δοκιμασες αλλη οθονη και κανει τα ιδια,αφου δοκιμασες την δικη σου σε αλλο μηχανημα και δουλευει,το μονο που μενει ειναι να δοκιμασεις αλλη καρτα γραφικων ή την δικια σου σε αλλο μηχανημα να βεβαιωθεις. Παντως εμενα πριν καμια βδομαδα ενω επαιζα κοβεται το ρευμα.Μετα απο κανα δυωρο που ηρθε ανοιγω τον υπολογιστη και η 5850 δεν εδινε σημα.Οπως εσενα ακριβως,τα win φορτωναν κανονικα αλλα σημα γιοκ.2-3 restarts,πουθενα σημα.Τον κλεινω και το πρωι που τον ανοιξα δουλευε κανονικα.Θελω να σου πω οτι χαλασε σημαινει πολλα,δεν ειναι κανονας οτι αμα χαλασει η καρτα δεν φορτωνουν τα win. Θα σου έλεγα για το ο Ελα καλε,σε πειραζω.Τσιμπας και μ'αρεσει
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ελα καλε,σε πειραζω.Τσιμπας και μ'αρεσει είναι που είμαι μικρό ψαράκι ακόμα, γι' αυτό
fastarsolid Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Παιδια εγω έχω αλλο προβλημα.Εδω και καιρο η οθόνη μου αν διαστήματα μου έσβηνε.Δηλαδη εκει που είμουν κανονικα στο Υ/Π μου η οθονη εσβηνε τελειως και οταν πηγα να την ανοιξω ξανα,αντι να ανοιξει απο το κανονικο κουμπι ανοιγει απο ενα λιγο πιο διπλα.Αλλα και εν αλλαξ. Και σημερα λοιπον αυτο το φαινομενο το εχει κανει πολλες φορες και με εχει κουρασει.Να προσθεσω επισης πως αυτο το κανει ακομα και οταν ειναι κλειστος ο Υ/Π.Μηπως εχεται καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει? Να προσθεσω επισης πως οταν γινεται αυτο δεν λειτουργει ουτε το κουμπη (menu) της οθονης.
fastarsolid Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Οχι.Αλλα εκλεισα τον Υ/Π και εβγαλα το καλωδιο που συνδεει τιν καρτα γραφικων.Και απλα την ανοιχα.Και μου εβγαλε ενα : Information burn in mode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.