Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου laptop

zan clod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω λαπτοπ με μεγιστη τιμη τα 550 ευρο μοθ προτειναν τον Dell Inspiron 15R - Laptop - Pentium Dual Core P6100 2.0 GHz - 15.6" LED - Μαύρο (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0542718&catid=010200)μπορει καποιος να μου αξιολογησει αθτη τη προταση η να μοθ προτεινει καποιον αλλο σε αθτι τιν τιμη ευχαριστς πολυ~!

Δημοσ.

θελω να αγορασω λαπτοπ με μεγιστη τιμη τα 550 ευρο μοθ προτειναν τον Dell Inspiron 15R - Laptop - Pentium Dual Core P6100 2.0 GHz - 15.6" LED - Μαύρο (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0542718&catid=010200)μπορει καποιος να μου αξιολογησει αθτη τη προταση η να μοθ προτεινει καποιον αλλο σε αθτι τιν τιμη ευχαριστς πολυ~!

Τι δουλειά θα κάνεις με το φορητό ; Παίζεις παιχνίδια ; Αύτό έχει παλιό επεξεργαστή αλλά πολύ καλή κάρτα γραφικών !! :X

Δημοσ.

Τον θελω για παιχνιδια και για γενικες εργασιες (σερφαρισμα στο ιντερνετ, ταινιες). Εχετε καποιο αλλο φορητο υπολογιστη μεχρι 600 ευρω? Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

μεταξυ αυτων των καρτων ποια ειναι καλυτερη για λαπτοπ και αν ξερετε ποσο μεγαλη διαφορα δυναμικοτητασ εχουν!1 ) Radeon HD 6530 1GB και 2) Radeon HD 5650 1GB ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

μεταξυ αυτων των καρτων ποια ειναι καλυτερη για λαπτοπ και αν ξερετε ποσο μεγαλη διαφορα δυναμικοτητασ εχουν!1 ) Radeon HD 6530 1GB και 2) Radeon HD 5650 1GB ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Iσοδυναμες ειναι οι καρτες.

Δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα.

Το 90% των σημερινων παιχνιδιων τα παιζουν σε φουλ ρυθμισεις.

Δημοσ.

Δεν ανοιγει το λινκ.

Αλλα λογικα ειναι το fujitsu με τα 599ευρω.

Απο χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλο.

Απο ποιοτητα κατασκευης εσυ θα μας πεις,γιατι δεν το εχει κανενα παιδι(απο οσο ξερω) απο εδω μεσα!

Δημοσ.

zan clod, θα μπορουσες να μας πεις την γνωμη σου για τον υπολογιστη που αγορασες;;!!

Ειναι στα μελλοντικα μου πλάνα η αποκτηση του..

Τα παιδια του φορουμ μου τον προτειναν και εμενα!Αλλα περιμενω λιγο καιρο ακομα μηπως βρω και αλλες λυσεις!!

:rolleyes:

Δημοσ.

zan clod, θα μπορουσες να μας πεις την γνωμη σου για τον υπολογιστη που αγορασες;;!!

Ειναι στα μελλοντικα μου πλάνα η αποκτηση του..

Τα παιδια του φορουμ μου τον προτειναν και εμενα!Αλλα περιμενω λιγο καιρο ακομα μηπως βρω και αλλες λυσεις!!

:rolleyes:

Noμιζω πως μεχρι 28 του μηνος ειναι η προσφορα αυτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...