Dannygr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Έχω μια Asus Striker II Formula Socket 775,εκθεσιακό κομμάτι απ΄το πλαίσιο με 3 έτη εγγύηση και 4 μνήμες Kingston 1GB DDR2 η καθεμιά στα 1066MHz.Επίσης έχω έναν επεξεργαστή P4 στα 3,2Ghz ο οποίος πιστεύω πως έχει καεί,αλλα δέν είμαι σίγουρος γ'αυτό και θέλω να τσεκάρω άν λειτουργεί για να ξέρω αν φταίει αυτός η το mobo μου,ή έστω να τσεκάρουμε μία Cpu πάνω στο δικό μου mobo να δούμε τι παίζει,γιατί τα δοκίμασα όλα κομπλέ με κάρτα γραφικών και καινούργιο τροφοδοτικό και δέν κάνει ούτε POST,με λίγα λόγια μου βγάζει Black Screen.Παιδιά,απο Πολίχνη είμαι,όσοι μένετε εδω γύρω και έχετε χρόνο και μια mobo 775 με cpu,πείτε μου να έρθουμε να τσεκάρουμε λίγο τα μηχανήματα!
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Έχω μια Asus Striker II Formula Socket 775,εκθεσιακό κομμάτι απ΄το πλαίσιο με 3 έτη εγγύηση και 4 μνήμες Kingston 1GB DDR2 η καθεμιά στα 1066MHz.Επίσης έχω έναν επεξεργαστή P4 στα 3,2Ghz ο οποίος πιστεύω πως έχει καεί,αλλα δέν είμαι σίγουρος γ'αυτό και θέλω να τσεκάρω άν λειτουργεί για να ξέρω αν φταίει αυτός η το mobo μου,ή έστω να τσεκάρουμε μία Cpu πάνω στο δικό μου mobo να δούμε τι παίζει,γιατί τα δοκίμασα όλα κομπλέ με κάρτα γραφικών και καινούργιο τροφοδοτικό και δέν κάνει ούτε POST,με λίγα λόγια μου βγάζει Black Screen.Παιδιά,απο Πολίχνη είμαι,όσοι μένετε εδω γύρω και έχετε χρόνο και μια mobo 775 με cpu,πείτε μου να έρθουμε να τσεκάρουμε λίγο τα μηχανήματα! Ο επεξεργαστής για να σου καεί, πολύ μα πολύ χλωμό. Έχεις τσεκάρει τα πάντα και έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα; Πάντως η mobo έχει τις περισσότερες πιθανότητες για μένα αν έχεις τσεκάρει ΟΛΑ τα άλλα.
lionheart75 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Και γω για μητρική σκέφτομαι απο την στιγμή που πήρες εκθεσιακό κομμάτι. (εφόσον τα έχεις συνδέσει όλα σωστά). Ποιόν Pentium 4 έχεις (τον 935 ας πούμε?) καθώς απο το bios 0501 που είναι και το αρχικό της μητρικής τον υποστηρίζει κανονικά. EDIT: Δοκίμασε να βάλεις μόνο ένα σετάκι μνήμες απο τα δύο που έχεις (δηλαδή 2x1GB) είτε στα μπλέ είτε στα άσπρα slots της μητρικής σου καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζει και τις τέσσερις 1066άρες ταυτόχρονα, σύμφωνα με το Qualified Vendor List και το πρόβλημα να είναι εκεί.
probe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν εννοείς ότι ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασες τη μητρική τότε να την πας απλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ να την ελένξουν εφ όσον έχει εγγύηση. Πες τους παίδες δεν δουλεύει θα περιμένεις κανα δυο μέρες και θα μάθεις. Δεν τις ελέγχουν αυτές τις bulk όπως ευφάνταστα τις ονομάζουν (ας μην επεκταθώ) πριν τις πουλήσουν με συνέπεια να υπάρχουν και χαλασμένα κομμάτια ανάμεσά τους.
Dannygr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν εννοείς ότι ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασες τη μητρική τότε να την πας απλά στο ΠΛΑΙΣΙΟ να την ελένξουν εφ όσον έχει εγγύηση. Πες τους παίδες δεν δουλεύει θα περιμένεις κανα δυο μέρες και θα μάθεις. Δεν τις ελέγχουν αυτές τις bulk όπως ευφάνταστα τις ονομάζουν (ας μην επεκταθώ) πριν τις πουλήσουν με συνέπεια να υπάρχουν και χαλασμένα κομμάτια ανάμεσά τους. Ναί,είναι η πρώτη φορά που την δοκίμασα και δέν λειτούργησε,οπότε κατα πάσα πιθανότητα παίζει να φταίει η μητρική.Αύριο θα τσεκάρω τον επεξεργαστή μου σε ένα pc απο ένα φιλαράκι μου και θα δώ αν λειτουργήσει.Και θα κάνω και αυτό που με είπε ένα παλικάρι πιο πάνω με τις μνήμες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.