vangelis_k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετώ την ομήγυρη και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έκανα root το vodafone 845 με το z4root. Και τώρα τι; Θα ήθελα από τους έμπειρους στο θέμα να μου πουν πως μπορώ να το αξιοποιήσω. Ευχαριστώ καθότι εντελώς άσχετος με το σπορ στο συγκεκριμένο λειτουργικό (android) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Όταν μια εφαρμογή έχει root δικαιώματα, τότε μπορεί να επεξεργάζεται τα αρχεία του συστήματος.Για παράδειγμα,για να αλλάξεις το bootscreen πρέπει να έχεις κάνει root το κινητό σου.Για να να βάλεις το xrecovery θα πρέπει να έχεις κάνει root το κινητό σου.Όπως επίσης και overclock(σε ορισμένες συσκευές όμως). Ψάξε στο google εφαρμογές και βάλε το πρόθεμα "+root".Εκεί θα καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις τώρα με το root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μια ακόμα ερώτηση μετά το root της συσκευής έχω διαβάσει ότι μπορείς να φορτώσεις custom roms. Έχεις κάνει την διαδικασία; Απαιτείται διαμερισματοποίηση και φορμάρισμα της κάρτας μνήμης και αν ναι πως γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ναι,έχω κάνει.Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι και στα υπόλοιπα κινητά,αλλά τουλάχιστον στο x10 που έχω έτσι έγινε. Κατέβασα το xrecovery και το εγκατέστησα,το ενεργοποίησα(αφού έχω κάνει root) Μετά κατέβασα το custom rom,και το έβαλα στην κάρτα μνήμης Κάνεις reboot,και πριν βγει το σήμα(σε εμένα της sony ericsson)πατάς το κουμπί "πίσω" αρκετές φορές. επιλέγεις "install custom update" και βρίσκεις το αρχείο. Οχι,σε εμένα δεν χρειάστηκε να κάνω φορμάτ την κάρτα μνήμης Και επίσης,συνήθως τα custom roms,έχουν κάποια ελλατώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ουσιαστική βοήθειά σου. Αύριο το απόγευμα που θα έχω χρόνο θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να είσαι εδώ αν χρειαστώ κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ίσως είμαι.Αν μπορώ θα βοηθήσω πάντως θα σου λεγα,πρώτα,πριν βάλεις κάποιο custom rom,κάνε ένα backup με το xrecovery.Αν και αυτό απαιτεί αρκετό χώρο στην κάρτα,κάντο για σιγουριά! Και κάνε κανένα backup τις επαφές σου Αυτό το site,πιστεύω θα σε βοηθήσει! http://forum.xda-developers.com/index.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά με το Root δεν κερδίζεις και τίποτα τόσο τρομερό. Μπορείς να βάλεις το setcpu αλλά δεν νομίζω στο Vodafone να σου προσφέρει κάτι, ίσως να laggareis κιόλας! -Market enabler (πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές) -adBlock (όχι διαφημίσεις μέσα στα apps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μερικά πλεονεκτήματα του root: +Market enabler(αν έχεις σκοπό να αγοράζεις εφαρμογές) +Adfree (αφαιρεί τις Google διαφημίσεις από εφαρμογές/sites κλπ...) +Root explorer (εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείς να απεγκαταστήσεις τα Vodafone apps παρόλο που είναι εφαρμογές συστήματος) Αυτά τα 3 τα θεωρώ ως τα πλέον σημαντικά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που χρειάζονται δικαιώματα superuser αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πιστεύω το βράδυ να έχω χρόνο να ασχοληθώ. Και επειδή με ξέρω καλά με βλέπω να κολλάω και να ξενυχτάω πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.