loverman210 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 HACKERS the movie! ΜΗΝ μου πειτε ΠΑΙΖΕΙ και η Αντζελίνα τζολί;;;;;;;;;;;;; Πραγματικά έχουμε φτάσει στο 2011 και ΜΙΑ αξιόλογη ταινία με χακερ/cyber-whatever δεν έχουν βγάλει ακόμα..! Μόνο κάτι κινούμενα σχέδια του τύπου "γ(λ)υκάκια" ξέρουν...
mikemoisi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 πω πω πω....!!!! μεγάλη τρομάρα Gary.... χα χα χα χα χα χα χα
despondency Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αρώστια! Ετσι ρε στα μουν*πανα! Που απειλούν και όλας! Ου ρε γίδια! Χαχαχαχαχα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά έχουμε φτάσει στο 2011 και ΜΙΑ αξιόλογη ταινία με χακερ/cyber-whatever δεν έχουν βγάλει ακόμα..! Μόνο κάτι κινούμενα σχέδια του τύπου "γ(λ)υκάκια" ξέρουν... To Sneakers ειναι αρκετα καλο.
SpY Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά έχουμε φτάσει στο 2011 και ΜΙΑ αξιόλογη ταινία με χακερ/cyber-whatever δεν έχουν βγάλει ακόμα..! Μόνο κάτι κινούμενα σχέδια του τύπου "γ(λ)υκάκια" ξέρουν... Το θέμα είναι και ταινία να βγει θα το ξεφτιλίσουν. Δείχνει μια οθόνη που γράφει “password” και ο επίδοξος χάκερ πατάει κουμπιά στο πληκτρολόγιο και σπάει το κωδικό ! εμετός
oneofthem Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 (βασικά το hackers 2 ψιλοβλεπόταν και δεν είχε μεγάλες καγκουριές - άσχετο με το 1)
RapidShade Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 "OWNED"... OWNED... είναι ο όρος.....
million_voices Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 δεν σε χαλασε Μπαρυ και μην κουνιεσαι και πολυ γιατι ο κοσμος εχει πολυ αχτι κατι χαρτογιακαδες τρομοκρατες σαν και του λογου σου
kng Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα πάλι γιατί όλη αυτή η ιστορία μου φαίνεται σαν παραμυθάκι; Η σούπερ εταιρεία που κατάφερε επιτέλους να βρει αυτούς τους ανώνυμους, οι ζόρικοι ανώνυμοι που πήραν αμέσως εκδίκηση... +1 και εμένα κατευθείαν εκεί πήγε το μυαλό μου
TwitterLover Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικά έχουμε φτάσει στο 2011 και ΜΙΑ αξιόλογη ταινία με χακερ/cyber-whatever δεν έχουν βγάλει ακόμα..! Μόνο κάτι κινούμενα σχέδια του τύπου "γ(λ)υκάκια" ξέρουν... Είναι (Γ)λυκακια Όχι Γ(λ)υκακια
darthinvader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 βρε τα παλιοπαιδια τολμισαν να μπουν και να χακαρουν ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ασυγχωρητο να τους βαλουν να βρισκουν κωδικους με το πληκτρολογιο εναν εναν σαν τις ταινιες
Dong Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Και μου γεννιέται το ερώτημα: Μήπως αυτές οι επιθέσεις δεν είναι τόσο τυχαίες; Σιγουρα δεν ειναι τυχαιο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 "OWNED"... OWNED... είναι ο όρος..... έχει επικρατήσει και το pwned ως misstype του owned (το P δίπλα στο Ο) το ίδιο ισχύει πχ και με το zomg, αντί να πατήσει κάποιος αριστερό shift για κεφαλαία και omg πάτησε z και omg
digekas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρουμε ποιος έχει τα δικαιώματα του σεναρίου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα