xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εχω την ακολουθη σελιδα και γιατι ειναι οντος πολυ φτωχη, θλω να τησ προσθεσω κατι ακομα.αρχικα λεω να βαλω ενα sliseshow στην αρχικη σελιδα, με λιγες εικονες.πως στο καλο να το κανω αυτο ?εψαξα παρα πολυ !!!σε παλαιοτερη εκδοση του dreamweaver πατουσαμε media και απο εκει στο cs5 ti kanoyme ? η γενικα για να αμθω κιολας πως μπορω να το κανω αυτο / προσπαθησα με flash(πολυ φτωχες γνωσεις) αλλα τα χανω στο timeline εκει στα frames. δωστε μου τα φωτα σας και προτεινεται μου εαν μπορειτε κατι ακομα για να δωσω μια αλλη πνοη στο σιτε μου !
antbyron Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Για δες jquery list, έχει κάποια script για διαχείριση εικόνας. Εχω χρησιμοποιήσει το Image Manipulation / Image Viewers Galleria
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 θα το δοκιμασω, πιστευω πως θα κανει για αυτο που το θελω, με το που μπαινω στο σιτε στην αρχικη να αποιζει απο μονο του καποιες φωτογραφιες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.