prigipa_m Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω το εξής. Πως γίνεται να χω κάποιον φίλο μου και να μην μπορεί να δημοσιευσει στον τοίχο μου....?
prigipa_m Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αν τον κάνω Block θα διαγραφει..!!! Απλά δεν θέλω να κοινοποιεί τίποτα....
Jason13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σκοτωσε τον. Απλα καθε φορα που κανει μια δημοσιευση ΣΒΗΣΤΗΝ.
panosno1com Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις ρυθμισεις απορρητου, βαλε την επιλογη "οι φιλοι μπορουν να βλεπουν πραγματα που κοινωποιω" ολοι εκτος απο: και γραφεις το ονομα της επαφης,πατας κλικ πανω της και στο φιλο σου ομως δε θα φαινεται καν ο τοιχος.
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Για ένα μόνο άτομο δεν έχω βρει κάτι αν και από ότι είδα, είναι η μόνη ρύθμιση στην οποία δεν έχει επιλογή απόκρυψης από μερικούς. Βέβαια μπορείς να επιλέξεις να μην δημοσιεύει κανείς στον τοίχο σου, από τις ρυθμίσεις απορρήτου. Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν το θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.