Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Relax,θα τα βρούμε. Όχι δεν είμαι εγώ ο τοπογράφος, ο πατέρας μου είναι . Αυτη την στιγμή έχει ένα μηχάνημα 1995 εποχη και δεν παλεύεται άλλο με τα upgrades. Όλο αυτό τον καιρό είναι με 40gb σκληρό αλλά δεν του φτάνει φυσικά για αρχεία κλπ γι αυτό είναι με τους shared σκληρους του δικτύου. Γι αυτό βάζω και αλλα 200gb (500 tlk) HDD. Το pc βέβαια πάει... βασικά δεν πάει δεν παλεύεται απλώς δεν εχω δει πιο αργό pc στην ζωή μου. Υπέθεσα ότι με τον SSD δεν θα υπάρχει θέμα αφού απο χωρητικότητα προγραμμάτων εντάξει θα είναι αλλά εδώ ο φίλος λέει ότι δεν μετράει μόνο αν τα χωραέι ο σκληρός αν κατάλαβα καλα. P.S. πάντος 60αρι SSD μπορώ να βάλω. Απλώς να ξέρεται μάλλον windows xp θα βάλω γιατί αυτά έχουν αυθεντικά και τα θέλουν αυθεντικά.
moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Relax,θα τα βρούμε. Όχι δεν είμαι εγώ ο τοπογράφος, ο πατέρας μου είναι . Αυτη την στιγμή έχει ένα μηχάνημα 1995 εποχη και δεν παλεύεται άλλο με τα upgrades. Όλο αυτό τον καιρό είναι με 40gb σκληρό αλλά δεν του φτάνει φυσικά για αρχεία κλπ γι αυτό είναι με τους shared σκληρους του δικτύου. Γι αυτό βάζω και αλλα 200gb (500 tlk) HDD. Το pc βέβαια πάει... βασικά δεν πάει δεν παλεύεται απλώς δεν εχω δει πιο αργό pc στην ζωή μου. Υπέθεσα ότι με τον SSD δεν θα υπάρχει θέμα αφού απο χωρητικότητα προγραμμάτων εντάξει θα είναι αλλά εδώ ο φίλος λέει ότι δεν μετράει μόνο αν τα χωραέι ο σκληρός αν κατάλαβα καλα. P.S. πάντος 60αρι SSD μπορώ να βάλω. Απλώς να ξέρεται μάλλον windows xp θα βάλω γιατί αυτά έχουν αυθεντικά και τα θέλουν αυθεντικά. Εδώ το πράμα αλλάζει πάρα πολύ ..Εσύ είσαι φοιτητής κάπου ? Πολλές σχολές προσφέρουν μέσω του site τους δωρεάν windows 7 Τι έχεις σε 178gb ρε moldovan; Άπειρα προγράμματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιώ μια φορά το μήνα για 10 λεπτά λόγο σχολής
Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ το πράμα αλλάζει πάρα πολύ ..Εσύ είσαι φοιτητής κάπου ? Πολλές σχολές προσφέρουν μέσω του site τους δωρεάν windows 7 uhhh what???? ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης είμαι
moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 uhhh what???? ΗΜΜΥ Θεσσαλονίκης είμαι Το ΑΠΘ προσφέρει αυτή την πολυτέλεια , ψάξε το στο site
Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το ΑΠΘ προσφέρει αυτή την πολυτέλεια , ψάξε το στο site Τα χω πέξει τωρα
zanzavar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ το πράμα αλλάζει πάρα πολύ ..Εσύ είσαι φοιτητής κάπου ? Πολλές σχολές προσφέρουν μέσω του site τους δωρεάν windows 7 Άπειρα προγράμματα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιώ μια φορά το μήνα για 10 λεπτά λόγο σχολής Δε νομίζω να ισχύει έτσι απλά, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για λειτουργικό. Υπάρχουν φορολογικά θέματα, γνωρίζεις τι εννοώ, και από την στιγμή που υπάρχει αυθεντική ΧΡ δεν υπάρχει και λόγος για παραπάνω κόστος και φασαρία. Αν υπάρχει όρεξη για ψάξιμο της άδειας υπό αυτό το καθεστώς ρίξε μία ματιά Εδώ είσαι , http://msdn.microsoft.com/en-us/academic/default, αλλά ρίξε καλό διάβασμα στους όρους χρήσης. Πρέπει να επιτρέπεται η χρήση για εμπορικό σκοπό.
moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ
Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ναι τα βρήκα τα links, καλή φάση. Πάντως δεν παίζει να μπορούν να τα δικαιολογήσουν έστω και αυτά. Πρεπει να διαβάζω όρους χρήσης τωρα πωωω Edit: Σε κάθε περίπτωση με 60αρι SSD δεν θα είμαι οκ?
Blazz0r Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 perfect my friends. Έγινε και η παραγγελια με ενα mix απο τα δυο builds. Σας ευχαριστώ όλους
kadaka80 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ΗΜΜΥ Αθήνα εδώ και το μόνο λειτουργικό που είδα να μοιράζουν ήταν το Ubundu. Κάνεις την δουλεία σου και με τα Xp αλλά θα υπάρχει πρόβλημα με τον ssd και δεν θα αναγνωρίζει παραπάνω από 3.25 Gb μνήμης αν μιλάμε για 32bit λειτουργικό. Αφού δεν θέλετε να περάσετε στην παρανομία, γνώμη μου είναι να υπολογίσεις και 100€ για win7 64 στον προϋπολογισμό .
Blazz0r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Πήρα αυτά που πρότινες nikosaek21 εκτος απο τον SSD και 1 μνήμη αντί για 2 και απο τον moldovan20 πήρα τον SSD, το τροφοδοτικό και το CD/DVD drive. Επίσης έβαλα και 1 22αρα οθόνη LG και 1 mouse. Σύνολο 632 ευρώ. Τι πρόβλημα θα έχει ο SSD με τα XP? όσο για τα 3,25 giga np, εγώ σε gaming pc με 4gb ram όλο στα 50-60% usage ειμαι.
nikos21aek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μην βάλεις ssd με XP.Δεν υποστηρίζεται το trim.Δηλαδή τσάμπα τον βάζεις.
Blazz0r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Βρε noobades τώρα μου το λέτε αυτό που το παρέγγειλα . Αφού ρώτησα πιο πάνω αν σε κάθε περίπτωση είμαι καλυμμενος (windows xp/7) και ένα παλικάρι απάντησε 100%. Τι να κάνω τώρα να τον ακυρώσω? Btw τι είναι trim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.