Προς το περιεχόμενο

Μπέρδεμα - Κατι καηκε μαλλον!

andreas_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν δεν έχω μπροστά μου τον υπολογιστή αλλά έχει πρόβλημα!!!

Ένα φιλος που δεν έχει λογαργιασμό εδώ μου είπε ότι όταν ανοίγει τον υπολογιστή και διαβάζει το bios του βγάζει κάτι περίεργα, είτε έχει συνδέσει τους δίσκους, είτε όχι!

Αν τους έχει, πριν διαβάσει το λειτουργικό βγάζει μια μπλέ οθόνη και μετά το φορτώνει.

Τι μπορεί να φταίει? Μπορεί να γίνει κάτι?

post-143245-0-42403400-1297701209_thumb.jpg

post-143245-0-02316800-1297701221_thumb.jpg

post-143245-0-91687600-1297701232_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν αποκλείω και την μητρική πάντως αλλά για αρχή ας δοκιμάσει αν μπορεί μία κάρτα γραφικών ή την on board της μητρικής. (Άλλος ένας λόγος που επιμένω να υπάρχει ενσωματωμένη στην μητρική πάντα!)

Δημοσ.

εκει που επαιζα αιον χτεσ το βραδυ μου λαγκαρε το pc και εκλεισε μονο του...οταν το ανοιξα παλι ειχε αναλυση 800χ600 :blink: και δεν μπορουσα να μπω στο invidia control panel...η εικονα ειναι σχετικα καπως απο τοτε...αλλα ανοιγει το pc απλα δεν δειχνει να ανταποκρινεται η καρτα...αν ηταν μητρικη τηα ειχε μεγαλυτερο προβλημα πιστευω....τι λετε????

Δημοσ.

χμμμμ..μαλιστα..αντιο 8800gts :cry: αυριο θα το παω στο plaisio...αν ειναι καρτα.. τι να παρω μεχρι 200 ευρω...τη θελω για παιχνιδια ποιο πολυ..!!

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε καλου κακου μια αλλη ή δανεισου για να βεβαιωθεις! Ή χρησιμοποιηση την onboard αν εχεις!

Στα λεφτά που δινεις, μια ειναι η λυση. HD6850. Αλλα οι τραγικοι στο πλαισιο, εχουν μια bulk κι αλλη μια "σε συγκεκριμενα καταστηματα"...

Παντως ειναι αρκετα καλυτερη απο τη δικη σου ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...