andreas_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν δεν έχω μπροστά μου τον υπολογιστή αλλά έχει πρόβλημα!!! Ένα φιλος που δεν έχει λογαργιασμό εδώ μου είπε ότι όταν ανοίγει τον υπολογιστή και διαβάζει το bios του βγάζει κάτι περίεργα, είτε έχει συνδέσει τους δίσκους, είτε όχι! Αν τους έχει, πριν διαβάσει το λειτουργικό βγάζει μια μπλέ οθόνη και μετά το φορτώνει. Τι μπορεί να φταίει? Μπορεί να γίνει κάτι?
+~CyBeR~+ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εκανες μαλλον εκανε load deufult στα bios??? αν και δεν παιζει να ναι εκει το προβλημα
+~CyBeR~+ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάρτα γραφικών. +1 απο εμενα πιο πολλυ αυτο παιζει να'ναι
zanzavar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν αποκλείω και την μητρική πάντως αλλά για αρχή ας δοκιμάσει αν μπορεί μία κάρτα γραφικών ή την on board της μητρικής. (Άλλος ένας λόγος που επιμένω να υπάρχει ενσωματωμένη στην μητρική πάντα!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 99% η κάρτα γραφικων απόθανε!
andreas_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 εκει που επαιζα αιον χτεσ το βραδυ μου λαγκαρε το pc και εκλεισε μονο του...οταν το ανοιξα παλι ειχε αναλυση 800χ600 και δεν μπορουσα να μπω στο invidia control panel...η εικονα ειναι σχετικα καπως απο τοτε...αλλα ανοιγει το pc απλα δεν δειχνει να ανταποκρινεται η καρτα...αν ηταν μητρικη τηα ειχε μεγαλυτερο προβλημα πιστευω....τι λετε????
andreas_g Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 χμμμμ..μαλιστα..αντιο 8800gts αυριο θα το παω στο plaisio...αν ειναι καρτα.. τι να παρω μεχρι 200 ευρω...τη θελω για παιχνιδια ποιο πολυ..!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Βαλε καλου κακου μια αλλη ή δανεισου για να βεβαιωθεις! Ή χρησιμοποιηση την onboard αν εχεις! Στα λεφτά που δινεις, μια ειναι η λυση. HD6850. Αλλα οι τραγικοι στο πλαισιο, εχουν μια bulk κι αλλη μια "σε συγκεκριμενα καταστηματα"... Παντως ειναι αρκετα καλυτερη απο τη δικη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.