SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ θυμάμαι ότι υπήρχε αυτή η λειτουργία, αν και ποτέ δε βρήκα κάποια ουσιώδη χρήση σε αυτό. Γενικότερα, όλος αυτός ο BigBrotherισμός (ποιος βλέπει τι, ποιος ψήφισε συν και ποιος μείον, ποιος έφαγε ban και γιατί) δε μου πολυκάθονται καλά στο μάτι... Μόνο το ποιος βλεπεί τι είχαμε καλέ τα απλά μέλη... Τώρα για τις ψηφοφορίες δεν ξέρω για εδώ, αλλά συνήθως είναι ανάλογα την ψηφοφορία.. Εγώ δεν το λέω για μπιγκ μπράδερ και βλακείες, το λέω μόνο για να μην περιμένουμε άσκοπα πάνω από ένα θέμα/ υποφόρουμ... Άσε που μερικες κατηγορίες δεν είναι και πολυσύχναστες και άρα περιμένεις άδικα καμία φορά... Σου έδινε μία ιδέα βρε παιδί μου, αν είναι να αφήσεις το θέμα/ υποφόρουμ και να κοιτάξεις καποιο άλλο... Τελικά μάλλον τις γλίτωσα τις πολυβιταμίνες και τον ψυχίατρο!
dewn735 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είπα ότι γινόντουσαν όλα αυτά, απλά είχαν πέσει οι αντίστοιχες προτάσεις...
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο το ποιος βλεπεί τι είχαμε καλέ τα απλά μέλη... Τώρα για τις ψηφοφορίες δεν ξέρω για εδώ, αλλά συνήθως είναι ανάλογα την ψηφοφορία.. Εγώ δεν το λέω για μπιγκ μπράδερ και βλακείες, το λέω μόνο για να μην περιμένουμε άσκοπα πάνω από ένα θέμα/ υποφόρουμ... Άσε που μερικες κατηγορίες δεν είναι και πολυσύχναστες και άρα περιμένεις άδικα καμία φορά... Σου έδινε μία ιδέα βρε παιδί μου, αν είναι να αφήσεις το θέμα/ υποφόρουμ και να κοιτάξεις καποιο άλλο... Τελικά μάλλον τις γλίτωσα τις πολυβιταμίνες και τον ψυχίατρο! Εγώ πάλι σου λέω να πηγαίνεις να κόβεις βόλτες και ΟΠΟΤΕ απαντήσει κάποιος, πετάξου και μία βόλτα από εκεί και δες τι του κατέβηκε να γράψει. Μην περιμένεις όπως εμείς οι women το first date
lexmark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το πράγμα που χρησίμευε ακριβώς; Και μην μου πείτε ότι ήταν για να ξέρετε αν θα σας απαντήσουν γρήγορα ή όχι. Αν είναι για αυτό να το ξαναβάλουμε βρε παιδάκι μου, αλλά να το κάνουμε και επί πληρωμή το troubleshooting!!!
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό το πράγμα που χρησίμευε ακριβώς; Και μην μου πείτε ότι ήταν για να ξέρετε αν θα σας απαντήσουν γρήγορα ή όχι. Αν είναι για αυτό να το ξαναβάλουμε βρε παιδάκι μου, αλλά να το κάνουμε και επί πληρωμή το troubleshooting!!! Ποιο troubleshooting και γιατί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ θυμάμαι ότι υπήρχε αυτή η λειτουργία, αν και ποτέ δε βρήκα κάποια ουσιώδη χρήση σε αυτό. Γενικότερα, όλος αυτός ο BigBrotherισμός (ποιος βλέπει τι, ποιος ψήφισε συν και ποιος μείον, ποιος έφαγε ban και γιατί) δε μου πολυκάθονται καλά στο μάτι... ε σιγά, αν ήσουν συνδεδεμένος με "invisible mode" (γνωστό πλέον ως anonymus) δεν φαίνόσουν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Η συγκεκριμένη "λειτουργία" (γιατί μόνο περί λειτουργίας δεν επρόκειτο) δημιουργούσε κάποια τεχνικά προβλήματα με άλλες υπηρεσίες του forum και γι'αυτό αφαιρέθηκε. Η λειτουργικότητά της θα επαναξιολογηθεί και θα δούμε αν είναι δυνατή η επαναφορά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.