SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλέ παιδιά γιατί βγάλατε το ποιος βλέπει τι στο φόρουμ;;; ΕΕΕΕ;;; ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πείτε και έναν καλό λόγο για τον οποίο αξίζει να το βάλουν ξανά όσοι το θέλετε πίσω.
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 H περιέργεια είναι κακό πράμα Εντάξει ήτανε ένα πρόσθετο στο νέο φόρουμ, αλλά δε το θεωρώ απαραίτητο για τη λειτουργία του. Συγκεντρώσου στο τι βλέπεις και άσε το τι βλέπει ο ένας και ο άλλος.
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πείτε και έναν καλό λόγο για τον οποίο αξίζει να το βάλουν ξανά όσοι το θέλετε πίσω. Γιατί είναι ύστατος σαδισμός απέναντί μας, να μας έχουν να σουλατσάρουμε σε ένα θέμα/υποφόρουμ περιμένοντας απάντηση(ή απάντηση από κάποιον συγκεκριμένο) και να μην ξέρουμε αν είναι κανείς μέσα! Ασε που η καινουρια έκδοση του ινσομνια σου υποδείκνυε και ποιος απαντάει εκείνη την ώρα, μιας και τον είχε με "πλάγια" γράμματα! Πείτε μου ένα καλό λόγο που αποφασίσατε να το βγάλετε! Αν και υποψιάζομαι, αλλά δεν λέω τίποτα, μέχρι να απαντήσει η διαχείριση! Και δεν είναι καλό αυτό που σκέφτομαι και καθόλου τιμητικό!
g_alkis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καμία χρησιμότητα. Αντίθετα επιβράβευε το ακατάσχετο σπαμ και τα τρολς
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καμία χρησιμότητα. Αντίθετα επιβράβευε το ακατάσχετο σπαμ και τα τρολς Αυτό με ποιο τρόπο γίνεται;
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί είναι ύστατος σαδισμός απέναντί μας, να μας έχουν να σουλατσάρουμε σε ένα θέμα/υποφόρουμ περιμένοντας απάντηση(ή απάντηση από κάποιον συγκεκριμένο) και να μην ξέρουμε αν είναι κανείς μέσα! Ασε που η καινουρια έκδοση του ινσομνια σου υποδείκνυε και ποιος απαντάει εκείνη την ώρα, μιας και τον είχε με "πλάγια" γράμματα! Πείτε μου ένα καλό λόγο που αποφασίσατε να το βγάλετε! Αν και υποψιάζομαι, αλλά δεν λέω τίποτα, μέχρι να απαντήσει η διαχείριση! Και δεν είναι καλό αυτό που σκέφτομαι και καθόλου τιμητικό! Μα αν πχ περιμένεις απάντηση απο εμένα, αν και δεν είμαι καλό παράδειγμα καθώς το έχω στο προσωπικό το προφιλ μου, μπορείς να πατήσεις δίπλα στο όνομά μου στο κουμπάκι που έχει και σου λέει που είμαι και τι κάνω (αν δεν το είχα προσωπικό). Αλλά και πάλι αν απαντήσω τώρα ή μετά απο 3 ώρες που το θέμα; Δεν είναι live chat το forum που περιμένεις άμεση απάντηση. Τεσπα γνώμη μου πάντα. Εμένα δε θα μου λείψει πάντως. Όταν θα απαντήσει κάποιος θα το δω στις ειδοποιήσεις μου και δεν θα κάθομαι να περιμένω πάνω από ένα θέμα, πότε και εάν αξιωθεί να απαντήσει ο καθένας.
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που τους έχει γίνει χρόνια συνήθεια! Γενικά μου άρεσε να σκρολλάρω προς τα κάτω και να βλέπω την κίνηση... Τώρα έχει πέσει νέκρα! Προσωπικά απαξιώ να ασχοληθώ με ειδοποιήσεις σε κάθε ένα θέμα που απλά μπορεί να χαζεύω! Τελικά ποιος ο λόγος που το έβγαλε η διαχείριση ξέρουμε/ υποθέτουμε; Ή να συνεχίσω να σκέφτομαι τις "κακίες" μου;
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ συμπεριλαμβάνομαι σε αυτούς που τους έχει γίνει χρόνια συνήθεια! Γενικά μου άρεσε να σκρολλάρω προς τα κάτω και να βλέπω την κίνηση... Τώρα έχει πέσει νέκρα! :lol: Συνήθισες εύκολα μάλλον. Στο προηγούμενο site δεν υπήρχε καν νομίζω (αν υπήρχε ας με διορθώσει κάποιος) Τελικά ποιος ο λόγος που το έβγαλε η διαχείριση ξέρουμε/ υποθέτουμε; Ή να συνεχίσω να σκέφτομαι τις "κακίες" μου; Ρίξε ένα ερώτημα στη διαχείριση then...
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αποκλείεται να μην υπήρχε! Αλλιώς μου έχει σαλέψει παντελώς και δεν το έχω καταλάβει... :fear:
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Αποκλείεται να μην υπήρχε! Αλλιώς μου έχει σαλέψει παντελώς και δεν το έχω καταλάβει... :fear: ok επειδή δεν είμαι 100% σίγουρη για το προηγούμενο site, αν το είχε, αν το επιβεβαιώσει κάποιος παίρνω όλο το προηγούμενο σχόλιο πίσω περί εύκολης συνήθειας.
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ok επειδή δεν είμαι 100% σίγουρη για το προηγούμενο site, αν το είχε, αν το επιβεβαιώσει κάποιος παίρνω όλο το προηγούμενο σχόλιο πίσω περί εύκολης συνήθειας. Και εγώ τι κάνω; Πάω στον ψυχίατρο;
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Και εγώ τι κάνω; Πάω στον ψυχίατρο; Όχι ΑΝ ισχύει αυτό που λέω, πολυβιταμινούχα για ενίσχυση της RAM σου :P
dewn735 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγώ θυμάμαι ότι υπήρχε αυτή η λειτουργία, αν και ποτέ δε βρήκα κάποια ουσιώδη χρήση σε αυτό. Γενικότερα, όλος αυτός ο BigBrotherισμός (ποιος βλέπει τι, ποιος ψήφισε συν και ποιος μείον, ποιος έφαγε ban και γιατί) δε μου πολυκάθονται καλά στο μάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.