crazyboy493 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Χαίρεται.Θέλω να μετατρέψω αρχεία mkv και mp4 σε avi θέλω να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω ευχάριστω εκ τον προτερων.
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Formatfactory! Και τα μυαλά στα κάγκελα! Μόνο καφέ δεν ψήνει! Free τελείως!
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Με drug and drop δοκίμασες; Να έχεις πχ ανοιχτό σε μικρό παραθυράκι τα αρχεία που θες να μεταφέρεις και έχοντας τα μαρκαρισμένα να τα "αφήσεις" στο φάκτορυ;
crazyboy493 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν το ειχα δοκιμασει και το δοκιμασα οταν εστειλα την απαντηση αλλα οπως θα παρατηρισεις την αλαξα ευχαριστω για τη βοηθεια.
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν το ειχα δοκιμασει και το δοκιμασα οταν εστειλα την απαντηση αλλα οπως θα παρατηρισεις την αλαξα ευχαριστω για τη βοηθεια. Τίποτες! Εκπληκτικό πρόγραμμα! Καιρό είχα να ενθουσιαστώ! Λύνει όλα τα προβλήματα για μετατροπές μια και έξω!!!
crazyboy493 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικα ειναι το καλυτερο στο ειδος του δεν αλειωνει καθολου την ποιοτητα της εικονας και του ηχου και μετατρεπει πραγματικα τα παντα.
talisman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικα ειναι το καλυτερο στο ειδος του δεν αλειωνει καθολου την ποιοτητα της εικονας και του ηχου και μετατρεπει πραγματικα τα παντα. Αφου δεν χαλαει την ποιοτητα (ιδιο μεγεθος mkv-avi)γιατι θες την συγκεκριμενη μετατροπη.Πρεπει να κανει πολλες ωρες η μετατροπη.Δεν πιστευω οτι κερδιζεις τιποτα.Για την αλλη mp4 σε avi συμφωνω. Ισχυει οτι το συγκεκριμενο προγραμμα σου εγκαθιστα 2 toolbar χωρις να σε ρωτησει και σου αλλαζει την αρχικη σελιδα στους browsers
crazyboy493 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Talisman με το mkv το προβλημα είναι οτι κατεβάζω σειρα και ειναι σε αυτην την μορφη και σκεψου οτι τα 10 επεισοδιεια λογο μεγαλου μεγεθους 6.30 gb κανουν 2 ωρες να περαστουν σε dvd οποτε τα μετατρεπω ασε avi τα ενονω και περνιουντε πιο γρηγορα
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πραγματικα ειναι το καλυτερο στο ειδος του δεν αλειωνει καθολου την ποιοτητα της εικονας και του ηχου και μετατρεπει πραγματικα τα παντα. Κάνεις λάθος. Αλλοιώνει την ποιότητα της εικόνας και μάλιστα αρκετά (αν πρόκειται για mkv-2-avi). Ο ήχος εξαρτάται αν θα αλλοιωθεί από τις ρυθμίσεις. Talisman με το mkv το προβλημα είναι οτι κατεβάζω σειρα και ειναι σε αυτην την μορφη και σκεψου οτι τα 10 επεισοδιεια λογο μεγαλου μεγεθους 6.30 gb κανουν 2 ωρες να περαστουν σε dvd οποτε τα μετατρεπω ασε avi τα ενονω και περνιουντε πιο γρηγορα Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα. 1. Αφού τα θέλεις σε avi γιατί κατεβάζεις την έκδοση 720p που είναι σε mkv; Όλες οι σειρές που ξέρω έχουν και έκδοση HDTV που είναι σε avi και μέγεθος γύρω στα 350MB. 2. Όταν τα περνάς σε dvd τα κάνεις dvd-video και τα βλέπεις σε dvd-player; Με ποιο πρόγραμμα κάνεις την μετατροπή; 3. Πόση ώρα είναι περίπου το κάθε επεισόδιο και πόσα επεισόδια βάζεις σε κάθε dvd;
crazyboy493 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον η σειρα που κατεβασα δεν υπαρχει σε avi στο site που την εχω κανει download περναω με το converxt περιπου 25 επεισοδια και μετατρεπω με το formatfactory και η ποιοτητα εικονας και ηχου δεν αλοιωνεται.
talisman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον η σειρα που κατεβασα δεν υπαρχει σε avi στο site που την εχω κανει download περναω με το converxt περιπου 25 επεισοδια και μετατρεπω με το formatfactory και η ποιοτητα εικονας και ηχου δεν αλοιωνεται. 25 επεισοδια με το converxt και δεν αλοιωνεται η εικονα και ηχος.Εδω με 4 και υπαρχει απωλεια.Αυτο που εγραψα για το formatfactory ισχυει η' οχι.
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα, ή φταίει η προχωρημένη ώρα ή δεν ξέρω τι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνεις. Το ConvertX μετατρέπει σε DVD. Πως περνάς 25 επεισόδια με αυτό; Σε τι τα περνάς; Το format factory το χρησιμοποιείς μετά την μετατροπή του convertX; Επίσης θα ήθελα να πεις πόση ώρα είναι το κάθε επεισόδιο (διάρκεια). Η ποιότητα εικόνα θα υποστεί μείωση ύστερα από μια τέτοια μετατροπή και μάλιστα μετά από μια μετατροπή mkv 1280χ720 σε avi 720χ576 (dvd) η διαφορά θα είναι παραπάνω από φανερή.
oxirefousti Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 καλησπέρα παιδιά, λέω να δοκιμάσω το Format factory γράφετε παραπάνω. Υπάρχουν κάποιες standard ρυθμίσεις για να έχω ένα καλό σε ποιότητα και ήχο avi? - δεν μπορώ να βρώ το συγκεκριμένο αρχείο σε avi, αλλιώς θα κατέβαζα avi - το μέγεθος του mkv είναι κομματάκι μεγάλο, ξεπερνά τα 3GB
oxirefousti Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τζίφος, είναι μεγάλο το αρχείο κ δεν μπορεί να το διαχειριστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.