sarantatessera Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν, έχω το εξής θεματάκι: Έχω γραφτεί στο site clickandbuy.com για να κάνω συναλλαγές από το internet. Είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι σαν το Paypal και το Neteller αλλά για κάποιους λόγους με ενδιαφέρει αυτό συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι ότι αυτό το site μού ζητάει για επιβεβαίωση κάποιον λογαριασμό σε μια τράπεζα. Του δίνεις το λογαριασμό, στον πιστώνει με 0.01 ευρώ και στην κατάσταση του λογαριασμού σου (γραπτή ή online) εκεί που γράφει “κατάσταση” φαίνεται ένας 4ψήφιος κωδικός, τον οποίο και πρέπει να βάλεις στο site για να γίνει η επιβεβαίωση. Το θέμα είναι ότι εγώ έδωσα λογαριασμό της Εθνικής και από το site της (χρησιμοποιώ internet banking) δεν βλέπω τίποτα στο πλαίσιο της κατάστασης. Το μόνο που φαίνεται είναι το εξής:CLICKANDBUY INTERN. Κωδικός πουθενά. Και επίσης, επειδή δεν χρησιμοποιώ καμία πιστωτική κάρτα από αυτόν τον λογαριασμό (μόνο αυτήν την ΕΘΝΟCASH για αναλήψεις από ΑΤΜ), δεν μου έρχεται κάποια μηνιαία κατάσταση με τις συναλλαγές με το ταχυδρομείο, μπας και έβλεπα εκεί τον 4ψήφιο κωδικό. Έχει κανείς ιδέα μήπως μπορώ να κάνω τίποτα άλλο στο site της Εθνικής και καταφέρω να ανακαλύψω αυτόν τον περιβόητο κωδικό; Μήπως π.χ. υπάρχει κάποιο άλλο πλαίσιο που δίνει πιο αναλυτικά τις συναλλαγές που γίνονται στο λογαριασμό σου; Εγώ πάω: Λογαριασμοί – Πληροφορίες Λογαριασμών – Καταθετικών Λογαριασμών – Κίνηση Λογαριασμού. Επιλέγω τον λογαριασμό μου και τις ημερομηνίες που μου ενδιαφέρει και μου παρουσιάζει την κίνηση.
greekparot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σε 1η φάση τα κανείς όλα σωστά, αλλα εγω στη θέση σου θα έβαζα την κάρτα στο ATM κ´ θα επελεγα να μου εκτυπωνε τις τελευταίες κινήσεις. Εάν πάλι σου εμφανίσει τα ίδια με το e-banking τότε πάρε στο τηλέφωνο την ΕΤΕ να σου πει το κωδικό, στο δικο τους σύστημα σίγουρα θα εμφανίζεται ο κωδικος.
sarantatessera Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Παίρνω τηλέφωνο κάποιο κατάστημα ή μπορούν να με εξυπηρετήσουν από π.χ. τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών που, προφανώς, θα έχουν;
fanisneo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Παιρνεις τηλ. στην τηλ. εξυπ. πελατων και αφου γινει μια "εξακριβωση" οτι εισαι ο κατοχος του λογαριασμου σου λεει τον κωδικο της συναλλαγης.
sarantatessera Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα η πλάκα ποια είναι; Αφού δεν κατάφερα να βρω τον 4ψήφιο αυτόν κωδικό μέσω internet banking, πήγα στο ATM, εκτύπωσα τις τελευταίες κινήσεις, τίποτα κι εκεί. Έτσι, πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι στην συγκεκριμένη συναλλαγή δεν υπάρχει κανένας 4ψήφιος κωδικός, το μόνο που φαίνεται είναι αυτό που βλέπω κι εγώ μέσω του internet bankink: CLICKANDBUY INTERN. Το θέμα είναι ότι τους έχω στείλει e-mail τι ακριβώς έχει γίνει εδώ και δύο μέρες και ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.