Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση PC

jimmyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πρόταση σου αν και θα προτιμούσα ο σκληρός να έιναι sata3 και να έχει 6πύρηνο AMD αφού προβλέπω να τον κρατάω για τουλάχιστον 4 χρόνια. :-).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την πρόταση σου αν και θα προτιμούσα ο σκληρός να έιναι sata3 και να έχει 6πύρηνο AMD αφού προβλέπω να τον κρατάω για τουλάχιστον 4 χρόνια. :-).

Ποσα λεφτα διαθέτης για cpu και mobo να σου κανω μια πρόταση για αυτα τα δυο...

Δημοσ.

Ποσα λεφτα διαθέτης για cpu και mobo να σου κανω μια πρόταση για αυτα τα δυο...

Για αυτά τα 2 διαθέτω περίπου 300-350 ευρώ. Αν γίνεται η mobo που θα μου προτείνεις να έχει και usb3 και sata3.

Δημοσ.

Για αυτά τα 2 διαθέτω περίπου 300-350 ευρώ. Αν γίνεται η mobo που θα μου προτείνεις να έχει και usb3 και sata3.

Εδώ είσαι:

mobo: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=5b3e58f7-3234-41d6-9ba4-4005ee838eda

cpu: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19191&cat=2

Το ποσό συνολικά είναι: 368 euro αλλά πιστεύω τα αξίζουν.(Αυτά τα 2 παράγγειλα και εγώ χτές)

Δημοσ.

Κάτσε καλά TrankLL :P όχι και 179,00€ για μητρική που αυτά που προσφέρει δεν θα τα χρησιμοποιήσει.

Η διαφορές ανάμεσα στο sata 2 με το sata 3 εγώ θα της έλεγα μηδαμινές .Έχω κάνει δόκιμες με sata 3 δίσκο και σε sata 2,3 και η διαφορές ήταν της τάξεως των 20 mb με 30 mb το πολύ διάφορα που δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα για την αγορά sata3 σκληρού δίσκου πάρε έναν ssd να σωθείς

Δημοσ.

Στον επεξεργαστή συμφωνώ και μάλλον θα είναι αυτός που τελικά θα πάρω.

Η mobo ίσως είναι λίγο πιο "τσιμπημένη" απ'ότι θα ήθελα αλλά τουλάχιστον ειναι ASUS.

Η διαφορές ανάμεσα στο sata 2 με το sata 3 εγώ θα της έλεγα μηδαμινές .Έχω κάνει δόκιμες με sata 3 δίσκο και σε sata 2,3 και η διαφορές ήταν της τάξεως των 20 mb με 30 mb το πολύ διάφορα που δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα για την αγορά sata3 σκληρού δίσκου πάρε έναν ssd να σωθείς

Δηλαδή πιο γρήγορος είναι ένας sata2 με 64mb buffer ή ένας sata3 με 32mb buffer;

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε και ένα ποιοτικό και ήσυχο τροφοδοτικό.

Kαι παλι thanks.

Δημοσ.

Όχι ακριβός απλός η διαφορές ανάμεσα στο sata 2 και στο sata 3 δεν αξίζουν την χρηματική διάφορα

Δες μια σύνθεση από μένα το κατάστημα είναι το vision studio .

Μαζί με οθόνη

Χωρίς οθόνη

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να πάρω όλα τα κομμάτια από το Πλαίσιο για να μην κάνω καμιά πατάτα στην συναρμολόγηση. Έχω καταλήξει σε αυτά :

CPU : AMD Phenom II X6 1090T (sAM3, 3,2 GHz, 6MB L3)

MOBO : Gigabyte GA-890XA-UD3(sAM3, 790X , DDR3)

RAM : Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A)

VGA : Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)

HDD : Seagate ST3750525AS 750GB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

DVD-RW : LG GH22NS40 Black DVD-RW + / - (Sata, Bulk)

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα παρακάτω:

CPU cooler : CoolerMaster Hyper 212 Plus Cpu Cooler (RR-B10-212P-GP) ή CoolerMaster Vortex Plus CPU Cooler

CASE : CoolerMaster 690 II Advanced Black Case (RC-692-KKN2) ή CoolerMaster HAF 922 Case (RC-922M-KKN1-GP)

Υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας mobo-ram-cpu ?

Επιπλέον, προτείνετε μου ενα τροφοδοτικό από το συγκεκριμένο καταστημα το οποίο να έχει μία "άνεση" ώστε να μην χρειαστεί αλλαγή σε μία ενδεχόμενη αναβάθμιση σε 3-4 χρόνια (μέχρι 600 watts πιστεύω ότι θα είμαι ok).

Για οθόνη μου αρέσει αυτή αν και μάλλον θα καταλήξω στην Dell U2311 για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα στο forum.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να πάρω όλα τα κομμάτια από το Πλαίσιο για να μην κάνω καμιά πατάτα στην συναρμολόγηση. Έχω καταλήξει σε αυτά :

CPU : AMD Phenom II X6 1090T (sAM3, 3,2 GHz, 6MB L3)

MOBO : Gigabyte GA-890XA-UD3(sAM3, 790X , DDR3)

RAM : Corsair 4GB DDR3-1333 Ram Kit (2 x 2GB, PC3 10666, 9-9-9-24, TW3X4G1333C9A)

VGA : Sapphire 5770 SVGA (PCI-Express, 1GB)

HDD : Seagate ST3750525AS 750GB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s)

DVD-RW : LG GH22NS40 Black DVD-RW + / - (Sata, Bulk)

........

.........

................

Μάλλον στο προηγούμενο ποστ μου σας ζήτησα πολλά. :)

Όποιος γνωρίζει ας μου πει τουλάχιστον αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. Συγκεκριμένα έχω την εξής απορία. Αν η μητρική δέχεται μνήμες Ram 1,5V, πρέπει υποχρεωτικά οι μνήμες να είναι 1,5V?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...