matsakonistis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Έχω εγκαταστήσει το virtualbox σε windows7. Στο virtual μηχάνημα έχουν εγκατασταθεί Windows 2003 server. Θέλω να κάνω convert το .vdi σε κάποια μορφή για να γίνει εγκατάσταση σε νέο υπολογιστή από το virtual. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα;
At0m0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Πρόβλημα Το hardware του Virtualbox δεν έχει καμία σχέση με το hardware του Η/Υ στον οποίον θες να πάς το vdi, ακόμα και στην περίπτωση που ο Η/Υ είναι ο ίδιος στον οποίο εφτιαξες το vdi. Λόγω του παραπάνω ακόμα και αν καταφέρεις να μεταφέρεις τα "δεδομένα" απο το vdi σε εναν φυσικό δίσκο, ακόμα και αν τον κάνεις bootable, τα Svistows 2oo3 μόλις εκκινήσουν και δούν διαφορές στο hardware μάλλον θα δυσαρεστηθούν ιδιαίτερα. Εγώ θα έκανα εγκατάσταση τα Svistows 2oo3 από την αρχή στον φυσικό δίσκο αλλά άν έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την λύση. Καλή τύχη.
matsakonistis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά έχω εγκαταστήσει προγράμματα στα server και έχω κάνει δουλειά. Οπότε το να το κάνω πάλι από την αρχή είναι λίγο δύσκολο. Τέτοιου είδους προγράμματα δε θα κάνουν δουλειά; Paragon
At0m0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασέ το και μακάρι σου δουλεψει. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις εκτός από λίγο χρόνο.
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Το πρόβλημα είναι κατά βάση το ίδιο: ο παλιος μου δισκος σε καινουργιο μηχανημα;
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Θα χρειαστεί να κάνεις sysprep στο σύστημα και αν όλα πάνε καλά θα έχεις μια OEM εγκατάσταση που θα μπορέσεις να την μεταφέρεις στον υπολογιστή που θέλεις. Δες οδηγίες για το SysPrep. Εκεί θα βρεις και το λινκ για να το κατεβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.