mdr21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο δεν φαινεται για εικονα ερπη. Πιο πολυ μοιαζει με αφθες λογω αγχους. Πηγαινε σε αλλο στοματολογο/δερματολογο (δοκιμασε στο νοσοκομειο Α.Συγγρος). Κανε εξετασεις για ερπη. Βασικα αφου θα πας για εξετασεις ερπη κανε και για τα αλλα ΣΜΝ και γενικες αιματος μαζι με τρανσαμινασες και οτι αλλου σου προτεινει ο γιατρος.
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Στο Α.Συγγρος με ειχαν προτεινει να παω, αλλα δεν τον ειχα βρει τοτε εκει. Οποτε και οι εξετασεις στο νοσοκομειο μπορουν να γινουν, ετσι; Αφθα και τοσο μεγαλη; Συνηθως ειναι αρκετα μικροτερες.. Δε ξερω.
xpapias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να αγχώνεσαι πήγαινε ένα πρωινό στο Συγγρός και κάνε έναν έλεγχο και για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα όπως ειπωθηκε παραπάνω. Γίνεται πιο εύκολα στο Συγγρός και γίνεται με εξετάσεις αίματος. 'Οχι απλά επισκόπηση που θα σου κάνει ένας ιδιώτης. Αυτό για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
memtsas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 φιλε περαστικα, οτι και να ειναι. λιγο που ειδα τις φωτο, δεν διαβασα ολο το θρεντ, δε μου μοιαζουν για ερπης, ο ερπης κανει φουσκαλες (φυσαλιδωδες εξανθημα). επισης δε μοιαζει να ειναι βακτηριακης αιτιολογιας, γιατι δε φαινεται να υπαρχει συνοδο οιδημα και φλεγμονη στην περιοχη. αγγειακης αιτιολογιας θα μπορουσαν να ειναι. γενικα μην πολυφρικαρεις, αν ηταν κατι πολυ σοβαρο θα τα ειχες τιναξει..(αστειευομαι) ,αυτο που θελω να πω ειναι, μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη ψαχνοντας/ρωτοντας στο ιντερνετ. ο καθενας λεει τη μλκ του και κανεις δεν εχει την ευθυνη (εμου συμπεριλαμβανομενου). το μονο σωστο που ακουστηκε ηταν για το συγγρος. παρε τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου σε τακτικο εξωτερικο ιατρειο, ή περνα απο κει πρωι απο 8 και μετα. κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι εκει μεσα, μπορει και να ψιλοφρικαρεις με οσα δεις, αλλα θυμαμαι οταν εκανα δερματολογια εκει, ολο κατι τετοια βλεπαμε ολη τη μερα. θα φας ενα πρωινο αλλα θα βγαλεις ακρη. ειναι σημαντικο να πας να στο δει καποιος, διοτι αρκετα συστηματικα νοσηματα εχουν ως πρωτη εκδηλωση, συμπτωματολογια απο τη στοματικη κοιλοτητα. πηγαινε οταν σου ξαναεμφανιστουν (μην περιμενεις να φυγουν και μετα) και το σημαντικοτερο, μην πειραξεις το στομα σου με κανεναν τροπο πριν πας (εννοω δυνατα στοματικα διαλυματα κλπ κλπ), πραγματα που θα μπορουσαν να καλυψουν την κλινικη εικονα. το συγγρος ειναι 5 λεπτα απο μετρο ευαγγελισμου, απεναντι απο καραβελ
Luxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Περασε, εκανε το κυκλο του. Την επομενη φορα με το που εμφανιστει, θα παω αμεσως σε δερματολογο-στοματολογο.
SlackulatoR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κάνε ένα update στο λογισμικό σου, θα φύγει με την μία. Bug είναι
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Περασαν μερικοι μηνες και τωρα παει να ψιλοεμφανιστει παλι. Αλλα το θεμα ειναι οτι μολις ηρθα Θεσσαλονικη και σε 3 ημερες θα παω Χαλκιδικη για διακοπες! Δε θελω παλι τα ιδια με περυσι! Αυτη τη φορα ειμαι εξοπλισμενος με λυσινη, εχινακεα, goldenseal και βιταμινη C. Ελπιζω να μη κανει καποιο ξεσπασμα και να το προλαβω αυτη τη φορα! Λες και γινεται επιτηδες να εμφανιζεται καθε φορα που εχω αδεια. Δε το καταλαβαινω..
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αχαχα. Θα παρω και θα σας δειξω νεες φωτο απο την αβυσσο της στοματικης μου κοιλοτητας!
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μην είναι καμιά αλλεργία ή κάτι που τρως, κάθε φορά που πας εκεί. Ή κάτι που δεν κάνεις όταν είσαι μακριά
evabb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Περασαν μερικοι μηνες και τωρα παει να ψιλοεμφανιστει παλι. Αλλα το θεμα ειναι οτι μολις ηρθα Θεσσαλονικη και σε 3 ημερες θα παω Χαλκιδικη για διακοπες! Δε θελω παλι τα ιδια με περυσι! Αυτη τη φορα ειμαι εξοπλισμενος με λυσινη, εχινακεα, goldenseal και βιταμινη C. Ελπιζω να μη κανει καποιο ξεσπασμα και να το προλαβω αυτη τη φορα! Λες και γινεται επιτηδες να εμφανιζεται καθε φορα που εχω αδεια. Δε το καταλαβαινω.. να κοψεις τις μαλακιες και να κανεις ολες τις εξετασεις που σου ειπαν να κανεις και δεν τις εχεις κανει ακομα.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 να κοψεις τις μαλακιες και να κανεις ολες τις εξετασεις που σου ειπαν να κανεις και δεν τις εχεις κανει ακομα. Το θεμα ειναι να κανω τις εξετασεις και να με δει γιατρος οταν θα τα εχω αυτα στο στομα μου. Και εαν μου ερθουν στις διακοπες, λιγο δυσκολο να παω Αθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.