Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εχει που εμφανιζεται εδω και περιπου ενα χρονο. Κραταει 10 ημερες και μετα φευγει. Συχνοτητα μεσο ορο 2 μηνες. Τελευταια φορα που το ειχα παθει ηταν πριν 5 μηνες. Νομιζα οτι μου περασε για παντα, αλλα πριν 3 ημερες ξαναχτυπησε! Τι μπορει να ειναι; Στην αρχη βγαινουν μερικες αφθες κατω απο το στομα, μετα στα χειλη μεσα και πλαγια στο στομα. Κατι ασπρες επιφανειες, σα νεκρο δερμα και τσουζουν παρα πολυ και μετα φευγουν απο μονες τους! Ο,τι και να εχω βαλει, δε βλεπω αποτελεσμα! Εχω απελπιστει!
leonidas_fs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Να ξεκινησουμε με τα βασικά... Κανεις τιποτα περίεργο την περιοδο που σου βγαίνει αυτο??/ Φαγητο ? Ποτο ? περισότερο αγχος?? εγω βγάζω κατι κόκκινα σημάδια στην πλατη οταν βγαίνω απο το μπάνιο που τσούζουν απίστευτα για 5-10 λεπτά αφ'ότου τελιώσω το μπάνιο.. Επειδη ομως βγαίναν μόνο οταν εβγαινα αποτ ο μπάνιο δεν μπορούσα να τα δείξω στον γιατρό..( ΤΙ να έκαναν μπάνιο στο ιατρείο του ??? ) ετσι τα εβγαλαλ φωτο και του τα έδειξα.. Εν τέλη δεν ηταν τίποτα..λέγεται : Αδρεναλινο..κατι... και απλα είναι μια αντίδραση του οργανισμού μου..και οταν εχω αγχος στο γραφείο μου συμβαίνει αυτο..
slygeo87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι τέτοια έβγαζα μικρός και τους έβαζα μέλι. Να πας σε δερματολόγο.
Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δε ξερω αν εχω αγχος. Πηγα σε στοματολογο, αλλα ηταν στα τελειωματα και δε τα ειδε καλα. Τωρα εχω αδεια και ειμαι κομοτηνη. Τις 3 απο τις 6 φορες που μου συναιβει, ημουν σε αδεια! Δλδ ελεος!! Και την αλλη το καλοκαιρι στις διακοπες! Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται. Αν ειναι ερπητας, σιγουρα θα εμφανιζεται ανα τακτα διαστηματα, αν εχω τιποτα στρες ή το ανοσοποιητικο δε λειτουργει σωστα. Απλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχουν τιποτα ειδικες αλοιφες να βαζω για να μη ποναει τοσο. Pyralvex, pedantin, hexalen και τα συναφη δε κανουν απολυτως τιποτα! Δε νομιζω να ειναι αφθες. Πιο πολυ με ποναει οι ασπρες κοιλοτητες που σχηματιζονται στο στομα, οπως αυτη που φαινεται στα αριστερα κατω απο τα δοντια. Με τις φωτογραφιες που βλεπω μοιαζει με την καντιτιαση.
leonidas_fs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 διαβασε αυτο το άρθρο οσο μπορείς γιατι το ζώο εβαλε τετοια γραμματοσειρα- χρωμα...(Οτι να'ναι!! ) τεςπα... μηπως πέχτηκε τιποτα τέτοιο ????
Luxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δε παιζει κατι τετοιο, ασε που εχω μονο στο στομα αυτα τα πραματα. Σημερα που ειναι η 5η ημερα οταν πιανω τις αμυγδαλες πονανε και αυτες. Δε ξερω αν εχουν παει μεχρι εκει τα σπυρια ή απλα πρηζονται.
kk1991 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ειχε βγαλει μια φιλη μου πριν τρια-τεσσερα χρονια περιπου και ο γιατρος της ειχε πει οτι ειναι απο στεναχωρια που δεν εξωτερικευε και αγχος (ειχε χωρισει τοτε και ηταν περιοδος πανελληνιων) της ειχε δωσει μια αλοιφη τοτε.... οποτε μαλλον καλυτερα να πας σε δερματολογο.
slygeo87 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Και σταμάτα να σκας καρφωτές με το αμάξι.
SOWHAT Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Να πας και για καθαρισμό! Πολλή πέτρα βλέπω!!! Ίσως και να σε βοηθήσει ο οδοντίατρος αλλά μάλλον καλύτερα να πας σε στοματολόγο!
Luxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δειτε και εδω μια σημερινη φωτογραφια. Εχθες νομιζω ηταν η χειροτερη ημερα και τωρα οσο πανε και υποχωρουν.. Αυτη τη φορα δεν ειχα αυτες τα λευκα κοιλωματα σα νεκρη μαζα, αλλα εχω ενα τσουξιμο συνεχομενο. Οχι αρκετο, αλλα αισθητο. Στη δευτερη φωτογραφια ειναι μεγαλη πληγη στο πανω μερος του στοματος και στην πρωτη ειναι στα δεξια. Εχω και στα αριστερα και αυτες τσουζουν αρκετα οταν ειμαι με κλειστο στομα και ακουμπανε τα δοντια εκει. Κυριως το βραδυ που κοιμαμαι ζοριζομαι λιγακι..
thes1os Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Όπως τα λές δε φαίνεται για κάτι περισσότερο απο μια απλή στοματίτιδα ή ερπης (υπάρχει και η "recurrent" αφθώδης στοματίτιδα που μοιάζει με αυτό που περιγράφεις, έτσι με επώδυνα μικρά έλκη που εμφανίζονται και εξαφανίζονται μόνα τους κατα περιόδους.) Αυτά είναι θέματα οδοντίατρου - στοματολόγου απο όπου πρέπει για αρχή τουλάχιστον να πάρεις μια πρώτη γνώμη, όσο ακόμα υπάρχουν και όχι αφού εξαφανισθούν. Με βάση τις πιθανότητες εκεί κάπου φαίνεται να είσαι. Επειδή όμως σε πιο σπάνιες περιπτώσεις έλκη της στοματικής κοιλότητας μπορεί να είναι σύμπτωμα και άλλων συστηματικών παθήσεων, πέρα απο μια μόλυνση 'η τοπική στοματίτιδα, (έχεις άλλα συμπτώματα; έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο όταν συμβαίνει; πυρετό; κλπ κλπ... μην απαντήσεις εδώ, ώς παράδειγμα στο λέω) η μόνη σωστή συμβουλή που μπορείς να ακούσεις είναι να πάς σε γιατρό. Τέλος. Χωρίς άγχος, αλλά όχι και απο το φόρουμ διάγνωση... Άντε και περαστικά σου
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εχω παει σε δερματολογο ενω τα ειχα, δε ηξερε ακριβως τι ηταν, με εστειλε σε ενα στοματολογο, αλλα ειχε παει εξωτερικο. Την επομενη φορα που εμφανιστηκαν ειχα παει σε δερματολογο, αλλα εκλεισα ραντεβου την επομενη ημερα και ειχαν φυγει τα πολλα. Με εστειλε για εξετασεις ερπητα, αλλα δεν ειχα παει να κανω. Ειχα παει και σε οδοντιατρο, αλλα παλι προς το τελος των συμπτωματων.. Ολοι λενε για αγχος. Το πιο λογικο ειναι να εχω ερπητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.