xarda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα εξωτερικο σκληρο σχετικα παλιο με θυρα λιγο παλαιοτερη απο την Usb ( δεν ξερω το ονομα της ) τον οποιο οταν συνδεω στο pc και πηγαινω να τον ανοιξω μου εμφανιζει μηνυμα οτι ειναι κατεστραμενος και δεν μπορει να διαβαστει. Τι μπορω να κανω για να παρω ορισμενα δεδομενα απο μεσα ?
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα εξωτερικο σκληρο σχετικα παλιο με θυρα λιγο παλαιοτερη απο την Usb ( δεν ξερω το ονομα της ) τον οποιο οταν συνδεω στο pc και πηγαινω να τον ανοιξω μου εμφανιζει μηνυμα οτι ειναι κατεστραμενος και δεν μπορει να διαβαστει. Τι μπορω να κανω για να παρω ορισμενα δεδομενα απο μεσα ? Δε βγάζεις μία φώτο από το σκληρό και μία φώτο από το μήνυμα που σου πετάει να τα δούμε και εμείς; Επίσης, το κουτί του εξωτερικού μπορεί να ανοίξει και να πάρεις απο μέσα το σκληρό;
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Τι μπορω να κανω για να παρω ορισμενα δεδομενα απο μεσα ? Μπορείς να μας εξηγήσεις ακριβώς τη είναι αυτός ο δίσκος.Δεν γράφει τίποτα πάνω;μάρκα; μοντέλο; κάτι; Πριν το USB δεν υπήρχαν εξωτερική,εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι ZIP-drive και παρόμοια συστήματα,αφού τον βλέπει πάντως μπορείς με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης και deep scan να δεις μήπως βρεθεί κάτι.
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως εννοεί firewire. ; το firewire είναι ποιο παλιό από το usb;;
xarda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Η θυρα του σκληρου ειναι η ieee 1394 δηλαδη αυτη: . Μαρκα θα δω και θα σας πω αυριο γιατι δεν την θυμαμαι.Επιπλεον στοιχεια που μπορω να δωσω τωρα ειναι οτι οταν πηγαινω στο "O υπολογιστης μου" μου εμφανιζει εκεινο το αχαρο ασπρο εικονιδιο που σημαινει οτι δεν τον βλεπει σαν σκληρο αλλα σαν κατι αγνωστο.Οταν κανω κλικ πανω του μου εμφανιζει ενα παραθυρο error που λεει απλα οτι "Ο δισκος εχει καταστραφει και δεν μπορει να γινει η αναγνωση του" και τιποτα αλλο.
karmen1983 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα τελικά που έλεγες firewire. Πες και τα υπόλοιπα και βλέπουμε.
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ; το firewire είναι ποιο παλιό από το usb;; Στην απόλυτη θεωρία, ναι :ρ Στην πρακτικότερη θεωρία την (θύρα την firewire την) κυκλοφόρησε η Apple ευρέως το '95, κι ο Εβραίος συμπεριέλαβε στα Windows την USB το '97 (...στα πισιά υπήρχε πάντως κι από το '95, ως υπάρχουσα θύρα). Ακόμα πρακτικότερα (λόγω ευρείας χρήσης του λειτουργικού του Εβραίου), μας έγινε γνωστή σαν τρόπος κοντά στο 2000, ενώ η firewire (κυρίως ως θύρα για χρήση εξωτερικών δίσκων) μας έγινε γνωστή αρκετά αργότερα. xarda, πριν από whatever, δοκίμασε να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλον υπολογιστή.
xarda Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον ο σκληρος ειναι της εταιρίας seagate! Ποιος ακριβως ειναι δεν μπορεσα να βρω αλλα ο S/N:9QF35TFX ειναι αυτος
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον ο σκληρος ειναι της εταιρίας seagate! Ποιος ακριβως ειναι δεν μπορεσα να βρω αλλα ο S/N:9QF35TFX ειναι αυτος Το s/n που δίνεις είναι μάλλον του κουτιού καθώς δε βρίσκω κάτι. Το ότι είναι shitgate με κάνει και ανησυχώ, αν και είναι παλιός από ότι λες οπότε δεν θα είναι από καμιά νέα προβληματική παρτίδα. Τεσπα δοκίμασε αυτό που είπε ο ΘΕΟΣ στους δίσκους wash, βάλε τον σε άλλο pc και δες αν δουλέψει. Επίσης δεν είπες από τη θήκη βγαίνει;
xarda Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αντε να τον βγαλεις τωρα μεσα απο το κουτι του!Μαλλον β γαινει αλλα θα με πριξει πρωτα.Και να βγαινει ομως τι εγινε ?
karmen1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αντε να τον βγαλεις τωρα μεσα απο το κουτι του!Μαλλον β γαινει αλλα θα με πριξει πρωτα.Και να βγαινει ομως τι εγινε ? Μπορεί να τον αναγνωρίσει σαν εσωτερικό, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το κουτί πχ.
xarda Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ΑΑΑΑ να πενημερωσω επισης οτι εχει γυρω γυρω λαμπα.Οταν περνας κατι μεσα αναβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.