panos2000gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για να μεγαλώνουμε το μέγεθος των υπότιτλων στο VLC? Δυστυχώς αν και υπάρχει στο preferences σχετική επιλογή, παρόλο αυτά δεν δουλεύει. Διάβασα ότι πρόκειται για γενικότερο πρόβλημα του VLC στο MAC, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ευπρόσδεκτη και αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για player, εξίσου καλό με το vlc, που να δίνει δυνατότητα για font adjustment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Movist Πολύ καλύτερο από vlc, παίζει τα πάντα και στους υπότιτλους κάνει το καλύτερο render που υπάρχει.. Δεν βγαίνουν σαν γράμματα γραφομηχανής, αλλά ανθρώπινα και ωραία.. Έχει επιλογή να αλλάξεις μέγεθος ακόμα και με shortcut... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Movist Πολύ καλύτερο από vlc, παίζει τα πάντα και στους υπότιτλους κάνει το καλύτερο render που υπάρχει.. Δεν βγαίνουν σαν γράμματα γραφομηχανής, αλλά ανθρώπινα και ωραία.. Έχει επιλογή να αλλάξεις μέγεθος ακόμα και με shortcut... Όντως πάρα πολύ καλό....έγινε ήδη ο default μου player για ταινίες. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUPERNIKOS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το μόνο πρόβλημα που εχω συνατνήσει είναι οταν πάει να διαβάσει υπότιτλους sub και κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ....και με μια εμφανιση καπως διαφορετικη Uploaded with ImageShack.us εγω χρησιμοποιω επισης και το MPlayer OSX Extended Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.