Fawkes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! ψάχνω ένα μηνα τώρα τι κινητό να πάρω. Δεν είμαι τόσο σχετικός με τα κινητά οπότε δυσκολεύομαι.. Άλλα διαβάζω εδώ, άλλα εκεί, άλλα παραπέρα... Κι ακόμα να καταλάβω, το blade είναι η κινητάρα ή απλά fail?οεο? Anyway, έχω πάνω κάτω 200 ευρώ. Από τα λίγα που ξέρω μάλλον προτιμώ smartphone με android. Λοιπόν? καμιά ιδέα?
moldovan20 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! ψάχνω ένα μηνα τώρα τι κινητό να πάρω. Δεν είμαι τόσο σχετικός με τα κινητά οπότε δυσκολεύομαι.. Άλλα διαβάζω εδώ, άλλα εκεί, άλλα παραπέρα... Κι ακόμα να καταλάβω, το blade είναι η κινητάρα ή απλά fail?οεο? Anyway, έχω πάνω κάτω 200 ευρώ. Από τα λίγα που ξέρω μάλλον προτιμώ smartphone με android. Λοιπόν? καμιά ιδέα? Απλά με πάνω κάτω 200€ δεν υπάρχει καλύτερο από το blade ..Προς το παρών .. Αν μπορείς πάρε το blade , δε θα το μετανιώσεις .
Fawkes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Απλά με πάνω κάτω 200€ δεν υπάρχει καλύτερο από το blade ..Προς το παρών .. Αν μπορείς πάρε το blade , δε θα το μετανιώσεις . και για ποιο λόγο το βρίζουν κάποιοι?
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 και για ποιο λόγο το βρίζουν κάποιοι? Ποιος το βριζει? Περνα μια βολτα απο το θεμα του Blade και τσεκαρε
Fawkes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος το βριζει? Περνα μια βολτα απο το θεμα του Blade και τσεκαρε ε καλά, δεν μιλάω μόνο για εδώ. Διάβασα ότι όχι έχει πολύ ακτινοβολία, υψηλό SAR, όχι δεν έχει καλή μπαταρία, όχι δεν έχει καλή κάμερα, όχι είναι αργό, όχι έχει μικρή RAM, όχι έχει προβλήματα με το wifi...
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Για την μνημη μπορω να σου πω (με βαση τα οσα εχω διαβασει) πως υπαρχει τροπος να ξεκλειδωσει ολοκληρη. Τωρα για τα υπολοιπα καθως δεν εχω την συσκευη και δεν εχω διαβασει κατι σχετικο, δεν παιρνω θεση.
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Fawkes τα έχουμε πει, όπως βλέπεις στις προηγούμενες σελίδες. Το Blade είναι χάλια. Πάρε iPhone.
st2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Fawkes τα έχουμε πει, όπως βλέπεις στις προηγούμενες σελίδες. Το Blade είναι χάλια. Πάρε iPhone. θεος ------- Fawkes το blade αν ψαχνεις για ενα απλο τηλεφωνο χωρις να εχεις καποιες εξεζητημένες απαιτησεις (πχ να αντεχει στην σκονη ή να έχει 12MPixel φωτογραφική ή να είναι μηλο κλπ) τότε είναι το καλυτερο value for money που κυκλοφορει ένα τεράστιο πλεονέκτημα του είναι οι παρα πολλες custom rom που μπορεις να φορτωσεις για να καταλαβεις επισημα κυκλοφορει με την android 2.1 eclair αλλα διαφορα παλικαρια εφτιαξαν και περασαν andoid 2,3 gingerbread (σε beta αλλα και παλι ...) σε αλλες συσκευες δεν γινεται αυτο τοσο γρηγορα οποτε αν αφιερώσεις 1-2μερες και διαβασεις και 5πραγματα μπορεις να κανεις το κινητο να πεταει αλλα νομιζω οτι δεν το βρισκεις πια ευκολα και μαλιστα στο ebay διαπιστωνω μια σχετικη αυξηση τιμης γιατι ειναι αρκετη η ζητηση αλλα λιγοι οι πωλητες
Fawkes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Fawkes τα έχουμε πει, όπως βλέπεις στις προηγούμενες σελίδες. Το Blade είναι χάλια. Πάρε iPhone. μακάρι να είχα λεφτά για iPhone.. Θα ήθελα πάντως μια αντιπρόταση από σένα στα 200 ευρώ... ------------------------------------------------------------ πέρα απο το blade έχουμε τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.