nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιος.Εψαχνα τελεταια εναν controller.Για ομορφια κυριως.
nikos21aek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ ένα ολόμαυρο ψάχνω να μην έχει ούτε λεντάκια,ούτε φωτισμούς ούτε τίποτε.Άντε αν έχει φωτεινές ενδείξεις να είναι τελείως διακριτικές (άσπρες δηλαδή) και να μπορείς και να τις σβήνεις όποτε θέλεις.
Anaisthitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ ένα ολόμαυρο ψάχνω να μην έχει ούτε λεντάκια,ούτε φωτισμούς ούτε τίποτε.Άντε αν έχει φωτεινές ενδείξεις να είναι τελείως διακριτικές (άσπρες δηλαδή) και να μπορείς και να τις σβήνεις όποτε θέλεις. μπορεις να βαλεις κατι ΤΕΤΟΙΟ στη τελικη βαζεις οσα θες και ειναι οτι ποιο απλο υπαρχει....μπενει και απο τα πισω slots οποτε ουτε που φαινονται
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Και εγω κατι τετοιο ψαχνω.Πχ του φιλου Anaisthitos τα σπαει,γιατι αμα θες σβηνεις το φως και το βασικοτερο εχει αναλογικους μοχλους.
nikos21aek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Και το πρώτο που πρότειναν τα παιδιά αναλογικούς έχει. @Anaisthitos ναι τα έχω δεί και αυτά αλλά το έχω κάτω το κουτί και θα πρέπει να μου βγαίνει η παναγία κάθε φορά που θα θέλω να ρυθμίσω τα fans.Βασικά δεν βιάζομαι οπότε περιμένω μέχρι να βρώ ακριβώς ότι θέλω.
nemesiskp Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Το xigmatek το εχω εγω για τον ανεμιστηρα του cpu.Ενταξει καλο ειναι,αλλα οντως πρεπει να κανεις κολοτουμπες για να το ρυθμισεις.
nikos21aek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 To Scythe Kaze Q το έχει βρεί κανένας σε Ελληνικό μαγαζί;
TrankLL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεις να πάρεις και αυτο εδω: http://www.eworld.com.gr/front/details/607 με οθονη αφής
lionheart75 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δεν του αρέσουν τα μπιχλιμπίδια και τα λαμπιόνια είπαμε ...
alpo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 To Scythe Kaze Q το έχει βρεί κανένας σε Ελληνικό μαγαζί; eworld.com.gr
overpower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 τιποτα τετοιο εχετε να μου προτεινετε απο you.gr ή απο oktabit.gr? (μονο απο αυτες τις δυο που εψαξα και δεν βρηκα κατι αλλα μπορει να μου διεφυγε) αν υπαρχει,αν δεν υπαρχει κατι οταν θα κατεβω θεσ/νικη
gamanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Χαζεύοντας τις προτάσεις του τόπικ και ψάχνοντας τις εναλλακτικές έπεσα και σ' αυτό που μοιάζει σ' αυτό που θες. Link
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Φίλε πήρα το Scythe Kaze Q και είμαι τελείως μα τελείως ικανοποιημένος.Αυτό που παρέλαβα σήμερα για 13,5€ ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Εν τω μεταξύ στις φωτογραφίες φαίνεται πλαστικούρα και η τιμή του σε κάνει να περιμένεις πλαστικούρα.Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Το εξωτερικό του και οι μοχλοί είναι αλουμινένιοι και πολύ καλής ποιότητας και στη συσκευασία υπήρχαν τα πάντα που μπορεί να χρειαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.