Προς το περιεχόμενο

Μεταφορική Μηχανής

kyriakos2121

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω μια μηχανή με πρόβλημα , θέλω να την μεταφέρω από την θεσσαλονίκη , στο κέντρο της θεσσαλονικης , απ'οτι καταλαβατε δεν μενω κεντρο κ ειναι απαραιτητη η μεταφορικη , μπορείτε να μου βρείτε κάποιο τηλέφωνο ώστε να βρω για να το μεταφέρω ; υπάρχει άλλη εναλλακτική να το μεταφέρω ; έμαθα ότι αν το βάλω σε αγροτικό είναι παράνομο , ακούω απόψεις ! ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

πάρε μια εταιρεία οδικής βοήθειας. Θα πληρώσεις μεμονωμένη μεταφορά. Εντός Θεσσαλονίκης πριν καναδυό χρόνια ήταν 50 ευρώ.

Δημοσ.

θέλω να την μεταφέρω από την θεσσαλονίκη , στο κέντρο της θεσσαλονικης .

Οδηγώντας την μήπως;

Αλλίως οποιαδήποτε οδική βοήθεια

Δημοσ.

θέλω να την μεταφέρω από την θεσσαλονίκη , στο κέντρο της θεσσαλονικης .

Οδηγώντας την μήπως;

Αλλίως οποιαδήποτε οδική βοήθεια

όπως προ είπα , είναι χαλασμένη , χαχα , θα την πήγαινα εγώ αν ήταν !

Δημοσ.

συγνωμη δε το προσεξα οτι ειπες οτι ειχε προβλημα η μηχανη. το πιο λογικο ειναι να πληρωσεις μια εταιρικα οδικης βοηθειας.

επισης αν εχεις αμαξι καροτσα, μπορεις να την βαλεις πανω αφου βεβαιωθεις οτι την εχεις ασφαλισει γερα πανω στο οχημα. πετα και ενα μουσαμα επανω να μην φαινεται

Δημοσ.

έχω δει κάτι καταπληκτικούς απερίγραπτους να μεταφέρουν χαλασμένες μηχανές, ένας πάνω στην χαλασμένη, και ένας άλλος με άλλη μηχανή πλάγια και λίγο πίσω να τον σπρώχνει με το πόδι φάση. Έχει γέλιο.

Δημοσ.

έχω δει κάτι καταπληκτικούς απερίγραπτους να μεταφέρουν χαλασμένες μηχανές, ένας πάνω στην χαλασμένη, και ένας άλλος με άλλη μηχανή πλάγια και λίγο πίσω να τον σπρώχνει με το πόδι φάση. Έχει γέλιο.

robinamused.jpg

Δημοσ.

Προφανώς επειδή θα την πας κάπου για φτιάξιμο σε συνεργείο πες τους να την μεταφέρουν αυτοί.. Συνέχεια το κάνουν και δεν υπάρχει πρόβλημα...Ούτε θα ζητήσουν 50άρικο όπως η οδική.. Σκέψου και την πιθανότητα να κάνεις ασφάλεια εξαμήνου με οδική και μόλις βγει η ασφάλεια καλείς οδική.. Αν έχεις ήδη ασφάλεια, κάνε πρόσθετη πράξη για οδική..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...